Falling in love with you

Den 2013-11-30, kl 23:55:55
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Älskar året juliga cocacola reklam, älskar alla mysiga cocacola reklamer. Svinmysiga. Småkär i dom.

Wishlist

Den 2013-11-30, kl 23:14:04
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Kolla vad fint, haha jag är en nörd. Men jag älskar att hålla på med pyssel hit och dit. Iallafall så ska jag ge denna till mina föräldrar och säga hihi.
 

LAST DAY OF NOVEMBER

Den 2013-11-30, kl 16:19:57
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Så fredagen spenderade jag hemma tills Johannes slutade, åkte in till stan och handlade med honom och sedan sprang vi till bussen. Sedan spenderades kvällen hemma hos honom. Spelade tvspel med Anton, blev gomiddag med hela familjen Lindroth och sedan idol och annat skoj. Imorse var jag svintrött, fick skjuts till jobbet och var till en början inte alls taggad. Men dagen gick riktigt bra, hade kul. Var mycket kunder så fanns alltid något att göra. Har även fått ännu en till arbetskamrat haha och hon var jättemysig. Nu ska jag skriva på min historia, så jag slipper hålla på med den senare i veckan. 
 
 
 
 

Sjuklingen här

Den 2013-11-28, kl 22:07:56
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Kvällen har bestått av städning. Ja, mitt rum kan man nu leva i igen. Det är dammsugat, skurat, torkat, dammtorkat osv. Så nu ligger inte kläder över hela golvet. Samtidigt som städningen var igång så höll mina otroligt underbara serier mig sällskap, tack New girl och Criminal Minds. Nu sitter jag i sängen och fortsätter kvällen med serietittandet. Tänkte tipsa om några serier som jag följt/följer, eftersom jag fick en kommentar förut det. 
 
Pretty little liars - Helt otroligt bra, gud vad jag älskar den serien. Så himla värd att se, den är spännande och läskig samtidigt som det är rolig och små gullig. 
 
New girl - Väldigt mysig, rolig och glad serie, man blir så himla glad av att titta på den. Även en del kärlek i den. 
 
Vampire diaries - Åh älskar verkligen denna serie. Haha känns som jag säger så om alla nu men det gör jag. Denna serie har jag grinat till, skrattat till, blivit kär till och wow. Älskar den!! 
 
American horror story - Lite halvläskig, lite tråkig handlig tyvärr men väldigt spännande. Har bara sett en och en halv säsong.
 
Ghost whisper - Den första serien jag började följa. Började typ imbilla mig att jag levde i serien, minns att jag grinade otroligt länge när mannen i serien råkar ut för en sak. (Kom på att jag inte kan säga vad, ni kanske ska se den?). Men det är otroligt värd att se. 
 
Gossip girl - Jag tycker om den serien, men det var inget jag fastnade för lika mycket som dom andra. Hade ont i magen mest hela tiden när jag såg den för alla var så falska och elaka mot varandra, haha jag är kanske töntig men jag tycker inte om när folk är så mot varandra. Men älskar kläderna och allt annat i serien hehe. 
 

KÄR

Den 2013-11-28, kl 19:56:29
Filed in 2013s dagar, Shopping | Kommentarer: 0
 

Tips på vad du kan göra första advent: Adventskonsert

Den 2013-11-28, kl 13:08:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Har du inget att göra under första advent och vill hitta på något speciellt eller bara fara på något mysigt. Tänkte då tipsa er om att åka på UF-företaget Vivo ufs adventskonsert till förmån för Juliaresan. För er som följt Idol så kommer ju bland annat Matilda Melin sjunga där. Sen kommer även Alexander Lund, Andréa Lundquist, Annalina Lindgren och Juliaresan medverka. Jag har iallafall fått i uppdrag att filma hela konserten, så kommer fira min första advent där och fick turen att få med mig Johannes. Kommer bli super mysigt. Så nu på söndag, den 1/12 klockan 16.00 i stora kyrkan, Östersund. Hoppas vi ses där, pussar.
 
 
 

Det här var inte alls något bra..

Den 2013-11-28, kl 12:38:02
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Och där blev jag sjuk. 
Låg inatt och trodde jag drömde att jag mådde illa och kände mig sjuk. Men när jag vaknade idag så kände jag mig inte ett dugg kry, så blev hemma idag. Hoppas jag mår bättre under dagen. Vill inte ställa in en sleep over med saknade Malin, så får hålla tummarna helt enkelt. Annars får vi ta det en annan gång och då få vi göra det tusen gånger mysigare. Idag är jag iklädd mjukistofflor och din tröja, tillsammans med flurit hår. Ska nog spendera mesta av dagen i sängen med datan. Uppdaterar inom kort igen, pussar.
 

Man kan inte alltid vara på topp

Den 2013-11-27, kl 22:15:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
En vecka har snart gått. 
Är tröttare än någonsin och vill bara sova nu. Känner mig typ små sjuk för jag sover förlite. uuuffaa. Men dagarna är sig lik, är på skolan och har kul med dom bästa samtidigt som jag halvsover medans jag pluggar. Sedan efter skolan möter jag upp Johannes. Nyligen åkte han hem och jag skulle plugga engelska men fan heller, mår kasst. ont i mage och huvud. Nej fyfan. Tror jag är sjuk. Nu ska jag fortsätta se PH, kram. 

Tårarnas reservoar

Den 2013-11-25, kl 20:47:00
Filed in 2013s dagar, Inspo, Today's Look | Kommentarer: 1
Långdag. Slutade sent efter en dag med utvecklingssamtal och något som skulle likna ett prov. Sen följde jag med Johannes, blev en middag tillsammans på eastern palace. Både mysigt och kul. Sedan skildes vi åt och jag åkte hem. Snart blir det PH. Så kul (!!). 
 
 

Senaste från mobilen + misslyckas på test

Den 2013-11-24, kl 22:46:00
Filed in Filmer, videor | Kommentarer: 0

 


Nämen hejsan kära ni

Den 2013-11-24, kl 17:22:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Hahaha!! "Du lägger bara ut fula bilder på mig". Haha jajamen Johannes <333
Ännu en veckan har gått, en vecka närmare julafton. En vecka med Johannes har det varit, la märket till att vi har varit med varandra hela veckan haha. En ursäkt till varför bloggen varit död. Igår klev vi upp tidigt för att åka till hotell Z och jobba lite, eller Johannes skulle jobba och jag hjälpa till. Sedan vid tolv gick jag till akademibokhandeln och jobbade några timmar tillsammans med super mysiga arbetskollegor, vad vuxet det där lät haha. Sedan gick jag upp till några grabbar och tjejer innan vi ett gäng drog till Jamtli. Var där en stund, jag hade det riktigt kul faktiskt. Sedan åkte jag hem, gjorde mig iordning för en middag med käraste Bacci och Ca. Riktigt kul hade jag faktiskt, trotts att jag var där en så kort stund. När jag och Johannes kom hem gick vi en promenad i östersunds mörker, mysigt men kallt. Idag har vi haft en lökig söndag, tog oss iväg på laserhallen och lekte lite. Jag vann över Johannes, ett tecken på att jag är bäst. Nu har Johannes åkte hem, har varit en rolig vecka. Snart kommer Sandra och hämtar mig, ska fotografera på någon ridgrej så det ska bli skojigt. 

Tupplur

Den 2013-11-20, kl 21:38:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Tjockisen tog en tupplur mitt i chipsätandet. 
 

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide