Svar på kommentar - Linje Estet media

Den 2012-11-29, kl 19:51:00
Filed in 2012s dagar, Q/A | Kommentarer: 1
Fråga:
Kan inte du berätta lite om din linje? 
Om det är mycket plugg eller om det är som att gå om nian..? vad brukar ni ha för läxor i alla olika ämnen och vad får ni göra på lektionerna? vad får ni göra för fotouppgifter och hur ditt schema ser ut :)
Svar: Hejsan, klart jag kan svara på denna fråga.
Jag går ju för er som inte vet i Estet Media på Wargentin skolan i Östersund.
 
Eftersom du undrade lite mer om plugget så tänkte jag börja berätta lite om det. 
 
Plugg:
Nu har jag gått i snart ett halv år i Estet Media och jag trivs mer för varje dag. Jag har hittils haft ca 4 prov, ett matte prov, samhälles prov, engelska prov och natur prov. Hoppas jag inte glömt något. Eftersom jag har det ganska lätt för plugg så gör jag klart mitt plugg rätt så fort så jag har aldrigt kännt att vi har mycket plugg. Ibland kan det bli sådär att man börjar tänka "Men va? Är ni helt säker på att vi inte har något plugg alls denna vecka?" och sen en annan vecka kan det vara kanske några uppgifter man ska göra eller inlämningar som ska in. Nu när det snart är jul kommer det komma rätt så mycket plugg, men det är hittils inte jobbigt (Enligt mig hehe). Just nu har vi 2 prov nästa vecka och om 2 veckor har vi ett samhällsprov, två bokresentioner som ska lämnas in och ett tränings schema. Vi får väldigt lång tid på oss att göra grejerna så man är oftast klar en vecka tidigare. 
 
Vi har läxor i alla ämnen, men det är aldrig så att dom kastar 25 läxor på oss så vi inte får någon liv. 
 
Fotouppgifter:
Första året kan man säga att man får prova på allt. Vi har haft radio, filminspelning, fotografering hittils och mer kommer. Sedan i tvåan kan vi välja något som vi vill inrikta oss på. 
 
Schema på ett ungefär:
Jag har valt till språk och då börjar jag på tisdagar och fredagar klockan 08.15 medans dom andra i min klass börjar klockan 09.55 (Om jag inte har fel). Alla som inte har språk börjar runt 9 tiden varje dag förutom måndagar då vi börjar klockan 11.35 och torsdagar då vi börjar 08.15. Vi slutar från 16.15 till 14.00 på ett ungefär.

Cozy

Den 2012-11-29, kl 19:25:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
(Ny design kommer nog inom kort, så då kommer hela bilderna synas)
Efter en snabb skoldag då det bjöds på både kinamat med dessa skönheter och en film så var skoldagen slut. Efter skolan gick jag och min kära vän Olle på stan innan Ellenor ringde och frågade om vi ville åka med henne hem. När jag kom hem tog jag på täckbyxor och drog mig till reflexfest som min lillasyster och hennes klass höll på fritids. Eftersom ingen annan i familjen kunde komma så blev hon riktigt glad när jag kom hehe. Det blev tipsrunda, korvmys och innan vi gick hem fick vi en reflex haha. Nu är vi hemma, jag väntar på att mamma ska komma hem från träningen så hon kan kolla igenom mina uppgifter och sen imorgon kanske jag ska vara ledig på moronen för att se på Lovisa i kyrkan (Advents sak). Mysss!

Inspiration

Den 2012-11-29, kl 19:20:09
Filed in 2012s dagar, Inspo | Kommentarer: 0
Lite mer funderingar till mitt rum. Att måla en vägg i sån där svart färg så man kan måla på den skulle vara riktigt fränt!

Ett skratt om dagen är bra för magen

Den 2012-11-28, kl 22:47:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
                 
Hejsan nära och kära, hejsan haters och hejsan du som nyligen funnit dig hit.
Nu var det ett tag sedan, tråkigt av mig. Den tiden jag nu inte har bloggar ( Dom senaste 36 timmarna kanske? ) har jag varit på skolan, önskat att som vuxen ska jag vara super snygg, klättrat klättervägg på skolan med grabbarna i klassen, kommit närmare min kära klass, gjort klart min första fotouppgift, sovit hemma hos min stora kärlek, varit på två dagars skoter teori ( Håller på att ta skoterkort, teorin är klar. Nu uppkörning och teoriprov kvar ), Pussat på min kärlek och gjort klart Naturuppgiften. Det var väl lite smått hur det har varit just nu. Just nu ligger jag i soffan och är super nöjd med allt och lite till, är riktigt nöjd över gårdagens och dagens teorilektion. Tycker det var riktigt kul ja'. Nu ska jag gå och lägga mig, innan klockan 23.00 ska jag ligga i sängen såå. Godnatt allihopa, sov gott!

IDAG KOM VINTERN

Den 2012-11-26, kl 19:41:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 4
- Näääämen så fina bilder, hoooost hoooost
Hej idag skulle William sova här men han fick inte komma. Så då blev jag ledsen. Så nu ligger jag i soffan och pluggar. Det går sådär, är snart klar med naturen ska bara skriva klart egna tankar och källor. Annars har skoldagen varit kul som vanligt. Efter skolan gick jag, Ellenor och Matilda till bilbloteket för att plugga (Fick inte så mkt gjort..). Tjaråå

Tillbaka till det normala

Den 2012-11-25, kl 17:31:36
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 2
Trööött. Orkar inget just nu. I vanligt fall brukar plugget vara enkelt att göra och blir snabbt klart men inte idag. Har inte alls fått mycket gjort. Har varit sjukt trött hela dagen och orkade då inte fortsätta med att plugga efter ca 15 mintuer. Iaf så har mitt liv fallit på plats igen och är tillbaka till hur underbart som helst. Farmor har kommit hem från sjukhuset och jag är glad och lycklig. Nu ska jag gå ner och försöka göra klart min inlämning till på fredag. Kramar!

Försöker

Den 2012-11-25, kl 14:19:00
Filed in | Kommentarer: 1
Var nyligen ute och gjorde ett försök till rörelsebild, fick sådär men kommer inte göra fler försök så jag kommer ta med dom på tisdag. Nu ska jag plugga och göra klart allt som jag bara kan och hinner innom plugg.

Hej mitt vinterland

Den 2012-11-25, kl 13:17:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Godmorgon kära läsare!
När jag vaknade upp idag trodde jag faktiskt att snön skulle ligga på marken, men nej. Vaknade upp bredvid William och klev upp och gjorde frukost på sängen. Just nu ligger precis alla i huset framför tv och ser på längdskidor, riktigt spännande. Tog lite bilder nu på morgonen också, ser nästan ut som det är lite vinter på dom. Igår tillbringande jag kvällen först på sjukhuset då jag somnade i en av sängarna där, sedan åkte vi på Athena och sedan fick jag skjuts hem till Matilda där lite folk befann sig. Kvällen bjöds på en massa gott, film och skratt. Mysigt!

Jag älskar sovkläder

Den 2012-11-24, kl 12:27:00
Filed in 2012s dagar, Inspo | Kommentarer: 0
Åh vad jag älskar sovkläder, så himla mysiga. Shortsen där är rätt så lik dom jag köpte, dock är mina snyggare hehe. Min är från Cubus och Allt detta är från Gina Tricot. Tänker er detta i en vinterstuga i Åre/Vemdalen, precis åkt skidor, sitter framför en brasa och dricka choklad.

Grattis Michelle

Den 2012-11-24, kl 11:34:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Igår åkte vi ett litet gäng hem till Felicia för att baka och fixa tårta eftersom Michelle fyllde år, presenterna var klara och allt blev en överraskning. Vi riggade allt faktsikt väldrig bra. Michelle skulle vara med Felicia så hon gick hem till denne. Felicia gick och mötte henne medans vi gjorde i ordning det sista. Vi andra som var kvar och väntade var helt hyper. Gud vad spännande det var, låter konstigt men det var som att tomten skulle komma. Under kvällens gång hade vi det jätte mysigt, skrattade så vi knappt kunde sitta kvar i soffan, kollade på gamla klipp, film osv osv. Åkte sedan hem och somnade direkt när jag kom hem. Just nu ligger jag i sängen och vet inte vad jag ska göra idag. Ikväll kanske jag ska på mys med mina ca ettorna. Kramar

 

Shopping

Den 2012-11-23, kl 17:42:55
Filed in 2012s dagar, Shopping | Kommentarer: 5
Hejsan, Idag har jag iaf köpt en ny pyjamas och ännu en ny ring idag. Gick på stan med NIna och vi gick då och då till Ellenor, Olle, Max och Evelina. Det var en eormt skönt att vara med Nina, kan verkligen prata om precis allt med henne. Har saknat henne något enormt. Efter en dag på stan med henne åkte jag hem, hämta min söta men sura lilla syster. Söt som hon är så kunde hon inte vara sur länge på mig eftersom hon visste att hon inte kunna vinna över mig mohaha. Nu tänker ni, vad bråkade dom om då? Haha jo jag sa åt henne att göra läxan. När hon sa nej så svarade jag "Du väljer själv, jag stänger ner internet och blockerar den där spel sidan du är inne på". Hehe jag vet att jag är lite ond nu men nu sitter hon bredvid mig och skrattar och gör läxan samtidigt som jag har satt på disney channel så hon stannar kvar. Ikväll åker jag in till stan en snabbis för att hälsa på farmor och sedan får vi se vad jag ska göra. Kramar! 

Fyra enkla

Den 2012-11-22, kl 20:52:30
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 3
Hej, jag försöker plugga. Tv:n och skoldatan tar över.. Nooo!
 

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide