Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Den 2013-09-30, kl 21:52:53
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Skola och plugg, skratt och tårar.
 

Sleep over

Den 2013-09-30, kl 21:50:35
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
I lördags blev det en utgång med nära och kära. Kvällen slutade med att jag, Sandra,
malin, Mathias, Viktor och Simon åkte hem till Simon och hade sleep over. 
 
 
 

Fredagsmys

Den 2013-09-27, kl 14:22:45
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Skolan gick fort, en timmes ritstund med Sanna slutade dagen med. Sedan åkte jag hem. Jag tänker ha en kväll framför Idol och se på käraste Matilda. Sen tänker jag kolla kläder och sova. Imorgon ska jag jobba så ska upp tidigt. Sedan på kvällen blir det utgång, super kul!!
 

så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns

Den 2013-09-26, kl 20:45:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Stressig morgon har det varit, hade sovmorgon till klockan 12.55 men var ändå mer stressad än vanligt. Fastnade vid frukosten och drog ut på den så tillslut var jag tvungen att springa igenom allt. Klä på mig, fixa mig, gå ut med hunden, mata honom och sedan springa ut till vägen. Skoldagen gick fort och helt plöstlig stod jag på jobbet och hade det riktigt trevlig, skrev på och nu är jag anställd. Iiih super spännande. Nästa gång jag jobbar är på lördag, så kom och köp böcker och annat. Av lilla mig!
 

Höstmys

Den 2013-09-25, kl 17:36:04
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Slet bokstavligen upp Elle tidningen som jag upptäckte att jag inte öppnat, den lär ha kommit medans jag var i Stockholm så det var ju riktigt kul. Kommer nu spendera några timmar i sängen, så skönt. Är så otroligt trött. Hör bara på detta, "Ska spendera timmar i sängen med musik, min mobil och ELLE. Samtidigt som mitt duntäcke är lindat runt mig, kanske klämmer in lite New Girl också". Super mysigt!!
 

Orientering

Den 2013-09-25, kl 17:26:15
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Hemma igen, usch vad kallt det var ute idag. Hela 3 grader. Dagen har gått hyfsat snabbt, sista lektion var Orientering vilket jag tycker var svinkul. Jag och Sandra köttade hela banan och det kändes som ett spel där man ska hitta till skatten. Iallafall så blev vi klar riktigt fort och sedan spenderade jag, Sandra och Ellenor en timme i omkläningsrummet och höll på, sedan for vi hem. Är hemma nu och ikväll kanske Nina kommer hit. Singelkväll, haha neråå. Nej men plugg och bara ta det lugnt står väl på schemat. 
 
 

Höst

Den 2013-09-24, kl 19:14:39
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Hösten är här, vilket betyder att min favorit årstid är här. Årstiden med dom bästa kläderna, den kalla men ändå varma luften och sist men inte minst dom färgglada löven. Älskar. Många skulle nog kalla årstiden deprimerande och tråkig, men jag tycker helt tvärtom. En riktig mys-årstid. Som man ska fylla med massa mys med vännerna. Om man inte har pojkvän/flickvän vill säga, då kan man också mysa med honom/henne. Haha eller göra som mig och Nina, köra på singelkvällar. Haha pussar!
 

Sandra

Den 2013-09-24, kl 18:51:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Efter skolan idag följde jag med Sandra hem till henne, blev Torvalla häng. Vi fika och pratade om allt mellan himmel och jord sedan skjutsade hon mig till mötet. Jag kom och hade damp, skrattade och muppade runt. När mötet var slut tog jag bussen hem. Nu är jag otroligt trött, ska nog lägga mig och sova en stund. Kramar!
 

Ännu en tisdag..

Den 2013-09-24, kl 18:45:53
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
 
Skolan idag var rolig, har haft media hela dagen så det var riktigt skönt.
 
 

Mums

Den 2013-09-23, kl 21:00:18
Filed in 2013s dagar, Inspo, Shopping | Kommentarer: 3
 

9 år

Den 2013-09-23, kl 18:47:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Idag fyller min lillasyster 9 år. Min lilla sötnöt, Grattis på födelsedagen. Pussar!
 
 
 

Stockholmsresan 2013

Den 2013-09-23, kl 18:07:57
Filed in 2013s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 1
Vilken resa, vilken tripp.
 
Det går inte förklara vilka härliga upplevelser jag upplevt på denna tur, tårar som fallit och ren lycka. Att redan första kvällen åka till Idolplatsen och se Matilda sjunga, se henne göra det hon älskar och se hennes dröm bli sann, gjorde våran tripp perfekt. Själv kunde jag knappt förstå att det verkligen var/är hon på scenen, känns snäppet overkligt att vårat lilla dampbarn står där. Jag är fortfarande i chock, jag är så otroligt glad för hennes skull att hon verkligen få göra det hon älskar. Att även se på henne med Ellenor, Olle, Joline, Lina och Julia gjorde hela saken även hundra gånger roligare. Så där satt vi medans dom som jobba för Idol skakade igår oss med att klappa händerna, köra "Andra sidan är ni klara, Jajamensan dattas bara". 
 
När hon gick vidare följde vi med Matildas släkt till ett hotell och firade med Cola och skratt, sedan rörde sig jag, Olle och Ellenor hemåt till Täby för att sova. Kom hem klockan 02.00 efter många om och men, så vi var helt slut. 
 
Fredagen skulle bli en hel dag med shopping men slutade i en hel dag med mat, tror vi alla köpa mat flera gånger på ett och samma ställa. Vi älskar mat. Sedan åka jag för att hitta Malin, hon hade kommit med bussen och lyckats virra bort sig innan hon ens hoppat av. Så att leta henne bland alla miljoner människor på T-Centralen var inte det lättaste, när vi väl fann varandra så åkte vi hem till Täby för att göra oss redo för kvällen. Stress, stress och mer stress blev det sedan för mig att hinna till Idol studion igen tillsammans med gänget innan klockan slog 8. Men haha vi lyckades precis hinna in, vilket var en jävla tur. 
 
Väl inne på idol spreds det sån otrolig lycka när Matilda gick vidare till dom sista tolv, kramar, pussar och skratt. Blandade känslor mellan tårar och skratt. Vi stod och hoppade, upp och ner. 
 
Senare på kvällen när vi var tvungen att lämna så åkte vi in till stan, tog oss en fika. Eftersom allt var stängt pga att det var så sent så fann vi bara ett ställe som var snällt nog att hålla öppet lite längre. Sedan rörde vi oss hemåt än en gång för att sova. 
 
Lördagen blev sagt som gjort en hel shopping dag. Åh vilken toppen dag det var, jag hittade miljoner kläder men fann mig ett par skor, ett par AIR MAX. Så pengarna försvann på dom istället för på kläder. Shopping, Shopping och mer shopping blev det och sedan blev det mysmiddag hemma i Täby, vi tände ljus, köpte med godsaker och satt och pratade. Tillslut somnade Malin i min famn och det var ett tecken på att kvällen var slut. 
 
Sista dagen städade vi ur vårat rum, tog bussen in till stan och sedan lämnade vi av Malin på busshållplatsen. Min älskade Malino. Jag hade skippat sminket och var rätt så skönt klädd för en söndag och märkte sedan efteråt att i Stockholm är det miljon människor ute på stan även på söndag, så det vart ju lyckat haha. Sedan fortsatte vi mot Matilda, letade lite här och var innan vi hittade Idolernas hotell. Så vi fick se hennes hotell. Hon presenterade oss för några av dom andra deltagarna, helt sjuk vad rar alla var. Sedan gjorde vi det vi är bäst på dampade, skrattade och gick på donken och köpte mat. Spenderade hela dagen tillsammans med henne innan vi sedan var tvungen att säga adjö för vi skulle på flyget. Känns konstigt att inte se Matilda varje dag på skolan nu när hon kommer vara i Stockholm ända tills hon "åker ut/vinner".. Så vi lyckades ta oss ut till arlanda iallafall, allt gick bra och sedan blev det en stunds väntan på flyget. Väl på flyget hade vi damp och gjorde allt i våran makt för att vara störiga (Vad folk verkade tro iallafall), Olle spilde ut kaffe, jag satt och spelade spel och Ellenor hade musik i öronen. 
 
Sedan landade vi hemma, och ja nu är jag hemma efter en fantastisk vecka. Pussar!

VÅR ÄLSKADE MELON GICK VIDARE, LYCKA!!!

Den 2013-09-20, kl 10:41:03
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 2
 

Mot staden igår

Den 2013-09-20, kl 10:31:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
 
 
 

Nu far ma'

Den 2013-09-19, kl 08:28:23
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Snart kommer Ellenor och hämtar mig, så far vi mot Stockholm, Idol, Madde och ja, hela storstan. Pussar!
 

Min bästavän

Den 2013-09-18, kl 20:35:41
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Grattis Olle på födelsedagen, tack för att du gör mina dagar så mycket
roligare och fyller dom med en massa skratt. Vad vore livet utan dig, din mupp.
Du är bäst, krambanan!!
 
- Från din bästa vän, Amanda!
 
 
 

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide