Min Kamera

Den 2011-01-31, kl 23:41:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Inlägget till denna länk är för tillfället inte klart än, klart inom kort

Everything is just ...

Den 2011-01-31, kl 17:28:59
Filed in | Kommentarer: 0

Till Nina
Vad fan, jag vet inte vad jag ska göra och jag måste prata med dig!!
Nina om du ser det här smsa lr facebook, måste prata med dig!

Haha ni andra kan låtsas som inget haha, för det där uppe är bara något random som jag skrev för jag har lite panik och tycker det är lite jobbig haha skoja näe men shit i den här texten för det är till Nina!!

Innan konfan x2 + Dagen!

Den 2011-01-31, kl 16:53:01
Filed in | Kommentarer: 0
Här får ni först en snygg bild på Ann och ooh Jesus ;)

Haha fråga inte vad jag gör?! För ärligt vet jag inte hehe (GhettO!!)

Sööt bild på Michelle <3

Fick ingen bild på dig Nina så nu får du skylla dig själv! Här är en av dom enda bilderna jag fick påvärldens finaste Nina <3

Haha än en gång... Fråga inte?!

Haha var bara tvungen att lägga upp den här bilder :P
(Om ni inte fattar något i texten haha så har jag bara skrivit lite fort allt)
Hej var på skolan idag, och båda min kära vänner Nina och Max var sjuk, också var David och Filip borta och Sen var tror jag Pontus borta... :((( Hmm tror det var alla. Ni måste komma i morgon för då har vi BASKET!
Först hade vi engelska prov och det gick ju ganska bra, hoppas jah. Sen rast och då spela vi biljard haha Ludde vart ägd, han förlorade!! Fast han erkänner själv att hon suger på det haha men helt ärligt är jag den sämsta på biljarde genom tiderna, kan typ inte träffa en sån där boll sak änns!! Men sen så fick Ludde lite damp och sprang efter mig och Ellenor med en whitebordpenna (Stavning), vi sprang in på toan och han lyckades ju komma in och Ellenor lyckades ju komma ut, så jag blev inlåst där med Ludde och hans whaitbordpenna. Och jaa jag blev ju lite blå och orange i facet haha blev seriöst upptryckt i hörnet och sen kladda han med sin penna. Sen så myste hela klassen och såg på film, AUSTRALIA!! Vi ska fortsätta se den nästa gång.
Sen hade vi skridskor och det var ju sköjj, vi körde några varv och sen körde vi lek. Och sen skulle vi köra 20 varv runt, runt, runt och runt. Jag åkte med Adam och vi typ pratade och sen helt plötsligt hade vi åkt 20 varv haha efter två stora stopp och efter att vi gick och hämtade min mobil och efter att vi sjungit för matilda haha och sånt, även fast vi var typ segast blev vi klar FÖRST!! fatta vad nöjd vi var?!

Sen så åkte jag in till stan med mitt ghetto gäng haha och köpte en ring, bild kommer kanske senare!
Och sen när jag åkte hem med bussen så smidiga lilla jag glömde nyckeln haha så jag fick gå in i ett varmt rum och sitta med mobilen -.-' haha det bra med det här är att jag kan nu en hel låt som är super svår haha ;)
Shit vad långt jag skrev, längre än min svenska uppgift jag hade förra året haha :)
Kram!
Några fler konfa bilder haha!!

Innan Konfan!

Den 2011-01-30, kl 18:09:03
Filed in | Kommentarer: 0

 

Ann haha hon och Jesus <3

Hehe jag råkade strula till det haha Fattar ni strula!! ;)

Haha sen fick ni en skön bild på ann när hon dagdrömmer haha och ja.. jag var inge fin på bilden haha ^^

 

Okey hej igen, busig och gjorde ett till inlägg!

Tänkte lägga upp lite "bakom kulisserna" bilderna från konfan. Min kära lilla vän Nina var sjuk och hade huvudvärk när vi var där, Stackaren! Men jag tror hon är frisk idag, hoppas!! Men jag och Ann hittade Jesus haha nämen det var e person som vi hittade och blev lite små kär i haha! ^^ Fick ju inte så många bilder på Ann när hon gjorde allt hon gjorde haha men vi fick en smyg bild på mig :O Haha! <3

 


En fläta.. och en röd lite rosett!

Den 2011-01-30, kl 17:54:16
Filed in Q/A | Kommentarer: 0

Jag blev nöjd! :D

Okey nu får ni se min fina teckning haha, asså jag är seriöst sämst i hela världen på att rita flätor så jag blev ganska nöjd med den här!

Ser ni vilken söt lite röd rosett hihi ^^

Vad tycker ni?


Pärlplattor!

Den 2011-01-30, kl 17:45:59
Filed in Q/A | Kommentarer: 0

Här är min Mario svamp ^^

Här är min Muffin Hehe!

Och här är båda två haha okey dom blev inte dom bästa men dom blev ju i alla fall något!

Hej igen!

Har nu pluggat och kan mer än hälften av alla glosor, STOLT! Kommer säkert inte fixa provet haha men men. Har varit mycket kreativ idag tycker jag, vill att alla dagar ska vara som idag. Först gjorde jag en teckning av en fläta (Har alltid varit grymt dålig på att rita flätor men jag gjorde ett försök) sen jag mina två roliga pärlplattor haha sen haha asså nu så har jag bakat kladdkakemuffins. Asså fattar ni vad mycket jag har gjort haha + att jag har pluggat, sett på tv och pratat med min kompis om en väldigt seriös grej! Stolt över mig själv haha!

 

Ett eget inlägg får min teckning jag ritade haha... kommer snart!

 


Okey... ömh.. Jaha!

Den 2011-01-30, kl 12:55:15
Filed in | Kommentarer: 0

Hehe ni får en fin bild på mig (Igen) lite ego sådär! ;) Orkade inte bry mig om vilken bild jag tog haha!

Hejsan!

Har gjort två pärlplattor idag, gjorde en muffin heter det en muffin? man kan ju inte säga "jag gör en muffins!" i alla fall så gjorde jag en muffin och en mario svamp. Hihi riktigt nöjd vet ni haha! Tänker ta kort på dom sen så ni får se vad S N Y G G A dom blev haha. Tänkte ju plugga idag oxå har prov i morgon så det är nog bäst att jag sätter mig och pluggar N U men det är inte så lätt vet ni, för det är inte så kul! Men Yes ska ta kort på mina snygga pärlplattor och sen ska jag plugga plugga och plugga. Har även ritat en fläta nu på morgonen tyckte den blev super ful men efter att jag sudda lite på kanterna så blev den lite finare hahaha (Bilder på allt får ni senare!)

Funderar på att göra en kamera (Pärlplatta) hehe lite roligt sådär!

Men men blev inga konfa bilder i förra inlägget... ni får dom senare!

 

Just precis nu förstår jag inte vad du håller på med... :P


Nämen chaa, jag är en Kristen lite shit!

Den 2011-01-30, kl 08:49:51
Filed in | Kommentarer: 0


Fin bild haha, först ville inte knappen jag tycker på funka så haha då fick jag ta i lite, S N Y G G !!
Hände igår då?!
Näe jag blev en kristen lite sak, roligt roligt. Var och konfrimera mig och det var ju okey. Ni ska få bilder senare men nu får ni nöja er med lite andra konfa bilder. Iallafall så var det jätte mysigt i kyrkan, det var ganska mörkt ute och det var tända ljus i hela kyrkan. M Y S I G T !
Sen när jag kom hem firade släkten mig. Fick ett <3-halsband och ett par örhängen, armband, ljus, en söt ljus sak, en ängel och pengar. Fick även en förtids present och det var ett objektiv. jag är nöjd med det jag fick TACK SÅ MYCKET!
Det roliga är att nu den 17 mars fyller jag 15 haha så då blir det presenter igen haha ;)

Men efter att halva släkten hade åkt hem såg jag på tv och smsa. Sen skulle typ alla sova så jag var tvyngen att stänga av tv:n så då smsa jag till typ 1 haha. Vilket L I V!!





En rubrik som jag aldrig kom på...

Den 2011-01-29, kl 21:40:54
Filed in Shopping | Kommentarer: 0
Klippte lite i en bild och den blev lite suddig efter att ha zoomat in lite och sånt! Men där är resultatet :)
Cha allihopa!
Händer?
Tänkte bara lite fort lägga upp ett litet inlägg om vad jag köpte i förr går på stan. Köpte en mascara (Har ingen bra bild på själva mascaran men på resultatet), Den är riktigt bra ni måste se en före och efter bild. Ska fixa det nån gång. Och sen så köpte jag powder (För håret, volym), Fungerar riktigt bra men man ska inte alls ta mycket haha!
Kommer inlägg snart... Men inte om konfan!

Blåsigt och trist!

Den 2011-01-29, kl 10:38:27
Filed in | Kommentarer: 0

Hittade en film "dvd" typ som jag ska sätta mig och se lite på nu, ses!

Godmorgon!

Vaknade nyss av ett "Godmorgon" sms, och kunde inte somna om.  Tittade mot fönstret och tänkte "Oj, oj, oj fint väder idag" men när jag tog bort gardinen från fönstret var det molningt och blåste, tänkte ju ta en massa bilder ute innan konfan. Men tydligen inte. NU måste jag sluta men bloggar mer senare... :)

 


Vintern är den mysigaste årstiden...

Den 2011-01-28, kl 20:25:37
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Gud vad vintern är mysig, jag älskar vintern!
När det blir mörkt och mysigt på kvällen, man sitter i soffan och smsar. När man får så söta sms av sina kompisar och allt! Mysigt (!!)

Har inte så mycket att skriva om, tänkte bara att jag skulle slänga upp lite bilder på vår härliga och varma och mysiga vinter.

Ett inlägg kommer inom kort... kanske!

Kram

Ett varmt leende!

Den 2011-01-28, kl 20:21:36
Filed in | Kommentarer: 0
Hennes leende :)

Sööt

Hej, i julas tog jag massa svart/vita bilder direkt från kameran och tog kort på kajsa. Hon är så sjuk fin att man smälter ju haha. Ska konfremera mig i morgon så nu ska jag sätta mig och kolla om jag ska ha lockat hår eller inte, kanske kommer upp några bilder!
Kram
Vad gör du? jag förstår inte...

Fåglar!

Den 2011-01-28, kl 20:04:49
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

En liten fågel...
Liten rolig bild!
En till liten bild.. Helt oredigerade!!

Kollade bland lite bilder och hittade mina första bilder med mitt nya objektiv. Satt på mormors diskbänk och tog kort från den ut i fönstret. Det var ju i julas så jag hade fått ett stativ så alla frågade varför jag inte tog det. Haha men jag tycker det var mysigare att bara sitta där med kameran!
Insidan är vad jag får, utsidan är bara en bonus... ;)

Allt du skriver till mig, betyder allt!

Den 2011-01-28, kl 19:35:08
Filed in | Kommentarer: 0
Hitta lite bilder på Malins bild kon skrev till Morfar :')
Japp idag så var jag på skolan, sen gick jag inte till stan med Nina, Joel, Max, Abbe, Hampus, Pontus och Axel. Och kanske Adam lite men han gick ganska fort haha. Sen så sa vi "hej då" till dom och gick till biblan och lämna tillbaka Ninas bok. Sen gick vi inte till stan igen, köpte en tröja för 50 kr haha och en sak till håret m.m
Sen har jag lagat en middag idag oxå haha!
Men mer inlägg kommer :D

Konfremation

Den 2011-01-27, kl 22:08:44
Filed in | Kommentarer: 1
Vi hade typ 3 sek på oss att ta kort och sendan springa ut och ta gruppkort, ni får fler bilder på Lördag (Då jag konfremerar mig!)

... Efter att vi hade varit i GB så drog ju jag och Nina till konfa, och vi skulle ta kort. Ni vet för tidningen (Gruppkort) och enskilda kort. Jätte kallt var det ute och jag hade bara linne under den där klänningen. Hann inte ta så mycket bilder under konfan men jag hann ta kort på snyggingarna Nina och Ann!

Ännu mer skidbilder!

Den 2011-01-27, kl 22:00:23
Filed in | Kommentarer: 0

Vår handledare, så grymt skön person!

En kille i 6:an typ..

En kille i 7:an..

Och vår lärare igen haha!

Min älskade Nina <3
Tänkte lägga upp bilder från i onsdas. Hade ju "foto" och valde med några kompisar att åka till GB och ta kort, som jag sa förut. Men Matilda satt ju i hundra år framför datan så vi blev lite sen. Så när vi kom fram så hade några sluta redan och jag han bara vara där två åk. Ska åka dit kanske nästa onsdag iställe och ta med mig vantar, mössa och täckbyxor och allt. Det var ju super kallt ju!

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide