Ett nytt jag

Den 2015-03-30, kl 22:27:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Det här kanske låter konstigt men jag har nämligen listat ut hur jag ska kunna blogga. Sitta uppe i badrummet och stänga av internet. På så sätt kan jag komma in på blogg.se, haha. 
 
Iallafall har det hänt mycket den senaste tiden. Både positivt och negativt, men eftersom jag inte är den personen som orkar lägga energi på det negativa. Så har jag valt att fokusera på det positiva och blicka framåt. Så tänker inte skriva om vad jag gjort när jag inte bloggat, för det är bara segt haha. Så jag börjar från idag istället. Så hejsan, länge sen. Saknat er. Idag blev jag ett nytt jag, då jag for in till stan efter min sovmorgon och klippte/slinga håret. Känns så otroligt skönt och fräscht just nu. Underbart! 

Men tjena Norge

Den 2015-03-24, kl 21:34:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Klockan 06:00 for jag och klassen på en tripp till Norge för att besöka en film/3D/animering/spel-högskola. Var en hel del föreläsningar och provapågrejer som man kunde gå på. Var faktiskt väldigt intressant, trotts att jag råkade somna på en föreläsning haha. Att kliva upp 05.00 och sitta på föreläsningar hela dagen var en aning jobbigt. Sedan blev det hemfärd på kvällen, vilket var mysigt. Klassen gjorde hela resan!!

På en öde ö

Den 2015-03-23, kl 12:06:28
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Spenderade min lördag tillsammans med Malin och Linnea i Rödön. Vi gick ut på en öde ö, grillade krov och gjorde våra egna kolbullar. Sedan pimplade vi lite. Runt halv 5 tiden for vi hem. Hemma bjöds det på Mariebys egna pizzor och sedan for jag hem till en vän och såg skräckfilmer och Vampire diaries. Trevlig lördag med andra ord. Sen igår, söndag var det jobb jobb och mer jobb. 

En och annan fest

Den 2015-03-23, kl 12:02:13
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Hjälp. Jag kan inte logga in, kolla bloggar eller besöka hemsidan blogg.se hemifrån. Allt som har med blogg.se funkar inte hemma hos mig, varför?. Kan inte ens gå in på appen. Men direkt när jag kommer hem till nån annan eller är på skolan så funkar det. Varför? Nån som har en aning?.
 
Iallafall, nu vet ni varför bloggen uppdateras så sällan. Men nu när jag ändå är på skolan och blogg.se funkar så tänkte jag slänga in några blogginlägg. I onsdas när jag fyllde år så blev jag kidnappad av mina bästa vänner och sedan blev det utgång. Sedan i fredas så firade vi Felicia som fyllt år, så då blev det afterskiförfest och sedan afterskifest på oscars. Sedan blev det efterfest innan man kom hem helt slut. 

1996-03-17

Den 2015-03-17, kl 21:53:35
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Hejhallå, min vardag har varit väldigt rörig på sistonde men nu är jag tillbaka. 
Idag är det den 17 mars och det betyder att det är st patricks day och min födelsedag. Så idag fyller jag 19 år och det känns riktigt kul. Under skoldagen har man fått flera söta grattis, sedan på lunchen drog vi ut och åt (Meee and my bästisar) födelsedagslunch, sedan sjung dom för mig på föreningsmötet (hihi piiin) och sen kom jag hem för ännu mer firande. Har fått lite kläder från Hollister, resepengar, resväska och lite mer kläder. Är verrryy happy över det. Och framförallt superduper glad för alla söta sms och samtal jag fått. Så mycket kärlek. Kraaam!

Fredag förraveckan

Den 2015-03-17, kl 21:37:17
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 1
I fredas förra veckan spenderade jag och Linnea (trotts ledighet) vår dag på skolan för att vara med Malin. Vi hade faktiskt riktigt kul. Efter skolan drog vi och Ellenor till jaktstugan och fikade. Var hur mysigt som helst. Tips tips, ligger vid Lesport. Tänkte också säga, följ mig, Malin och Linnea på Vine. Vi har ett gemensamt konto, sök på LAM. Om ni inte hittar, kommentera så hjälper jag er hehe. Kraaam!

Från helgen

Den 2015-03-17, kl 21:25:04
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Åkersjön

Den 2015-03-17, kl 21:24:11
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Hej igen. Blogg.se har legat nere för min del så har inte kunnat blogga. Så nu är jag tillbaka. I helgen var jag med släkten i Åkersjön och firade Carina och Kåka. Vilket var toppen. Blev en massa skoteråkning, grillning och mys. Sedan på söndagsmorgnen tog jag bilen hem för att jobba på kära Frasses. 

Åkersjön just nu. Därför ej bloggning.

Den 2015-03-15, kl 07:41:54
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0




Q/A

Den 2015-03-11, kl 19:29:28
Filed in 2015s dagar, Q/A | Kommentarer: 0
 
Fråga: Tillsammans med någon?
Svar: Nej det är jag inte, Kram!
 
Fråga: Hejsan! Ville bara säga att jag älskar din blogg och dina bilder är helt fantastiska! Jag undrar vad för slags kamera/kameror du använder? & hur du redigerar dina bilder? Om du använder någon app på mobilen eller program på datorn osv.
Svar: Hejsan, tack vad glad jag blir(!!). Jag använder mig av en Canon eos 500d och min iphonekamera haha. Jag redigerar mina bilder antingen i picMonkey.com, som jag betalar för eller photoshop. Och när det kommer till mobilbilder så redigerar jag allt i mina appar jag har på mobilen, klicka här för att se vilka. Kramar!!
 
FrågaVart kommer dom ifrån?
Svar: Jag och mina bästa vänners bestfriends-halsband som liknar pizzorskivor kommer från någon hemsida i New york. Minns inte riktigt, men googla på: Best friend pizza necklace, så kommer det fram olika sidor och alternativ. Kramar!
 
FrågaKan du inte berätta om din kamerautrustning, vad du fotar med för kamera och vilka objektiv du har och sådär? Du tar superduper fina bilder! Kram
Svar: Hmm ja vad ska jag berätta. Jag fotograferar med min systemkamera Canon eos 500d och varierar mellan mitt fastzooms objektiv, Canon Lens ef 50mm och mitt största objektiv, Canon zoom lens ef-s 18-200 mm. Har även två till objektiv men dom använder jag inte lika ofta. Sen har jag lite smådetaljer som ett stativ, allt som ingår till en kamera haha och kontrollgrej som gör att jag kan ta bilder genom att trycka på en knapp osv. Tack, jag blir verkligen jätteglad. Kramar!!
 
Fråga: Please Amanda, kan vi inte få lite outfitbilder?? HOPPAS! Kram
Svar: Haha jag är ju lite smådålig på det. Ska försöka bli bättre. Men just nu så prioriterar jag att vara varm istället för "snygg", så är inte precis några wow bilder att komma med. Kraam!
 
FrågaHej vad använder du dig för kamera när du är ute som i vid detta inlägg (ute och äter) ? Tar du med dig din vanliga systemkamera? Hur fraktar du kameran när du är ute? :) kan du inte göra ett sånt inlägg där du visar vad för foto prylar du använder dig utav? :)
Svar: I ett svar längre upp så finner du vilken typ av utrustning jag använder mig av. Sen så tar jag oftast med mig hela systemkameran till restauranger och har den oftast i min kameraväska eller i handen. beror på hur stort objektivet är haha. Kan göra ett inlägg med bilder senare, så kan ni se min utrustning så. Kramar!
 
Hoppas ni fick svaren ni sökte, kram.  

11-03-2015

Den 2015-03-11, kl 18:54:13
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0
 
Har bytt gymnasiearbete och ska nu skriva om Val gardena då bilderna i Italien blev 10 gånger bättre än mina bilder i Sverige. Så kommer inte lägga upp så många bilder från Val gardena då dom kommer finnas i min bok jag ska skapa. Så sorri, no more Val gardena bilder. Kramisar hihi. 
 
Denna vecka har varit väldigt lugn hittils. Förutom en hel del skola så var jag i måndas på bio tillsammans med Anderas. Vi såg Focus och den var riktigt bra faktiskt, spännande. Tips tips. Sen igår så for jag och fikade tillsammans med Linnea, Malin och Sandra. Vi planerade lite resor och framtid. Jaa.. och mer haha?. Jo, jag har kommit in i en fas i mitt liv (igen) då jag panikar över livet haha. Kram!

Italien, Val Gardena

Den 2015-03-10, kl 22:21:00
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 1
Internet jäklas med mig, så blir enbart mobilbilder i detta inlägg.
Skidor, skidor och ännu mer skidor. Det är vad mitt lov har bestått av. Vid 11-tiden förra lördagen landade vi i Österrike och sedan åkte vi 2 timmar buss in till Italien och Val Gardena. Jag och Lovisa satte oss längst bak och fick sällskap av ett par fulla Norskar som var otroligt pratglada. Väl framme kollade vi läget i staden. Åt Italiens fantastiska pizzor och checkade in på hotellet. Sedan dom resterande 7 dagarna vi var där så: Åkte vi skidor från 09.00 till 16.30, var på afterski, åt 4-rätters middag (Varje dag, dog typ), badade i poolen, läste femti nyanser, spelade pingis, satt i baren. Och skidor, skidor, skidor. Hade toppen väder varje dag föruom en. Var verkligen en superrolig vecka. Saknade dock mina närmsta vänner. Hade dom varit där hade allt varit helt perfekt. Sedan kom vi hem i lördags. Då var jag så beroende av mina friends så jag åkte inte hem utan for direkt hem till Ellenor, där hela gänget var samlat. Vi spelade spel, titta på film och myste. Hoppas ert lov också var toppen, kramar!
 
Hoppas internet blir bättre snart så jag kan ge er bilder från kameran.. 

Snart så..

Den 2015-03-08, kl 18:37:41
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Hemma(!!), bloggar snart. Har lite serier att kolla igenom. Puss! 

Italien, val gardena

Den 2015-03-03, kl 08:30:00
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 1


Vi har det toppen, puss och kram. Osäker om det stavas val gradena men yålå haha.

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide