Varit me Nina hela dagen :D

Den 2011-02-28, kl 20:50:15
Filed in | Kommentarer: 0

Två bilder får ni sen i söndas, mer kommer senare!

Okej, dagen idag har varit bäst!
Började med Engelska som gick sämst. Liksom vem sätter ihop mig med Engelskhistoria? Först suger jag på Historia och sen ska de vara på engelska också, ännu svårare att hitta och fixa och sånt. Hej till IG till mig, men min grupp ägde (Vissa iaf) För dom jobbade på as bra. Sen så blev det skridskor på medvinden (Sjön!). Solen sken as mycket och det var typ 20+ (Sommar värme!!). Jag åkte med Nina och Joel. Vi åkte as långt hehe vi skulle kunnat åka längre men haha jag vet inte men Nina och jag ville sola ist. Vi åkte 12 km = 1 mil och 2 km. Sen så åkte vi in till stan, sen hem. Jag och Felicia hoppa av hos Nina och där åkte vi skoter, fika och massa (Super kul och jätte mysigt).
Sen så fick jag hjälpa av Hannes med hans kläer och han var jätte söt och snäll mot mig. Hihi Jag och Nina låg på golvet med datan och då kom han och typ kröp ner mellan oss. Sen fick jag en "Hejdå"kram!(hannes är Ninas typ 1 - 2 åriga lillebror)
Fattar ni vad mycket jag skriver i alla inlägg, snacka om att jag gör mycket på dagarna och att jag har ett liv haha!
Kram!

Min lilla vecka!

Den 2011-02-28, kl 19:00:58
Filed in | Kommentarer: 1

Bild tagen av MIG!
Haha hade inget att ta kort på och sen hittade jag det här. Blev ganska bra ändå!Hej, fy vad dålig uppdatering jag har haft. Jag kanske har blogga mer än vissa men jag har verkligen haft mycket att tänka på. Just nu så har det varit mycket plugg, mycket som har hänt och oj oj oj snacka om att jag har varit trött. Glömde igår att lägga upp bilderna (Sorry för det!) och jag känner som jag ´har så lite tid!

Oj oj oj sista veckan ser ut såhär, sen blir det lov! <3

Imorn - Man ska ha läst klart en bok (Har precis börjar!) och plugga på spanska, måste även jobba jätte hårt med "Mitt i 8:an" (Svanskan)´+ Skidfilmen!
Onsdag - Skid film/bildspel ska vara klart, måste plugga spanska!!
Torsdag - Plugga spanska... "/
Fredag - Spanska test (Måste få bra på det!)
Lördag - Kanske stan? Mys kväll hos nån? skoter? vi får se!
Söndag - Åker till Åre med Madde och alla andra. Ska bli jätte kul!! :D

TANDSTÄLLNING!

Den 2011-02-27, kl 20:55:58
Filed in Q/A | Kommentarer: 1Kan säga såhär, tänk positivt. Du får snyggast tänder sen hahaha :D


FRÅGAN:
"Hej! Du har ju tandställning så då passar jag på att fråga dig!
Jag ska nämligen få tandställning snart och jag är jätte orolig att jag ska bli retat av någon..
Hur reagerade din klass när du fick tandställning?
Kram <3
PS: din blogg är bäst!! :D"

MITT SVAR:
Hej, tack så mycket att du gilalr min blogg hihi. Och tack för den här kommentaren har alltid viljat skriva om det. När jag skulle få tandställning så var jag töntig och redigerade en bild och ritade in en tandställning, då tyckte jag att det blev fint. Sen när jag fick den var jag ju jätte ful tyckte jag. Ist för att sitta hemma så åkte jag hem till mina två bästa vänner och var med dom. Sen på skolan så hade jag handen för munen hela dagen. Jag trodde att skulle typ reta mig, unvika mig. Nu när jag tänker efter varför skulle dom reta mig? Bara för att jag har tandställning?
Efter att jag har fått tandställning har jag fått jätte många kommentarer om mitt utseende och det är inga dumma, alla kommentarer är snälla. Mitt liv förändrades på ett mycket positivt sätt efter jag fick tandställning. Det ända problemet nu är att jag själv inte riktigt gillar den, men på nått sätt haha så gillar jag den :P

Men min klass är så grymt snäll och jag älskar den verkligen, och dom reagerar positivt haha några av killarna sa (Bara för att se den) "Men Amanda vi tänder ju på tandställning" Hahahaha fatta vad jag garva då.

Vinter, Vinter och ännu mer vinter!! Haha

Den 2011-02-27, kl 17:19:54
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 1

Hej, här får ni två vinter bilder som jag tog lite snabbt när jag var hos mormor nån vecka tillbaka.
Senare får ni lite bilder från dagen. Tack för en super kul dag Felicia och Ellenor :D

Det lilla men snabba inlägget!

Den 2011-02-27, kl 12:36:45
Filed in | Kommentarer: 0

Bild tagen av MIG
Vår skoter ser inte ut sådär, den är mycket äldre (Mycket mycket äldre haha)

Hej har ca 10 sek på mig att göra ett inlägg. Nu ska jag snart äta, mums. Ellenor och Felicia är snart här om typ 1
minut. Vi ska åka skoter och massa skoj. Bilder kommer!!

Jag är ledsen, men jag har förändras!

Den 2011-02-27, kl 11:28:09
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Bara du blundar ;)


Varje morgon börjar med att kliva upp från sängen!

Den 2011-02-27, kl 10:10:51
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 1

Nu ska jag gå och äta frukost! (Min frukost på bilder :D )


Okej nu är det en helt ny dag,
jag känner att jag kommer vara cp glad idag.
Igår la jag mig ganska sent, hade film kväll med Jonathan. Vi såg först "i rymden finns inga känslor" - den var ju ganska bra faktiskt, och jag märkte att jag inte har asperger utan jag har tvärtom haha. Sen såg vi "Transproter 2" (Stavning) - Också ganska bra film men jag satt ju och hade damp då efter förra filmen. Sen såg vi en till film och jag minns inte vad den hette. Men vi la oss nån gång mellan 1 - 3. Men men som jag sa förut ny dag.
Dagens planer: Äta frukost - Plugga (Eng) - Ringa Felicia - Åka skoter/Ta kort/Mysa med Felicia och Ellenor - Dra till träning - Se på Solsidan/no ordinary family - Lägga mig tidigt!
Kram, bloggar mer senare! - Funderar på att fixa en bloggdesign (Uppdaterar om detta senare!)

Skoter ♥

Den 2011-02-26, kl 19:57:25
Filed in | Kommentarer: 0
Två bilder från skoter åkningen idag :D
Nu ska jag ser lite på film, hehe kommer säker somna till den men men ♥
Kram!

Kommer snart somna... ♥

Den 2011-02-26, kl 18:33:00
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Två sjuk snygga bilder haha eller hur haha :)

OKej som i alla inlägg börja jag med det där irriterade "Hej!"
Är så grymt trött nu att jag inte orkar ett skit. Blää vill bara lägga mig ner och somna men klockan är ju bara 18.17 ååh. Idag har jag åkt skoter i nån timme, fy vad kul det var. Jag var tvungen att tvinga mig ifrån den för jag skulle in till stan. Drog in till stan och kollade på en BIG MAMA säng till mig själv och nja jag lyckades ganska bra. Hittade en seriöst BIG MAMA säng haha (1.40 var den) men mamma och pappa sa att det var för stor för mitt rum. Haha jag typ "Men mamma allt händer ju i sängen" HAHAHAHA så grymt fel det lät då hahahaha :D
Men det är ju på ett sant, jag pluggar, sover hmm aa typ det i sängen så!!
Men sen åkte vi på Mio och hittade en säng som mamma och pappa gilla (1.20 var den) och jah typ "Aa kanske det". Ska mäta mitt lilla rum nu och se om min BIG MAMA säng passar haha *håller tummarna*!!
Hmm ja på stan så köte jag en bikin-överdel och en ny jacka som Jonathan gav mig, Grön. Haha tänkte typ "Men jonathan jag kan inte ha den här, jag kommer frysa *host*" Haha sen när jag prova den då var den lite stor med as skön och varm så, det blev den ändå!
Ååååååååååh jag ska gå och lägga mig nu haha, bloggar kanske senare!

Nina och Jag ♥

Den 2011-02-26, kl 17:46:40
Filed in | Kommentarer: 2

Nina och Jag ♥

Hola, yes här är några av bilderna som jag, Nina och Tommy tog tsm haha. Vad tycker ni? Vi har kanske 100 till haha xD Hahaha snacka om att jag har tungan ute hela tiden (nästan!) hahaha ♥
Mer bilder från dagen kommer snart... ♥

Nina and Amanda in Action !

Den 2011-02-26, kl 09:11:07
Filed in | Kommentarer: 1

Här är Nina och Amanda in action!
Haha igår tog vi kort i trapphuset på skolan medans dom andra spelade lite biljard. Här är lite "bakom kulisserna" kan man säga. Dom andra "seriösa" bilderna kommer upp lite senare.
Undra vad vi gör?

Är ni bästa vänner? Ömh aa kan man säga!

Den 2011-02-25, kl 18:18:42
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 3

Haha Johanna känner du igen rubriken, när du frågade mig idag haha!

Hej, har börjat städat rummet är inte närheten av klar haha. Våra gäster dissa oss så ist ska vi typ fara på mio och kolla på möbler och köpa en BIG MAMA säng till mig haha (Har jag själv bestämt haha!). Tacos blir det ikväll, mums! Mamma satte på musik och förvånad blev jag när hon satte på bra låtar haha. Tack för att spotify finns :D

Vad er tänker jag skriva? Jo, bloggar senare och då kommer mer från dagen (Som har varit M Y S I G!!) och bilder från dagen!

Ses efter middagen!


© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide