Börja om igen, Aldrig börja om igen, Börja om igen

Den 2011-11-29, kl 19:57:54
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 1

Blir en cam bild..

Har precis läst upp min senska uppgift för min mamma och syster. Resultatet blev att min lillasyster började grina och blev rädd. Inte riktigt som pplanerat kan jag ju säga.. Men jag fick lägga till att det bara var en historia och att det inte var på riktigt, även fast det var det. Får hoppas att inte klassen reagerar lika dant, haha inte för jag tror det men. Kollade igenom matten och blev riktigt trött, tror jag ska göra lite glögg och sen sätta igång en film. Myspys.
Mår inte så jätte bra just nu men jag Nina ringde förut och pratade med mig och plötligt blev allt så mycket bättre, det var som att allt lysste upp, precis allt.

Han har kallat dig "äckliga hora", Han har till och med spräckt din läpp

Den 2011-11-29, kl 16:32:35
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
...

Hemma idag

Den 2011-11-29, kl 14:54:05
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
hejsan, sitter hemma i mitt lilla hus med min mor idag. Hade en sån huvudverk att jag inte orkade gå till skolan idag. Som det känns just nu så blir det skola imorn. Fick två gulliga sms av två underbara vänner imorse som undrade var jag var, sedan fick jag ett krya på dig. Väldigt gulligt enligt mig. Vaknade iaf klockan 12 idag, riktigt skönt. Sen drog jag mig till klockan 1 innan jag reste mig upp och gjorde mig frukost. Sen har jag för det mesta suttit vid datan. Nu ska jag plugga lite svenska och matte, hejdå!

Fick en fråga om jag kunde göra ett video inlägg av en tjej vid namn Karolina.
Svar: Jag har ju sagt att jag inte är så bra på det, men visst jag ska göra ett försök!

Johan Alanders föreläsning

Den 2011-11-29, kl 13:12:44
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Bilder från Johan Alanders föreläsning. Det var otrolig bra, grymt. Man kan inte tro att hans historia/bakgrund kan vara sann, att något sånt kan hända. Det var otroligt bra. Filmade lite när han sjönd, kanske kommer upp här senare.
Hans föreläsning fick 11 av 10 haha!

I THINK TOO MUCH..

Den 2011-11-29, kl 13:00:08
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Lite mer bilder från igår. Dom två första är från skolan och dom två andra är från kina resturangen, Jag och Matilda fastnad lite för fiskarna. Hade iaf jätte mysigt på kinalestulangen. Åt kycklig och ris, mums!

NEW IN

Den 2011-11-29, kl 12:56:52
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Denna bok fick jag av min fader igår efter föreläsningen, jätte glad tjej!

du kramade mig, sedan kastade du bort mig...

Den 2011-11-28, kl 23:03:57
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Förstår inte hur jag får vita läppar... haha, mer bilder imorn!

Hejsan, skoldagen idag har varit helt okej. Enligt Beidan somnade jag nästan till under idrotten men jag vet inte ja. Efter idrotten så hade vi lunch. Åt med Lina, Evelina, Filip och David sedan kom Petter också. Haha det roliga med hela lunchen var att Matilda ringde (Satt bordet längre bort) och sa "Hehe hej Amanda, vill du hämta mer mat?"
Haha Matilda och jag hämtar alltid mat, hehe mums.
Sen blev det engelska i 3 timmar, blev inget gjort. Satt med David och Adam och spelade Iphone spel, roligt.
Efter skolan blev det resturang med Ellenor, Matilda och Lina.
Sedan kom Beidan och Nina. Drog på Johan Alander, shit kul!
Kan berätta mer om Johan imorn, för nu måste jag tydligen gå och lägga mig. kramis!

Vi ses i morgon johan alander

Den 2011-11-27, kl 21:00:41
Filed in | Kommentarer: 0
- Godnatt allihopa. Imorn kommer jag inte hem förrän sent ikväll (Runt 9) för jag ska nämligen åka och träffa Johan Alander, dejt? Om det så var haha nej men skämtosido så ska hela klassen fara och lyssna på honom så nu ska jag ladda kameran. Haha asså jag är jätte trött...

VINTER

Den 2011-11-27, kl 20:38:45
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

- Första snön kom ju idag, riktigt mysigt.
Tänker börja med att säga tack för alla fina kommentarer, ska försöka svara och sånt nån gång snart.
Iaf nu är jag sjukt trött, efter ca 2 timmars sömn inatt håller jag på att dö av trötthet. tror jag ska snatta lite choklad som finns i kylskåpet och lägga mig i sängen och smsa. Kanske läsa lite? Nej orkar inte läsa. Usch nej ska somna tidigt ikväll!

NEW IN

Den 2011-11-27, kl 18:33:38
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
- Titta vad jag redigerade ihop, haha jätte bra..

Tänkte vissa vad jag köpte när jag var på stan med mamma, minns inte priserna men det gör inget!

Vi ville aldrig ha dig där

Den 2011-11-27, kl 18:16:47
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Lite bilder från Lördagen och Söndagen!
På bilderna längst upp - Nina, jag, Beidans lillebror!

Hejsan, hela helgen har jag tillbringat hemma hos Beidan. Har haft det riktigt trevligt, sov även där hela helgen. På lördag morgonen drog jag ju in till stan med mamma, sedan rörde vi oss hem. Vi 6 tiden kom Nina och hämtade mig, vi drog till Beidan där Tony även var. Sedan kom även Daniel dit. Sen så firade vi att Beidan fick sin kära Iphone 4s idag, vi alla har väntat på den så länge. Hela kvällen blev till en början väldrig osocial för alla nördade och smsade. Sen så drog vi och handlade, såg skräckfilm, dampade sönder, skrattade och hade det riktigt kul. Somnade klockan 06.00 och sedan klockan 09.00 vaknade av att jag saknade Nina, seriöst jag mådde jätte dåligt. Jag saaknade Nina jätte mycket, var påväg att bärja grina. Tror jag drömde något konstigt men jag gick in till tv rummet och kröp ner i Ninas famn och myste på. Sen visade det sig att på morgonen hade Nina försökt väcka mig men jag hade mumlat något och räckt fingret åt henne, sedan hade jag sett helt störd ut. Vi båda garvade sönder åt det haha.
Sen kom ju även den härliga snön idag. Jag, Nina och Elias (Dom ända vakna!) sprang ut i snön och lekte lite. Sen drog jag, Nina, Beidan och Elias till stan vid 13.00 tiden och åt frukost haha.
Hemma nu och ska mysa ner mig i soffan, puss!

Dag/Kvällen/natten

Den 2011-11-27, kl 09:58:09
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
- Ffannyasplund.blogg.se, bild från i Fredaskväll.

Godmorgon, någon som har missat att det snöar?
Har spänderat en till natt hos Beidan med Nina, Tony och danie, berättar mer om det när jag kommer hem. Var iaf riktigt trevligt fanns en dålig sak med det hela haha, alla som var hos Beidan förstår. Nej nu ska jag och Elias spela "LightBike2" super kul. Senare kanske vi rör oss ner mot stan för att äta en god frukost. Puss!© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide