Något hängandes runt halsen

Den 2013-01-30, kl 17:35:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 2
En liten detalj från dagen och en bit av min sjal ser ni på första bilden. 
Hade en rolig dag, på median sprang jag mest bara runt med Max och bokade möte samt gjorde ett försök till att skriva manus till programledarna (Jag och Linnea). Sedan tog vi en pause, som ni ser på bilden i soffan. Johannes pratade ut oss så vi blev helt slut. Efter skolan gick jag, Ellenor, Felicia, Michelle och Olle ner på Törners och satt där till bussen kom. Nu är jag hemma, ska se ppl och sedan plugga. Hejdå!

29/1 2013

Den 2013-01-29, kl 20:57:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 3
- Ge mig!!
Precis skrivit klart en analys om den 22 Juni 2011 i Norge. Det är så hemskt så jag vet inte vad. Ska snart skicka in den och därefter ska jag nog lägga mig. Har varit en lång dag. Spanskan blev inställd så jag satt på skolan och väntade på att våra andra lektioner skulle börja. Sedan blev alla 1:or inbjudna att lyssna på en man som hade haft en svår uppväxt, mobbning osv. Väldigt tragiskt (!!). Efter det blev det media och sedan idrott. Gick på stan innan bussen tillsammans med vännerna och köpte mig en sjal. Kan vissa er den imorgon. Sedan kom jag hem och satte mig direkt med plugg. Pratade lite med Matilda osv. Godnatt!

Ännu en måndag

Den 2013-01-28, kl 22:49:30
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Det blir så otroligt mörk när jag kommer hem från skolan, så något vidare material till bloggen har jag ju inte. Men igår kväll sov jag hos William. Vaknade upp på det bästa sätt och sedan gick jag ner till gymmet och sprang på bandet i 37 minuter, körde några övningar osv, därefter kom Matilda. Sammanlagt tränade jag i en och en halv timme innan skolan, känns toppen. Sedan på skolan hände det inte så mycket, fick gå till skolsyster och sitta där och prata en stund om allt möjligt. Efter skolan åkte jag, Olle, Matilda och Max hem till Ellenor. En kväll full av skratt och föör lite plugg. Nyligen kom jag hem, som tur så kom mamma och hämtade mig. Fick först gå en bit med Olle och Max, det var fööörjäävla kallt hehe !

Det vankas bröllop

Den 2013-01-27, kl 18:20:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Helgen gick så snabbt så jag hann knappt med. Hann inte med någon alls, förutom att jag följde med Laila, Malin och mamma och kollade på bröllopsklänningar så har jag spenderade hela helgen tillsammans med Ellenor. Idag kom även Nina hit och myste, vi var så lat så det blev tv hela långa dagen. Nu kommer snart en ny vecka vilket betyder prov och inlämningar. Ska snart åka till stan och hämta upp Beidan sedan kommer vi åka upp till Maria. Vi ca ettor ska nämligen sätta oss ner och planera vårfesten. Efter det ska jag åka till William och sova där, imorgon börjar jag 11.35 så kommer väl ta sovmorgonen och sedan upp och plugga lite innan skolan!  
Rensade bort lite tråkiga inlägg men kan svara på lite kommentarer av dom senare!

Gym gym gym

Den 2013-01-26, kl 10:15:05
Filed in Träning | Kommentarer: 0

Tränade igår med Ellenor och Matilda i en och en halv timme. Vi stötte på Evelina och Viktoria under tiden så vi tog och tränade tillsammans med dom. Sedan blev det via grande mys, därefter köpte Ellenor en super het kjol.
Under kvällen var vi ett gäng hos Ellenor och åt en massa gott, kramar!


Årets första köttar pass

Den 2013-01-22, kl 21:15:00
Filed in 2013s dagar, Träning | Kommentarer: 0
Efter ett idrottsprov på skolan som gick galant, sprang förbi mötet ett snabbis och snappade upp lite information innan jag och Matilda sprang ner på Gold's och fixade mitt kort samt bokade in oss på ett pass "Dansaerobic". Tog en middagsdejt på kebabbaren med min käraste Mailda och sedan gick vi och gymmade i 1 och en halv timme och därefter kom Ellenor och Evelina som också skulle med på Aerovic, blev ett roligt dans/träningspass i en timme till. Sammanlagt 2 och en halv timmes träning idag, känns otroligt bra och vill knappt sluta. Vill bara fortätta haha. Imorgon kommer mina ben vara döda och kommer knappt kunna sitta skööönt. Ny kategori: träning kommer upp nu.
 
Fråga: Vad heter William på din telefon? :) Kram
Svar: William Älskar dig, för då kommer han längst ner på kontaktlistan och är lättare att hitta haha, kramar

Spotify uppdatering

Den 2013-01-21, kl 21:21:39
Filed in 2013s dagar, Inspo | Kommentarer: 1
- Vacker skapelse va? satte och gjorde den lite snabbt istället för att plugga!
Tönt jag var ju bara tvungen att uppdatera er lite, eftersom jag har gått och blivit en liten Zara Larsson nörd hehe. Men hon har ju nu släppt alla sina låtar på Spotify nu, hehe nu vet ni. Pussar

I mammas tröja

Den 2013-01-21, kl 17:19:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
- Ny duschad och med fruset hår stod jag ute i minusgraderna och frös medans jag gjorde ett försök till att ta några bilder. Här är jag idag, i mammas otroligt mysiga tröja.
Tillbaka från skolan. mycket plugg men ändå lektioner fylld med skratt. Jag och Olle har funnit den nya träningsappen som var otroligt kul så den ska jag hålla på med under kvällen. Trött är jag just nu och har precis ätit en sallad. Ska snart ta tag i mitt rum med först lite plugg och 1 timmes träning. Kram

Dags att komma tillbaka

Den 2013-01-21, kl 09:15:32
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Dags att komma tillbaka till mitt vanliga liv. Just nu så är mitt rum ett rent helvete och träningen och plugget ska köra igång igen. Så idag:
- Plugga till idrottsprovet
- Städa mitt rum
- Kanske fara på dans
- Fixa gym kort. 

Jag vill vara din lilla prinsessa

Den 2013-01-20, kl 22:01:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
- Några få bilder från kvällen

Konfirmation 2013

Den 2013-01-20, kl 20:44:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Efter en kväll/natt hos Ellenor med gänget, då det bland annat bjöds på skoteråkning som var otroligt kul. Så vaknade jag upp klockan 08.00 på golvet hos Ellenor, pappa hämtade mig och sedan åkte hela familjen/släkten på Jonathans konfirmation. Efter åkte vi och hämta William sedan åkte vi till hem till oss där det bjöds på gomiddag och efterrätt för hela tjocka släkten. Malin hade gjort en underbar tårta och mormor och mamma hade lagat en fantastisk middag. När alla åkte hem så bestämmde jag och min Williamo oss för att badabadkar ända tills vi fick russin fingrar. Sedan gick vi ner och körde middagen i repris samt satte oss framför tv och såg Robin hood. Nyligen åkte William hem och nu borde jag plugga för dom tre proven jag har i veckan, men orkar verkligen inte. Usch usch! 

Jag suger

Den 2013-01-18, kl 12:07:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 3
Hejsan, jag och svartvita bilder är som bästa vänner känner jag haha. Hemma idag igen, mitt sjuka jag har inte gått över än. Nu är jag dock påväg att bli frisk eftersom jag har börjat hosta som ett as osv. Wehoo. Går just nu runt i pappas New york marathon tröja och är as varm. Nu tänker ni, varför är hon ute utan byxor om hon är sjuk? svar: Jag är så otroligt varm så det är bara skönt haha

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide