Dagen

Den 2012-03-31, kl 22:24:22
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Dagen har varit riktigt bra idag, vaknade upp med William vid min sida. Åt en riktigt söt frukost som jag hade fixat med massa frukost & sånt, sedan drog vi in till stan vid 3. For och åt, då kom Ellenor, Matilda & Nina och åt med oss. Gick på stan dock han allt stänga & då bestämde alla sig för att dra hem. Då drog jag, William & Jonathan och körde Bowling, så himla kul. fylld med massa skratt. Efter en massa matcher så vann jag sista & jag var riktigt stolt över det. Efter bowlingen var klockan runt 6 tiden och då gick jag och Jonathan upp till Beidan, som tyvärr inte var hemma. Då gick vi ner mot stan för att sedan ta bussen till Jämtkraft där Beidan befann men tyvärr han vi bara ner till OK innan vi fick köldskador på händer & fötter (Typ..) så då drog vi hem ist och hade det mysigt. Hemma nu & super trött!

Gårkvällen

Den 2012-03-31, kl 13:29:50
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Godmorgon, hade en riktigt mysig & bra kväll igår med nära och kära. Var på Petter med beidan, William, Ellenor, Matilda, Lina och fler, vi tog även en snyggbild med han men tyvärr så blev det ganska mörk. Sen följde William med mig hem & sov här. Nu ska vi dra in till stan snart, hörs när jag kommer hem. pussar!

Underbara brudar

Den 2012-03-29, kl 20:54:47
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 5
Dagen idag har varit helt okej, hängde mest med grabbarna hela långa dagen & kändes riktigt bra det, mycket skratt blev det. Var även på en teater med alla 9:or (Och Felicia) i hela östersund typ, helt okej. Efter teatern gick jag, Malin & Felicia in till stan. Lite senare kom även Emelie. vi hade det riktigt mysigt, pratade om allt, shoppade lite & hade det gött. William kom även och var med oss en stund, saknade han ja'. Vi följde med han och köpte något lås men sen var han tvungen och dra. Då drog vi och fikade på Pause & hade det riktigt mysigt, ååh riktigt toppen brudar det där, man blir så himla glad över att vara med dom. Nu ska jag skriva klart So saken, vi hörs!

Love song

Den 2012-03-29, kl 19:08:41
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Köpte dessa söta örhängen idag på stan för endast 50 spänn.

Canon 18 - 200 mm

Den 2012-03-29, kl 18:50:45
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Hejsan detta fick jag idag, min sista födelsedagspresent. Är riktigt riktigt glad över detta, nu blir det ännu mer bilder kan jag ju säga.
Svar på kommentar om "känslokall" & "brinnande hus" - Jag tycker du är omgoen som för det första inte kan skriva ut ditt namn, det betyder ju att du inte kan stå för det du skriver. Men det ni oftast inte tänker på ni som kommenterar är ju att ni lämnar efter er en ip adress & tyvärr så kan vi ju då kolla upp vem & var ni är, som jag nu har gjort. Och nästa gång kan du ju stå för det du skriver & säga det face to face till mig istället. Tack.
Btw Svar på frågor och annat får man bara om man skriver namn.

Åre dagen!

Den 2012-03-28, kl 21:01:56
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Har varit i Åre hela dagen idag & det har varit riktigt kul, åkte med Nina & snowboard killarna. Det var nästan första gången för alla killarna att provade på snowboard så det var riktigt kul och se, dock åkte Tim in i mig men det slutade i massa skratt. Filmade & hade riktigt kul, ska klippa ihop en film från idag och sedan bjuda på den. Efter en dag i Åre så drog jag hem & hade tråkigt, så jag drog hem till Ellenor. Där befann sig Felicia & Michelle så nu sitter jag här i soffan med allihopa & myser med våra datorer & tv såklart haha. Vi hörs!

Uppdaterade precis Öp:s hemsida & såg min bild

Den 2012-03-28, kl 18:23:28
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 4


Detta är ju både sorgligt & roligt, det sorliga är att jag faktiskt fick bilder på något sånt här hemskt & det roliga är att min bild faktiskt kom med på öp:s hemsida.
Det jag är mest stolt över är att jag var förre LT där!

Branden i Namn, Östersund.

Den 2012-03-28, kl 17:47:33
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0

Bilderna är tagna av: Amanda Blomqvist (Jag.)
Mamma skjutsade hem mig & min bror från skolan idag efter en hel dag i fjällen med skolan. Påvägen hem ser vi från bron att det kommer riktigt mycket rök från något på andra sidan, först trodde vi att det var nån som brände massa skräp, pinnar & sånt men ju närmre vi kom andra sidan så upptäckte vi alla att det var ett hus som stod i lågor. Mamma började säga att att det var tragiskt & hur synd hon tyckte om dom som bodde i huset, Jonathan började oroa sig att det var hans kompis hus & jag fick riktigt ont i magen. Hela huset stod i lågor & såg inte ut som att det skulle gå och rädda. Tycker sånt här är så himla tragiskt, tänk alla saker, tänk om nån var där inne? Man får upp så många frågor i huvudet som man inte kan få svar på. Jag får lite ont i magen av tanken att jag tog kort på detta (men jag höll samtidigt i kameran) men vi åkte snabbt förbi så det var verkligen inte lätt att ta kort, man får ont i magen av tanken att man inte kan göra något verkligen inget. Jag hoppas att dom som äger huset fick ut det viktigaste & att alla klarade sig utan skador.

UPPDATERING: Fick veta att ingen kom till skada, som tur var. Dock började det brinna i ett garage och sedan tog det eld i huset.

You are my adventure.

Den 2012-03-27, kl 17:33:25
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 42


Gho Glamour

Den 2012-03-27, kl 17:01:16
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 2
Igår bloggade jag ju tyvärr inte men det var för att William följde med mig hem & sov här, mysmåndag. Vi såg på film, hade det mysigt & William hjälpte mig med engelskan. Vaknade upp idag med William vid min sidan & vi tog bussen mot stan. Jag drog till skolan & hade det riktigt bra. Dock hade vi spanska prov och ingen kunde något, kändes ju bra. Efter skolan drog jag, Matilda, David & Filip in till stan och hämtade bland annat ut min plattång, riktigt nöjd. Nu ska jag försöka plugga lite efter jag sett Twilight haha, hejdå!

Svar på en massa frågor

Den 2012-03-27, kl 16:42:01
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Fråga: Vad heter första & andra låten?
Svar: Jag antar att du menar i fjällfilmen, första låten heter "Are you gonna be my girl" med Jet & andra låten är "Where the hood at" med DMX.

Fråga: Hur redigerar du filmen och bilder? (tex rösten)
Svar: Jag använder mig av Imovie när jag redigerar filmer & då klickar jag bara på klippet, klickar på "klippjusteringar" & sedan ljugeffekter. Bilderna redigerar jag i Picnik som dock kommer lägga ner i April.

Fråga: Hur får du ditt hår så långt & fint?
Svar: Jag har faktiskt ingen aning, dock tycker jag inte mitt hår är så jätte långt. Men jag tvättar håret ganska ofta & borstar det, använder inte några speciella produkter i håret.

Fråga: Varför jag och kim gjorde slut & vad jag tycker om han?
Svar: Inga kommentarer, grabben är raderad ur mitt liv.

Fråga: Vissa bilder på ditt rum?
Svar: Jo men det kan jag visst göra, dock måste det städas så det kommer upp i framtiden!

Tack så jätte mycket för alla söta kommentarer, riktigt gulligt av er!

Godnatt

Den 2012-03-26, kl 00:14:21
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 3

Utan smink kör vi på.
Livet suger när det inte är sommarlov, klockan är 00:10 och jag ligger fortfarande framför datan. Nu måste jag gå och lägga mig och gör mig redo inför en hård pluggvecka!

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide