Thailand är underbart, även när det regnar

Den 2016-01-25, kl 13:49:29
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Hej Östersund, hej mamma och pappa, hej älskade vänner och hej främling. 
Thailandlivet är upp och ner, men mest upp. Och just nu är det på topp igen, även fast en trygghet åkte ifrån. Ni vet när man är med sin familj hela tiden, så blir man less ibland. Och så är det även med min Thailandfamilj. Ibland lessnar vi på varandra och då är det underbart att gå iväg ett tag och umgås med någon annan, någon man egentligen inte känner. Prata om allt möjligt eller bara sitta tysta och ha varandras närhet. Har även träffat på Miccan och Elin, två härliga tjejer från Kalmar. Fyllda med energi och glädje, vilket är underbart. Dom kom med öppna armar och fick en att känna sig som en i gänget direkt haha. Så ikväll blir det middagsdejt med dom två. 

Inatt vaknade vi flera gånger av att det regnade hur mycket som helst. Det var som en flodvåg kom från himlen, rätt obehagligt mycket faktiskt. När vi vaknade regnade det fortfarande och vi som hade planerat att fara till koh Tao idag var lite oroliga pga vågorna. Slutade med att dom blev tvungen att ställa in båtarna och vi tog in på hostel i närheten. Ett killgäng till Miccan och Elin hade åkt under morgonen och dom förklarade att det hade varit hemskt. Nästan alla hade grinat och trott dom skulle dö. Haha så vi är glada att vi stannade en natt extra och hoppas vi kan åka imorgon. 

Men trots moln och dåligt väder så har dagen varit toppen, jag har shoppat som bara den och ätit hela tiden haha. Nu ska jag gå och umgås med rökarna på uteplatsen haha. Ska övertala dom att spela kort! 

Och nej, det här är ett stycke ur min dagbok så jag har inte kollat igenom stavning eller vad fan jag skrivit. Skrev på känsla vetni. Puss. Saknar lite snö nu faktiskt 

Lever

Den 2016-01-19, kl 01:28:42
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Kommer fortfarande inte kunna blogga på två veckor till men tänkte slängde in en uppdatering att jag fortfarande lever. Har det underbart här. Vet knappt hur länge jag varit här eller vilken dag det är. Man tar varje dag som den kommer och man mår så otroligt bra. Största problemet man stöter på är "vart åker vi härnäst?". 

Älskar att resa runt, se och upptäcka. Det är fantastiskt. Om det inte vore för pengarna skulle jag göra det här resten av mitt liv. Man träffar ny människor, ser nya saker och lever ett helt nytt liv. Ett liv som är långt ifrån rutiner och Östersund. 

Nu ska jag gå till poolen för lite sol innan frukost. Och om dom andra inte vaknar om 30 minuter, ska jag hoppa på dom. Kram!

Thailandproblem

Den 2016-01-05, kl 23:25:46
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Hejsan, pga att min mobil gett upp kan bloggen för tillfället inte uppdateras. Funkar ej att blogg med mer än en bild via ipaden. Så följ mig på INSTAGRAM: amandablomqvis (utan T ja!). Så får ni uppdateringar där ❤️ puss hej!!

STOCKHOLM - BERLIN

Den 2016-01-02, kl 19:27:07
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0
Bilder från när vi kom till Arlanda igår kväll. Donken och rest and fly bestod kvällen av.

Resan mot Berlin började vi 11:00 efter en underbar natt på rest and fly och en alldeles för dyr frukost.


Förväntningarna på Berlin var höga men tyvärr så uppnådde staden inte förväntningarna pga den otroliga kylan, sjukt vad kallt det är här.. och grått, solen du var saknad. Vill tillbaka hit en varm sommardag och se allt som finns att se. För just nu känns det som att det är kallare än hemma. Men trots kylan så hade vi det skoj. Vi har träffat på flera härliga taxichafförer (där även alla pengar försvann pga alla våra turer), gått runt på julmarknad och shoppat (eller Malin var tvungen att shoppa haha, då hon lämnade sin jacka). Byw, Berlin har inte släppt julen än och kör till 110% haha
Kvällen slutade med ett besök vid Berlin muren, taxiåkning, skatt och en öl på en bar någonstans i Berlin. 
Nu är vi tillbaka på flygplatsen, slösat lite mer pengar, ätit ananas och nördat internet. Snart går flyget mot Dubai, tagga hundra timmar. Kram!

Backpack

Den 2016-01-01, kl 22:34:02
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Äntligen är dagen här. Dagen då vi börjar vår resa mot Thailand, så otroligt kul samtidigt som det kändes jävligt jobbigt att lämna familj och vänner. Blev mycket tårar blev det idag faktiskt. En klump i magen har jag fortfarande men det är nog bara resfebern och rädslan för flygningen imorgon. Nu ska jag snart sova, imorgon är en lång och seg dag med massa flygningar. Hej då kyla, snart hälsar vi värmen välkommen!! 

Tack 2015, hej 2016

Den 2016-01-01, kl 22:26:49
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Vilket nyår, helt underbart. Började väldigt tidigt med att förfesta och kom hem 5-6 på morgonen haha. Verandan levererade verkligen och man träffade på massa nya ansikten. Kanske en och annan drick förmycket men vafan, man lever bara en gång höhö. Kram

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide