Liseberg

Den 2012-05-30, kl 23:09:03
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Fyfan vad ful vi är.
Dagen började tidigt med dusch, hotellfrukost & trötta pojkar och flickor. Efter en underbar frukost gick vi upp till rummet igen för att göra oss för staden. Jag, Ellenor, Matilda & Grabbarna drog på en massa shopping medans dom andra drog på Universeum. Efter nån timmes shopping blev det Liseberg och det var underbart kul. Har i hela mitt liv varit livrädd för åka dom där karusellerna men idag för första gången i mitt liv tyckte jag det var enormt kul & jag njöt faktiskt av att åka och satt inte på en bänk bredvid och surade över att vara där. Åkte allt förutom två st så Nu efter 1000 timmar är vi äntligen hemma.

Adam & Amanda Live.

Den 2012-05-29, kl 23:28:17
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Sitter här i sängen/soffan.. Ja min säng är en bäddsoffa, Ellenor och Matilda tog storsängen. Iaf så sitter jag och Adam här och myser & äter godis, hörs imorgon!

Glada uppdateringar från Götelaborg

Den 2012-05-29, kl 23:25:29
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Uppdaterar lite här och nu från klassresan, kom fram till Göteborg vid 11 tiden. Dagen började med segway i nån timme och övergick därefter till flera timmars shopping med Matilda. Hittade mig ett par shots, en tygpåse & En snygg marinblå kepa. Vid 7 tiden tog vi Paddan runt Götelaborg och hade det gött. Under kvällen har klassen spenderat mesta av tiden på hotellet med massa skratt och annat kul. Imorgon blir det nya äventyr, vi hörs!

Klassresa på G

Den 2012-05-29, kl 00:31:30
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1

Påväg till Gbg på klassresa, underbart.


Perfect

Den 2012-05-27, kl 23:56:14
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Hej & förlåt mina underbara, uppdateringen på helgerna brukar ju inte vara den bästa ibland. Igår åkte jag på middag med Williams släktingar och det var mysigt. Efter nån timme där med mycket god mat begav vi oss in till stan för att hämta lite grejer och annat. Väl hemma hos mig blev det film och snabbt i sängen där runt halv 2 tiden.

Vaknade upp av två väckarklockor (06:30) som började skrika men eftersom jag och William inte är dom snabbaste stängde vi av dom och råkade somna om. Andra gången vi vaknade var runt 08.00 då Williams kära mor var nästan framme för att hämta oss. Paniken kom och vi sprang upp ur sängen, hoppade i kläderna och slängde i frukosten på bara 5 minuter. Efter en stressig morgon så satt vi i bilen påväg mot Sundsvall i ca 2 timmar, tog några fika stopp och det var otroligt mysigt. Dom 2 timmarna flög iväg och var fylld med skratt, prat och musik. Framme i Sundsvall drog vi som planerat på Ikea och Birsta, går inte att förklara hur enormt kul och underbart det var. Efter flera timmar på Ikea hittde jag en byrå, glas, bestick (Till köket), Galjar, Klädställning, Hyllor och massa smått och gott. Efter Ikea blev det birsta där jag hittade en super söt morsdag present till mamma. Vid 3 tiden begav vi oss hemmåt och det blev en riktigt varm bilresa, solen stekte oss men vi hade det bra ändå. Såg en och annat djur springa över vägen bland annat. Stog ett stopp vid en brygga och badade fötterna, ett annat stopp blev glassstopp då vi stannade för att köpa glass (Nähe?). Williams mor lämnade av oss vid mig och då blev det att motera ihop alla möbler, William jobbade som fan med alla möbler och blev klar direkt och jag städade bort allt från mitt rum så det var rent. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon ska jag fortsätta fixa mitt rum, packa och dra till gbg. Underbart, puss!

Säg aldrig något du inte kan stå för.

Den 2012-05-26, kl 16:08:06
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Tillbringade gårkvällen med dom bästa. Drog först till Lina och där bjöds det på mycket dans och sånt. David, Kasper och Anders kom förbi en stund och det var riktigt kul. Efter det drog vi in till stan och träffade på en massa underbara människor. Lärde känna lite nytt folk, blev mycket skratt och var helt otrligt kul. Stannade med min kusin och hennes klasskompisar lite mer än halv kvällen innan vi drog ett litet gäng in till stan. Kvällen slutade vid halv4/4 i Niklas lägenhet med Matilda, där somnade vi nästan direkt efter att han var gullig och gav oss lite choklad. Vaknade upp där vid halv 1 och vi satt och snackade, skrattade och hade det riktigt bra. Sedan gick jag och min underbara Matilda till stan och tog bussen till Torvalla för att hämta våra grejer, dock var det låst så vi löste det på vårat eget vis. Lina bor på 3 våningen på en lägenhet så vi gick till grannen som var påväg att flytta ut, frågade om vi fick klättra över till Linas lägenhet som hade ett fönster uppe, dom gick med på det, Matilda klättrade över medans deras familj stod brevid och sa "Nej du kommer ramla". Haha så där klättrade hon och därefter låste hon upp dörren. Sedan hämtade vi våra grejer och sen stack vi hem. Nu är jag hemma och ska försöka städa upp lite i mitt rum och sedan vid 6 så blev jag bjuden på middag av William så då ska jag dit. Pussar!

Svar på kommentarer.

Den 2012-05-26, kl 15:46:12
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0

Fråga: Bra film!!! Vad hände med Nina i filmen?
Svar: Tack så jätte mycket Kalle, Haha hon dog och ingen hittade henne!

Fråga: Vad heter låten 06:21 på filmen?
P.S Suverän film
Svar: hej Anonym haha, den heter The funeral med Band of Horses. Tack vad sött!

Fråga: Vart gör du dina Collage?
Svar: I Picmonki, kör ihop allt möjligt bara!

Fråga: Måste bara få säga det att du är verkligen skit snygg och fin du ser ut som en ängel helt perfekt hår perfekt kropp och allting jag skulle ge allt för att få se ut som dig du har tjejers dröm utseende, du är perfekt!
Kram // en liten beundrare
Svar: Nej vad otroligt sött detta var, kan ni inte snälla börja skriva namn!



We should all start to live before we get too old. Fear is stupid, so are regrets.

Den 2012-05-25, kl 17:06:20
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Skolan från 08.00 till 12.45, sedan drog jag till William och hans släkt, riktigt trevligt. Efter någon timmar där så kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma. Nu är det äntligen helg och det kommer bli en riktigt underbar helg. Ikväll blir det grillning med brudarna, imorgon blir det packning och kanske sover hos William eller tvärtom och på Söndag åker vi till Ikea, hur kul som helst!

TOPSHOP

Den 2012-05-24, kl 22:51:10
Filed in Shopping | Kommentarer: 1
Tog lite bilder i klänningen jag köpte, tror fortfarande att jag verkligen måste lämna tillbaka den och få en större.

Filmkunskap, Svenskan 2012.

Den 2012-05-24, kl 20:58:23
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 3
Låt oss stolt presentera vårat MVG.

Sommar Sommar Sommar..

Den 2012-05-24, kl 19:52:25
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Igårkväll åkte jag iväg på 9:ornas bal och det var till en förvåning kul. Dansade runt med massa grabbar och tjejer, hade riktigt trevligt. Träffade på en massa härligt och saknat folk också. Såg även en massa ansikten som jag aldrig hade sett förut. Klockan 22:00 slutade det och då kom William och hämtade mig med longborad. Åkte ner till raggan och där hittade jag Beidan, Emma, Isabelle och Molly så jag satte och hade det trevligt med dom. Efter en stund där tog jag och William varsin longboard hem till honom, var riktigt skönt att åka. Sov där och hade det gött, var helt slut efter dansen.
Idag - Fick skjuts av Åsgårdh till skolan idag och på första lektion blev det idrottsprov, får hoppas på det bästa att jag fick alla rätt. Dagen spenderades förövrigt i mina Hollister shorts och mitt kära linne. Låg för det mesta i solen med härliga klassen och hade det enormt underbart. Matte och Spanska lektionen spenderades ute och nästan hela klassen solade. Efter vi slutade gick vi ner ett gäng till stan. Lite senare gick jag och Nina och mötte upp Lina, Beidan, David och Filip. Standagen slutade på ett litet fik i närheten tillsammans med Matilda, Beidan, Lina & Nina och där satt vi och hade det riktigt mysigt och åt glass. Är hemma nu och råkade somna i solen så jag är helt död nu, lite små brun och enormt trött!

Lyckan varade inte så länge

Den 2012-05-23, kl 18:03:46
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Oredigerade bilder.
Fick hem min kära klänning idag som jag beställde, överlycklig var jag ända tills jag skulle sätta på mig den..
Tyvärr var den förliten vid överkroppen, kan knappt stänga den upptill. Så det blir bara att skicka tillbaka den och beställa en större.

2.5 KM

Den 2012-05-23, kl 12:31:02
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Riktigt stolt över mig själv, sprang 2,5 km för nån dag sedan på en riktigt kort tid (Enligt mig).
Enormt nöjd skulle annars ligga i soffan och käka något men bestämde mig att jag skulle springa ända tills Big brother börja!

22-05-2012

Den 2012-05-22, kl 18:56:01
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Ligger ute i solen med William och pluggar & redigerar film just nu, lever livet.
Prov om 2 dagar och kanske imorgon. Hår liv haha!

Vilken kille.

Den 2012-05-21, kl 23:04:37
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0

Åh såg nyss på big brother och blev kär i Amandus på nytt. Hur underbart söt är han inte när han ligger i sängen och gråter över att Camilla har åkt ut och när han ligger och luktar på kudden som hon sovit på, åh så sött. Går inte att förklara hur sött jag tyckte det där var.


Boys who respect girls.

Den 2012-05-21, kl 20:48:48
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0

Pluggar och det suger. Orkar inte plugga mer spanska, fattar ändå ingenting.

Nu blir det plugg inför idrottsprovet & sen till Big brother blir det plugg till No provet.

Jävla skit liv.


© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide