Lyckligt lottad//sexiga//trötta

Den 2012-10-29, kl 22:35:26
Filed in 2012s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Tjena mitt bena. Jag, Jonathan och William har insett att vi suger, vi är i Turkiet men vi har inte shoppat något fake än. Men vi är nöjda och glada ändå. Dagen har varit helt sjukt bra, bättre än bra tillomed. Nu är vi super trötta efter all sol och vi håller på att dö. Så jag slänger in ett sexigt inlägg på oss just, iklädd förstora kläder osv (jag iaf). Annars då? Jag är super glad för jag fick ett par solglasögon (med på bilden) av williamo, tycker om dom mega mycket. Desamma med den fina tröjan. Lyckligt lottad. Nu ska vi sova, Godnatt!


28-10-12

Den 2012-10-29, kl 09:17:53
Filed in 2012s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Hejsan Östersund, är väl inte så många som inte är från Östersund som läser bloggen. Antar jag. Gårdagen spenderades på ett vattenland, åkte i princip allt som inte var stängt. Fick mig världens läskigaste åktur i en av dom. Efter ett bra tag på vattenlandet så drog vi ner till stranden, mysigt. Gick upp till hotellet där det vankades "omskärelse fest" för en liten pöjk. Efter vi hade gjort oss i ordning drog vi ner mot stan och gick på restaurang och träffade bland annat på en av världens sötaste hundvalpar, var så söt så man bara ville äta upp den. Nej nu har jag ätit frukost klart, ni bär det av till... STRANDEN!


Tumblr//Kärlek//Semester

Den 2012-10-27, kl 21:15:00
Filed in 2012s dagar, Inspo | Kommentarer: 0
Fortfarande i turkiet, pussar!

Sola sola sooola

Den 2012-10-27, kl 10:31:04
Filed in 2012s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Hejsan, ligger ensam vid poolen medans dom andra är ute och springer såhär på morgonkvisten. Så då tänkte jag att jag kunde slänga in ett inlägg nu när dom har gratis internet och allt. Just nu försöker jag sola, sola och sola.. Har svårt för att bli brun så kände att jag ska göra mitt bästa. Värmen dödar förövrigt. Vad gör jag mer? Jag tar kort på mina ben bara för genom mobilen ser jag mycket brunare ut hehe. Nej snart kommer dom andra så nu ska jag köpa en glass, pussar.
Följ mig på Instagram under resan - amandablomqvis


Turkiet bjuder på sol, bad och värme

Den 2012-10-26, kl 22:20:06
Filed in 2012s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Vi har det bra vi. Flygresan hit gick hur bra som helst och värmen här är perfekt. Vattnet är otroligt varmt och har en underbar färg. Förutom den turkiska "bön"/musiken som spelas i 15 minuter varje kväll och dom skrikande försäljarna så är allt toppen. Första dagen på stranden var toppen och vid fem tiden gick vi på spa. Har faktiskt aldrig varit på spa förut men kan ju lätt säga att jag kommer göra om det (haha, blir spa imorgon igen för min del. Lyxar till det nu när det är så billigt!!) kramar från oss i turkland.


Tidsinställt inlägg - Kläder

Den 2012-10-25, kl 20:47:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 2
Varning för lite deeep text, haha såg på dramafilm samtidigt när jag skrev detta
Ja, detta är ju ett tidsinställt inlägg så jag är ju då inte hemma som ni kanske vet. Just nu är vi troligen framme i turkiet om vi inte har dött i en flygkrasch. Om vi har det så vill jag bara säga att jag älskar alla nära och kära och jag kommer aldrig glömma er. Älskar er, enormt mycket kärlek till er. Jag dog isf lycklig eftersom jag dog tillsammans med dom jag älskar mest och min livskärlek♥. Nu började jag låta seriös där haha men det är för jag ser på en drama film samtidigt haha. Men vi kommer ju inte dö så nu ska jag njuta av en veckas utomlands semester i det varma, tillsammans med min underbara pojkvän och min kära familj. Stora pussar från mig!

Länkbyte

Den 2012-10-24, kl 20:00:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
tyras
Kör ett litet länk byta med en tjej vid namn Tyra nu, Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Träning//Sova//Åka

Den 2012-10-24, kl 17:46:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Hejsan, ska om bara några minuter ta bussen till stan och dra på dansen. Efter dansen kommer William följa med mig hem, vi ska sova och när vi vaknar imorgon ska vi åka till turkiet!!

Bikinin har kommit

Den 2012-10-23, kl 20:29:17
Filed in 2012s dagar, Shopping | Kommentarer: 1
¡Hola!
Igår kväll ringde William, åh vad jag saknar honom. Känns som att jag inte träffat honom på en evighet, även fast det inte var mer än två dagar sen. Men vi lovade varandra att inte ses förrän imorgon, kvällen innan vi åker till Turkiet. Varför? Så vi hinner sakna varandra. Idag har det varit en massa på så kort tid. Åkte till skolan för att ha spanska men då visade det sig att spanskan var inställd hela veckan, gick ner till pappas jobb och somnade på soffan innan jag gick till skolan. Blev samhälle som första lektion och jag blev klar med mina frågor så jag behöver inte göra mer på mitt arbete. På median höll vi på med intervjuer och då skrattade vi bara för det mesta. Innan idrotten gick jag, Max och Linnea ner till donken för ett lätt mål. max bjöd på cheeseburgare haha. Efter skolan gick jag på möte en snabbis innan jag och mötte Olle eftersom han var helt själv på stan (Jag är en bra vän). Vi skrattade runt och sen tog vi bussen hem. Nu är jag hemma och är klar med alla läxor, känner mig duktig haha. 
BTW FICK MIN BIKINI IDAG!!! Älskar nederdelen men överdelen satt så konstigt så vi får se.. Men jag är lycklig och glad ändå!

En måndag..

Den 2012-10-22, kl 17:53:46
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 3
Tog ingen bild alls idag så blev en bild från fredan.
Började skolan klockan två idag så låg hemma och såg på pll. Tog bussen tillsammans med fina vänner och gick sedan och åt innan vi gick tillsammans till skolan. Hade en lektion och sedan slutade vi. Fick skjuts av mamma hem. Ja ja finns inget spännande att berätta så haha, hörs!

Pretty little liars

Den 2012-10-21, kl 18:36:22
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Jag antar att jag inte är den ända som är dödligt förälskad i serien pretty little liars? Sen William drog hem vid två tiden har jag legat och kollat x antal avsnitt. Tog en pause under middagen med sen fortsatte jag. Nu ska jag rensa ur en garderob och vänta på Jonathan ska komma hem, därefter ska jag fortsätta se. Imorgon börjar jag klockan två så ska kolla om det går en buss vid en bra tid. Nu är det bara några få dagar kvar till jag åker utomalnds och det känns otroligt bra, jag hoppas bara att min bikini kommer.. annars dör jag!

When i love, i love with all my heart.

Den 2012-10-21, kl 13:12:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Vaknade upp vid tio tiden bredvid den jag älskar. Vi låg kvar i sängen ett bra tag innan vi bestämde oss för att göra frukost. Vi gjorde en mysig frukost och det är det ända vi har hunnit gjort idag. Vi var påväg ut nyligen men vi insåg att en film passade bättre. Så just nu ser vi på en film, perfekt på en söndag. 

Fyra vänner och en kladdkaka

Den 2012-10-21, kl 13:00:35
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Hade en mysig kväll med fyra vänner igår. Jag och William fick skjuts hem till Ellenor, Olle kom också. Vi spelade spel, pratade, bakade, skrattade och slutade kvällen klockan halv 2 med en skräckis. Efter ett antal timmar där var det dags att gå hem. Olle, jag och William gick i ny snön och det var super mysigt. Kom hem någon gång på natten och vi hoppa i säng direkt. Kram!

Bloglovin

Den 2012-10-21, kl 10:41:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Klicka där → Följ min blogg med Bloglovin 
Tog mig tiden och gjorde en liten bloglovin, klicka och följ. Puss!

En lyckad klassfest

Den 2012-10-20, kl 16:40:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
- Orkar inte lägga upp en massa bilder så här får ni lite bilder från innan, under och efter.
Oj vilken lyckad kväll det blev igår. Började med att Olle hämtade upp Michelle och mig. Vi drog till Max och sedan gick vi fyra in till stan. Mötte sedan upp halva klassen på busstorget där vi tog bussen till Dvärsätt. Väl framme i Dvärsätt hade iaf jag riktitg kul. Började med förfest och gangnam style dansande. Under kvällens gång lärde jag känna några av mina nya klasskompisar mycket bättre, känns ändå som klassen är riktigt bra. Vi har alla börja finna saker hos andra som är likt med än själv. När klockan slog halv 1 gick vi ett stort gäng till bussen mot stan igen, på bussen vara alla glada. Vi drog sedan på donken några stycken för lite mat och sedan gick jag med William hem. Jag hade verkligen en super kul kväll!!
 
Svar på kommentar: Jag redigerar mina filmer i iMovie
 

Lockiga lockar

Den 2012-10-19, kl 15:35:06
Filed in 2012s dagar, Today's Look | Kommentarer: 1
Har suttit och lockat mitt hår nu i en evighet, snäll jag är mot mitt hår. Men jag var tvungen att lära mig. hehe jag kunde verkligen inte förut. Nu sitter jag och undrar vad jag ska ha på mig inför kväll, lär nog dra på mig något lätt eftersom jag suger. Vi ses, puss! 
Ha en fortsatt trevligt kväll/helg

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide