Hösten har kommit

Den 2012-08-30, kl 22:53:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Har legat och kolla på kläder nu i snart två timmar och kan ju bara säga att jag vill köpa nya skor, nya stövlar, ny jacka, ny halsduk, ny väska och ett litet umbrella. Men eftersom jag inte är rik än och inte har ett jobb så blir det jobbigt för mig. Dock så låter mamma sugen att åka på stan på lördag så kanske blir lite shopping då. Imorgon är det skola igen (Var ledig idag pga vandringen) och då ska vi ha en dag med 2:orna. Efter skolan som jag inte vet när den börjar eller slutar ska jag ner på stan och fixa kalender osv och kanske västen i mitten på bilden, vi får se.

LOL

Den 2012-08-30, kl 20:09:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0

- En gammal bild. Har aldrig i hela mitt liv färgat mitt hår, bara slingat det så nu är jag väldigt sugen på att färga hela håret till en och samma färg. Får se hur det blir med det!

3 dagar för mycket

Den 2012-08-30, kl 14:01:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0



Lite bilder lånade av miss Felicia
Tillbaka från en tur med klassen. Kan ju helt säga att det inte var något att gnälla över, i vanliga fall (Back on Prolympia) gick vi minst 1 mil med en ryggsäck som vägde minst 1 ton och sedan tältade vi längst uppe på ett fjäll där vi själva skulle sätta upp tälten. Nu när vi börjat på Wargen så fick vi istället hjälp med all packning, dom skjutsade upp precis allt som vi inte vill bära på (Alltså gick vi utan att ha något på ryggen eller i handen). Sedan gick vi 5 km och tyckte det inte var några problem alls, dock fick vi ta oss dit via en karta och det var ju inte lika lätt när kartan inte hade alla vägar. Väl framme där vi skulle tälta visade det sig att vi skulle tälta på en gård, bredvid ett hus. Under dagen gjorde vi inte så mycket mer än skratta, lekte lekar, chilla och åt korv. Senare mot kvällen bastade Jag, Matilda, Felicia, Olle och Max, så vi körde lite rå häng där tills det blev för varmt. När det närmade sig läggdags behövde man inte ens säga att man frös eller något, man fick gå in och lägga sig i stugan och sova där under hela natten. Sedan frågade våran lärare oss om vi vill byta hennes stora luftmadrass mot att vi tog in smöret sen, haha så jag och Matilda fick alltså sova skönt hela natten. Jag hade det rätt så trevligt där men tycker det är riktigt skönt att vara hemma igen.
 
 

Första dagarna

Den 2012-08-28, kl 19:02:32
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0




-Mysfika
Ny skola, nya vänner och nya lärare är några saker som blev nytt nu i mitt liv. Böjade nämligen gymnasiet i måndas och det var något nytt. Första dagen var det stel och då saknade jag bara min gamla klass men idag gick det bättre, alla pratade och var glada. Imorgon ska vi fara till en stuga och sova där osv, får se hur det går.
Egentligen ska vi sova i tält men vi tjejer ska försöka ta över och sova i stugan eftersom det kommer säkert vara enormt kallt på natten.Kommer iaf inte uppdatera just då. Spenderade gårdagen med lite folk på pause och fikade. Och idag blev det dag två på pause tillsammans med Matilda, Thyra och Felicia. Blev en liten tur på stan innan jag rörde mig mot William för att hämta mina saker, till min stora glädje följde William med mig hem då. Nu håller vi på att spela Xbox, nörd som vi är. Ikväll ska vi se på film och mysa!
Bloggen ska bli bättre men just nu är jag verkligen inte på humör för allt bloggande. 

I fall in love over and over again.

Den 2012-08-26, kl 20:37:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Idag åkte jag iväg på dop med William och resten av Åsgårdh familj. Williams syster dotter Lycke skulle nämligen döpas. Efter själva dopet blev det fika och det bjöds på en hel del fika. När klockan närmade sig 2 tiden rörde vi ungdomar oss hemåt igen. Jag var trött och frusen så jag la mig i soffan och såg på Fångarna på fortet tillsammans med Sebastian och Sara medans William jobbade haha. Efter lite mys i soffan med WIlliam kom pappa och hämtade mig. Vi for och handlade, köpte pizza och rörde oss hemåt. Nu har jag ätit, badat och nu saknas bara lite fix till morgondagen. Vi hörs snart!

Alice 8 år

Den 2012-08-25, kl 23:53:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Tjenare bloggen, kom nyss hem från en kalasmiddag där min kusin Alice fyllde hela 8 år. Oj oj oj tiden går fort haha. Hade det som vanligt jätte bra där, spelade bino och var den första att få bingo som känns otroligt bra när jag vann en godisask. Åkte hem vid 22 tiden och sjöng hela vägen hem, William somnade som en krok (Hehe såg kul ut) och Lovisa somnade på honom haha. Hemma nu, imorgon är det söndag och då är det sista dagen på lovet. KÄNNS FÖRJÄVLIGT!! 
 

Fredagskvällen

Den 2012-08-25, kl 17:21:19
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1

Igår vaknade jag upp hemma hos Nina. Åkte hem för att laga mat till min lillasyster och sedan tog jag bussen med Matilda till Emmelinda. Hos henne befann sig en massa tjejer och det var otroligt trevligt. Efter att vi fikat och myst där en stund gick jag och Matilda hem till mig. Spenderade lite tid hos mig innan vi tog bussen till stan och sedan hem till Matilda. Där lagade vi mat i väntan på Malin. Sedan gjorde vi oss i ordning och drog ut. Mötte Linnea och Rebecca och myste med dom vid frösöstrand en stund sedan gick vi mot Ica. Halvvägs framme mötte vi Lovisa och Julia som var mycket trevligt. Efter Ica rörde vi oss mot Linneas lägenhet där det sedan kom massa folk. Spenderade sedan kvällen med stans alla 96or, oväntat nog. Kram!


MYSpys

Den 2012-08-23, kl 23:29:52
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Ingen bild
Tog bussen till valla och mötte upp Rebecca, gick runt en stund innan Malin kom. Då köpte vi lite gott på Ica och fick sedan skjuts till Rebecca. Sedan hade vi det riktigt mysigt, pratade en hel del och tjockade oss lite. Biljetter blev inte bokade men kommer nog bli det senare mot kväll, så det kommer bli awesome. 

Shower = the place of thoughts and decision making.

Den 2012-08-23, kl 17:37:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
-Vackert.
Kom nyligen hem från badet, var kul första timmen men sen blev jag trött och orkade inte fortsätta vara glad. Ringde mammsen och bad henne hämta oss. Är hemma nu och ska hoppa in i duschen och tvätta håret men först ringa Matilda som jag har råkat glömt att ringa tillbaka. Ikväll åker jag till Rebecca och bokar biljetter osv med henne och Malin, Stockholm och swedish house mafia snart kommer vi. 

"A strong woman" is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.

Den 2012-08-23, kl 00:30:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Idag blev det stan med min bror, han köpte en tröja till mig.
(Jag har världens bästa bror, ja!)
Stötte på Nina och Hanna, så vi gick med dom.
(Kul kul)
Efter flera timmars prat osv rörde vi oss hemåt.
(I en brum brum bil)
Vad har jag gjort sen då? Kollat serier, Legat och lipat, suttit vid datan, dragit ut en stund, pratat i telefon med B och M i hundra år. Gått runt i huset, sett på tv, städat mitt rum och frågat mamma hundra gånger om jag fick åka till rödön, som jag då inte fick för jag inte hade skjuts, skrattat åt Malin på Skype osv osv.
(Mycket trevligt)
Gjorde fan mitt livsbeslut idag också haha, känns bra ändå.
("Livsbeslut" är det inte men det känns fan så. jaja ointressant)
Inget att skriva, har ont i ögonen.. Nu ska jag snart sova, imorgon ska jag vakna 9.
 

Stockholm

Den 2012-08-23, kl 00:12:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Bilden i kärlekstunneln ser jag hel konstig ut men jag bjuder på den haha, ser ut som jag tappat allt hår hehe..


Tänkte dra en snabbis om Stockholm nu när jag ändå sitter vid datan. Stockholm var som Stockholm alltid är, enormt varmt, skönt och underbart. Det flesta dagarna blev det massa shopping, dock försvann nästan alla mina pengar första dan (Typiskt mig..). Dag två i huvudstaden blev det grönalund och det var ju otroligt roligt. Jag åkte nästan allt, det enda jag inte åkte var "insane". Jag åkte tillomed Tilt som var det värsta och hemskaste jag någonsin gjort i hela mitt liv, hela vägen upp skrek jag som en galningen och när jag trodde vi var hela vägen upp så hande vi bara tagit oss till hälften (Så ja, det blev lite värre svordomar och hat ord resten av resan upp). Längst upp satt jag och dinglade med benen, jag tittade ner på alla små små små människor där nere och precis innan den skulle släppa hinna jag och William säga våra sista ord till varandra.. "Jag älskar dig Amanda" "OCH JAG HATAR DIG" och sen fick jag uppleva dom längsta 4 sekunderna i hela mitt liv (Dom säger att man inte hinner tänka men jag säga då det, jag han se hela mitt liv framför mig, jag hann och tänka att jag skulle dö och allt!!). När jag väl kom längst ner så kunde jag knappt röra en min och jag inåg att jag aldrig skulle sätta mig på den karusellen igen, men visst nöjd är jag och kul var det sådär efteråt haha. Nog om det efter grönan tog vi och åkte på hard rock cafe och sedan hem. Eftersom jag och William hade ett halvår tillsammans då så bestämde vi oss faktiskt för att fira det. Tog med oss en filt ut, lite ljus och mysfika. Satte oss i gräset i och lyssnade på musik, såg faktiskt på stjärnorna och pratade. Efter 10 minuter insåg vi att det inte alls var likt oss så vi åt upp all mango och sprang in och såg på tv och hade det gött. Sista dagen blev det tennis som var super kul, därefter blev det tåg hem. Kram!

Let it be

Den 2012-08-21, kl 21:37:10
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Idag vart det en dag på stan med Malin och Nina. Stötte på Jolin och Johanna så vi gick med dom en stund också. Fick med mig hem en lite längre kavaj och en brun-utan-sol (Ja, jag köpte en brun-utan-sol för jag känner mig så jävla blek!!). Just nu bakar jag och William (Mest William, eller bara William) och det blir bullar, super gott.  Så snart ska vi ut i sommartorpet och mysfika. Vi hörs!

Förvirrad flicka

Den 2012-08-20, kl 20:33:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Nu är det en vecka kvar till skolan börjar..
Sommaren 2012 kan slänga sig i väggen, dåligt väder varje dag osv. sommaren 2011 slår denna sommar, helt klart. Inte heller åkte jag utomlands som alla andra gjorde, alla åkte till turkland förutom jag. Fast vecka 44 åker jag kanske utomland. I övrigt är jag väldigt förvirrad just nu, snart börjar skolan och det är inte bara skolan man ska tänka på utan det är allt och inget. Vill att allt ska vara så lätt som möjligt och bara flyta på, så det hoppas jag att det gör nu när skolan börjar. Ska även börja med Tennis en gång i veckan nu, sedan kommer jag börja med dansen igen och sedan starta igång med friidrotten också (Aktivtjej japp). Nej nu ska jag dra en stor tänkare om vad och hur jag vill göra nu i min kära framtid med allt mellan himel och jord, haha. 

Ovanligt nog

Den 2012-08-20, kl 12:02:55
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Godmorgon, på bilden ser vi ovanligt bra ut. Egentligen ser vi ut lite mer såhär..
Men det kan vi ju räkna bort. Vi vaknade 09:00 och var riktigt pigga, ovanligt nog. Sen åt vi hårdbröd till frukost, ovanligt nog. Iaf så ser vi på tv nu och snart ska jag in till staden en snabbis, därefter ska jag röra mig hem igen och baka bröd, ovanligt nog..

Borta bra men hemma bäst, så var det va?

Den 2012-08-19, kl 22:12:00
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Precis kommit hem, otroligt skönt ändå fast direkt när jag träffade min kära familj och jag hade berättat om allt så slutade jag med.. "Okej, jag funderar på att vi alla ska dra ner till göteborg över två dagar och gå på liseberg? Låter ju super kul, eller hur?" haha iaf. Imorgon ska jag in till stan för lite saker och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. På tisdag ska jag dra och spela Tennis tillsammans med min kära Nina och kanske två till, enormt kul. Såklart kommer lite bilder från Stockholm lite senare (Imorgon eller så?), så det blir bra det.

Värsta jag gjort i hela mitt liv.

Den 2012-08-18, kl 22:23:11
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0


© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide