Clarion: Breakfast

Den 2015-02-28, kl 06:19:40
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0

Godmorgon, klev upp 05:30 och känner mig en aning trött just nu. Sitter just nu nere vid hotellfrukosten och lokalen här är enorm. Själva buffén ser ut som ett gigantiskt ikeakök. Aja, frukosten är toppen och som ni ser älskar jag bacon och brie hehe. Pussar & kramar.

Sundsvall - Stockholm

Den 2015-02-27, kl 20:20:00
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0
Sundsvall och tågbyte. Och eftersom jag inte har något att göra medans jag åker tåg så tog jag miljoner bilder och tänkte "Ah fan, bloggar igen". Osäker på om det kommer vara såhär bra uppdatering i Italien haha, det beror helt på internet. Men annars kommer jag nog slänga in blogginlägg varje dag. Har iallafall ätit, lyssnat på musik och scrollat/uppdaterat instagram, bloggar, twitter och facebook sisådär 10.000 gånger. Såå nu blir det the sims haha.. Kram

Östersund - Sundsvall

Den 2015-02-27, kl 17:02:00
Filed in 2015s dagar, Resor & Äventyr | Kommentarer: 0
Sportlovet har äntligen kommit till oss i Jämtland och jag är äntligen på resande fot igen. Glömt hur spännande det faktiskt är. Nu är iallafall destinationen Alperna, Italien och det känns toppen. Förra sportlovet var vi i Österrike och Alperna där och i år besöker vi Italiens. Vi sitter just nu på tåget och det går otroligt segt och internet ombord är kasst. Så haha, får roa mig med musik, filmer och sims. Kramar! 

Veckan

Den 2015-02-27, kl 12:35:33
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0



Selfieeetime. Dålig uppdatering med nu är det lov så den kommer bli bättre. Sen sist jag blogga har jag: Spelat Cod med Johannes, sett film och ätit pizza med Anderas, firat 100-dagars med klassen och resten av stans studenter och sett på det regnar köttbullar med Olle. Just nu: packar för ikväll far jag till Stockholm med familjen, Sen imorgon åker jag till Italien, Alperna. Kram


Lunchbreak

Den 2015-02-24, kl 15:36:05
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Tillsammans med Felicia, Olle och Ellenor för vi på pause och lunchade. Samtidigt pratade vi om en framtida utlandsresa och annat spännande. Mysss.

Åkersjön

Den 2015-02-22, kl 20:17:04
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Så i fredaskväll kom Andreas och hämtade mig. Sedan drog vi till hans stuga i Åkersjön, där spenderade vi helgen. Vi såg på film, hade vår egna lilla "party"-fredag, åkte skoter, åt mat osv osv. Var riktigt mysigt. Sedan åkte vi hem idag tidigt så jag skulle hinna till jobbet. Var en aning tråkigt då jag helst hade stannat kvar där flera dagar till ://. Sen idag har jag jobbat, jobbat och jobbat. Nu ligger jag och har ångest över ny vecka, plugg och massa annat skit. 

Alpin-fredag, Klövsjö

Den 2015-02-22, kl 20:08:26
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Alpin-fredag och klövjö stod på schemat. Och som pricken över i:t så var det strålande sol. Trotts isiga backar och lite blåsigt på toppen så var det en rolig dag. Efter backen drog vi till stan i skidkläderna. Där inskaffade jag mig en iphone 6, haha den är lite stor för mina händer men men. Kramar!

Åkersjön

Den 2015-02-22, kl 14:22:10
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0



Gör en snabb liten uppdatering. Spenderade helgen tillsammans med Anderas i Åkersjön. Var en superduperbra helg. Just nu: jobb.

Femtio nyanser av mörker

Den 2015-02-19, kl 20:02:02
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Idag slutade skolan tidigt. Då gick jag på akademibokhandeln och köpte andra boken av femtio nyanser. Så nu äger jag Femtio nyanser av mörker dun dun duuuun. Därefter gick jag till Olle (han var hos frisören) så då satte jag mig där och väntade på honom, och började då läsa. Sen for vi och handla massa gott och tankade. Sedan for jag hem och läste. Och har nu gjort det sen klockan 14.00. Alltså wehooo love it. Adjö kära ni. Ska nu se cougar town som jag börjat tittat på, verkligen en feel good serie. Tips tips!! 

Sjuklingen

Den 2015-02-17, kl 17:25:09
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Hejsan kära ni. Jag har lyckats gått och blivit sjuk, igen. Vilket känns otroligt jobbigt. Kan knappt acceptera att jag är sjuk och lägga mig ner för jag nojjar så mycket för frånvaron man får över att vara borta en dag från skolan. Usch. Idag har jag sovit en hel del. Spelat mario tillsammans med min sjuka lillasyster och ätit. Det enda jag har gjort. Så otroligt tråkigt. Håller tummarna att jag kan gå på skolan imorgon!!
 
 

Fifty shades of grey

Den 2015-02-16, kl 15:36:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 2
Det går ju såklart inte att lägga in "Love me like you do" som VEVO har lagt upp på youtube, så ni får nöja er med denna.
 
Okej, tänkte skriva av mig lite om filmen Fifty shades of grey som har fått en hel del negativ kritik. Vet knappt var jag ska börja för jag vill inte att ni ska missförstå mig. Men ska jag vara helt ärligt så gick jag in med inställningen att den här filmen kommer vara sämst. Jag hade läst boken innan och blev då bara irriterad för han ville bestämde så mycket över henne. Sen hade jag läst alla dessa negativa åsikter. Så gick in med inställningen "Lär vara sämst".
 
Men nu efter filmen: Herregud vad fel jag hade. Jag är helt såld på filmen, jag älskar den. Jag är förälskad i den och är på gränsen till deprimerad för jag inte kan se nästa film (För den har ej kommit ut). Måste också tillägga att jag tycker det är jättebra att dom valde en kvinna som faktiskt är mänsklig (Som spelar huvudrollen). Alltså ingen supersmal tjej men världens största bröst och rumpa osv. Utan en mänsklig person haha. 
 
Det är mycket gnäll på att man i stora delar av filmen ser kvinnan helt naken medans man knappt får se mannen, mer än bakifrån osv. Och att man skäms över att se vissa sexscener pga hur scenerna är uppbyggda. Och jag känner mest, men jävlar vad det ska gnällas. Skäms man över att se vissa sexscener, se inte filmen. Dom har ju byggt upp flera scener med motljus, ljus, utsikt och liknande så scenerna ska bli lite mäktiga. Hur mycket gnäll skulle det inte bli om man bara såg två stycken, ligga där och ha sex med varandra? Då skulle det bli gnäll för att filmen är B jämför med boken. Sen tycker jag personligen att det blir mer spännande när man inte ser hela han. Tror också att folk hade börjat fnittra, blivit generad och liknande om man såg hela han (ni fattar vad jag menar). Att flera på bion inte skulle kunna tagit filmen seriöst. Så jag tycker man inte ska gnälla om jämställdhet, pinsamheter och liknande i den här filmen. För filmen är bra. Och tycker man verkligen inte om att se bröst, rumpor, en tjej som blir piskad, magrutor, personer som har sex, kille halvnaken, Nej då ska man inte se filmen. Så enkelt är det.  
 
Haha och om ni tänker efter det är ok att se filmer där folk blir mördade, kidnappade, skjutna, våldtagna, uppätna och liknande. Men när det kommer en film om sex och tjejen blir piskad nej då jävlar blir det kaos i världen haha.
 
Kan även tillägga att kvinnan i filmen Fifty shades of grey gör ju inte det här mot sin vilja, hon är med på allt som händer. Medans i andra filmer där folk blir våltagna, mördade och liknande. Där kan jag säga, dom är inte med på det haha. 
 
Sen tycker jag faktiskt inte att man ska jämföra bok och film, för boken är oftast bättre än filmen eftersom alla tankar och känslor skrivs ut i boken och det är bara något man kan försöka visa i filmen. För tex jag läste alla twilight böckerna och blev då lite besviken på filmerna, så förstår er till viss del. Men tycker inte man ska såga filmerna hehe, för jag gillar denna film. Så såg den ej haha. 
 
Filmen är mystisk, spännande och het skulle jag säga. 
 
och ja hörreni, jag är feminist och detta är min åsikt. hihi Kraaaaam!!
ps: har inte så stor koll på BDSM som filmen handlar om så tänker inte kommentera det något haha.

Kristallmössan - Studentmössan

Den 2015-02-16, kl 10:30:00
Filed in 2015s dagar, Studenten 2015 | Kommentarer: 0
Studentmössan är nu äntligen här och det känns helt underbart. Bara 109 dagar kvar nu tills jag och alla andra 3:or tar studenten. Jag valde att ha guld på både över-,mitten- och underranden, egentligen så har min linje mörklila på den översta randen men det struntade jag i. Jag tog brunläder och champagnefärgad insida, samt inbroderat 5 Juni - 2015 på insidan (Datumet vi tar studenten). Sist men inte minst så skrev jag "Circulo Allegre" bak på mössan, min gymnasieförening alltså. Är superduper nöjd med min mössa, iiih!!

Alla hjärtans dag

Den 2015-02-15, kl 20:09:00
Filed in 2015s dagar, Kärlek | Kommentarer: 0
Efter bion for jag och Anderas hem till mig och såg på pretty little liars innan vi somnade. Till min stora förvåning så överraskade han mig stort med både rosor och två stycken nallar denna alla hjärtans dag. Jag var så chockad och generad att jag knappt kunde kolla på honom hahah. Han hade nämligen sagt innan att han inte skulle hinna fixa något. Så det här var verkligen en rolig överraskning. ♥

Fifty shades of grey

Den 2015-02-15, kl 20:02:02
Filed in 2015s dagar, Kärlek | Kommentarer: 0
Alla hjärtans dag fortsatte på bästa sätt. Blev ett restaurang besök på Republiken tillsammans med Nina, Malin och Linnea. Var jättegott och mysigt. Sedan for vi hem till Malin och myste lite hemma hos henne innan jag och Nina for in till stan och mötte upp Anderas. Då gick vi på fifty shades of grey. Hade hört att den skulle vara jättedålig osv, men den var enligt mig jättebra. Tips, tips!!

Brunch, Clarion hotel

Den 2015-02-15, kl 19:59:26
Filed in 2015s dagar, Kärlek | Kommentarer: 1
Så i lördags var det den bästa dagen någonsin, Alla hjärtans dag ♥. Jag vaknade upp bredvid Andreas och vi låg kvar i sängen tills jag var tvungen att kliva upp och åka på brunch. Så min alla hjärtans dag började med en brunch på Clarion tillsammans med Matilda, Ellenor, Malin och Linnea. Var super trevligt och otroligt gott. Dom hade tillomed gjort lite alla hjärtans dag tema, vilket gjorde det hela ännu bättre. Pussar!

NOI

Den 2015-02-15, kl 19:55:21
Filed in 2015s dagar, Festivaler/Festligheter | Kommentarer: 0
I fredaskväll smsade Ellenor mig och sa "Ikväll drar vi ut och dricker drinkar", haha till min stora förvåning. Och sagt som gjort. For hem till Ante först och var med honom tills Ellenor och Matilda var klar. Sedan skjutsade han in mig till stan. Sen gick jag, Ellenor och Matilda på NOI. Beställde in lite bubbel, vin och smått och gott. Var otroligt trevligt. Sedan när klockan slog halv 2 kom Andreas och hämta mig. En toppen kväll tillsammans med trevligt sällskap!!

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide