Så ung, sån röst

Den 2012-12-31, kl 00:25:41
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
(Kolla i 1080p HD)

Q/A

Den 2012-12-30, kl 23:03:47
Filed in Q/A | Kommentarer: 0
Vad ska du göra på nyår? :D
 
Svar: Jag hade först planerat att äta en fantastisk middag och dra ut med mina vänner
men det blev ändrade planer kan man säga haha. Mina kära päron skulle åka upp till
min kära hemstad Umeå och ville att jag hellre skulle följa med upp dit än att stanna
hemma i Östersund under "det farliga" nyår ;). Så jag ska fira nyår i Umeå hos
min 2 åriga kusin. Har ju inte varit här på ett bra tag så vi får se vad vi ska göra. 
 

Lördagsmys och mot umeå

Den 2012-12-30, kl 22:46:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Där i hörnet ser ni mitt lilla cp barn, haha mongo!!
I lördags var det en seg dag. Jag hade planerat mycket att göra men körde bara skoter. När jag sedan trodde klockan var 8 och jag var nästan redo att gå och lägga mig, visade det sig att klockan var 4. Åt middag sedan drog jag hem till mitt älskade mongo och var hos henne en liten stund innan vi åkte hem till Kerstin där några fina flickor befann sig. Spelade spel, pratade och skrattade. Vid 12 tiden gick jag ner till William och spenderade resen av kvällen hemma hos honom. 
Idag vaknade jag av att en 6 månaders gammal tjej låg bredvid mig. Hon log och var glad. Efter en mys morgon hemma hos William så sa jag "William ska vi inte göra något yolo" och sedan satt han i bilen med mig påväg till Umeå, jaaaaa. Så jag kommer inte fira nyår helt ensam utan har tagit med mig William. Så alla ni som undrar var han har försvunnit, så har jag kidnappat honom mohahaha. Är nu i Umeå med min sötaste kusin som skrattar och springer runt samt pratar sitt eget lilla språk. Pussar!

En grå morgon

Den 2012-12-29, kl 12:28:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 3
Gooodmorgon!!
Idag är vädret som bilden över, extremt grått och tråkigt. William åkte hem precis och jag sitter och ser på tv hehe. Planerar idag att se på sista harry potter filmen, städa rummet och åka skoter. Enkelt enkelt

Jag är på bra humör

Den 2012-12-28, kl 21:18:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Hejsan, idag har jag varit med mina fina vänner Ellenor, Evelina, Nina och Felicia. Vi gick på stan, jag hittade en tröja och Ellenor färgade håret lila. Vi tog en fika stund på törners efter att ha gått på flera ställen som var helt fulla. Efter x antal timmar på stan gick vi hem till Evelina och la oss framför Glee, vissa av oss somnade, andra var helt fast i sina fina telefoner och andra (Alltså jag) var helt fast i Glee haha. Vi 6 gick vi på basketen och det var mysigt, för ovanlighetens skull hade jag riktigt kul där haha. Tre fina flickor kom även förbi, mycket trevligt. Jag lämnade basketen rätt tidigt för att träffa mitt hjärta som satt vid entren och väntade. Just nu har vi sett på harry potter (Älskaaaarr) och nu ser vi en annan frän film haha. Pussar!

Fine by me

Den 2012-12-28, kl 12:56:56
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 4
Tydligare bild på mitt hår just nu..

Älskar Älskar Älskar

Den 2012-12-28, kl 12:33:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Blev ritkigt nöjd med bilden faktsikt, här är iaf mina två första julklappar som jag fått iår då. Eller ja, först fick jag en som jag bytte under mellandagsrean och då kunde jag ju skaffa två hehe. Älskar färgerna och allt. Nu snart ska jag åka in till stan och umgås med några tjejer och se bland annat när Ellenor färgar håret, hon är helt galen. 

I want to say I lived each day, until I die

Den 2012-12-28, kl 00:17:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Godkväll, kom nyligen hem från Felicia där Ellenor, Evelina och Nina befann sig. Vi prata och såg på film mest hela tiden. Var där sen klockan 8 och vi är så små lata så hehe vi hinner inte så mkt på några timmar haha. Börjar iaf känna mig mer och mer bekväm i min nya hårfärg, haha. Pussar!
Bilder på julklappar och mellandagsreanshoppingen kommer imorgon.

Ännu en blondin

Den 2012-12-27, kl 20:08:09
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Stan idag med både Felicia och Michelle och Mamma, Malin, William och Lovisa. Fullt upp. Fick med mig hem en massa saker som jag kan vissa imorgon. Just med detta inlägg vill jag säga att, jag är blond. Frisören gav mig verkligen inte ett hår med blonda slingor utan jag känner mig hel blond.. Vet itne om jag ska skratta eller gråta. Men jag känner mig iaf brunare i ansiktet med detta hår, haha får se hur detta slutar!

Sommar, sol & bad

Den 2012-12-27, kl 01:44:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Få inte panik över bilden längst upp, det är bara en människokropp haha!
Så, nu längtar jag till sommaren igen. Ni vet, jag är en sådan person som tröttnar på en årstid efter bara en månad. December månad har bara fart förbi och jag har hunnit med en massa saker man gör på vintern, dock lite skoter och inge skidor (Men det blir av kanske på Fredag). Eftersom det hela med vinter/snö grejen är ju för julen och för tomen känner jag att nu när julen har varit och tomten har åkte tillbaka till Nordpolen så är det dags för sommar. Har redan börjat planerat sommaren. I sommar har bland annat mamma lovat mig en London resa om jag fortsätter vara så duktig i skolan (Så självklart fortsätter jag med det!!), Sedan kommer Sandra och Felicia få körkort så hej hopp vad vi ska åka på mini semestrar, Peace&Love drömmarna ska även uppfyllas, dom årliga Yran festligheterna ska upprepas och självklart Fianberg, underbara plats med sol och värme. Självklart vill jag åka på äventyr till Stockholm, Göteborg och andra delar av sverige med mina vänner men man ska inte hoppas på för mycket haha. I sommar ska jag vara en riktigt slösare, när sommaren är slut ska även pengarna vara det haha. Ska ju såklart också börja träna som ett as för beach 2013, en vecka innan hade jag planerat, vad sägs som det? Haha lata jag, det passar perfekt. Godnatt blöggen, nu ska jag kolla andras blöggar!

24 december

Den 2012-12-26, kl 22:37:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Har spenderat julen hemma hos mormor med släkten. Julmat, julklappar och julssånger var dessa dagar fyllda med. Även en hel del pulkaåkning och film har det även blivit. William kom även på juldagen och var med julklappsspelet där jag vann lite finfina saker, stannade över natten och sedan åkte han hem vid 12 tiden. Själv kom jag hem idag och är redo för mellandagsrean, som jag har längtat!!

God jul

Den 2012-12-24, kl 12:27:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
 
Nu får vi se hur det här blir, vet inte om inläggetvens kommer upp haha. Befinner mig hos mormor nu denna julmorgon, helt underbart har tagit en massa kort men använder en iPad så kan typ inte ladda upp några bilder.. Men jag kommer uppdatera järnet när jag kommer hem. Men kolla instagram för uppdatering - Amandablomqvis 

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide