Frågestund

Den 2012-07-31, kl 20:34:41
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 8
Åh dom här två dagarna har bloggen inte varit så aktiv. Igår åkte jag på bio med pojkvännen och idag blev det stan med Malin. Just nu befinner jag mig på fin middag hos familjen Åsgårdh, kommer därför inte ha tid och blogga mer idag, därför kör jag igång en liten frågestund. Det är bara att skriva en kommentar så svarar jag på dom direkt när jag kommer hem.
 
Ställ en fråga, jag svarar!
Frågestunden stoppad, har kommit hem. Svarar på dom ikväll.
 

Nytt & fräscht

Den 2012-07-30, kl 14:38:53
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Nu på morgonen har jag fixat och trixat med en design, blev riktigt bra faktiskt. Om ni inte ser designen tryck F5.

Slänger in en liten reklam om min tumblr bara för att jag kan - Klicka här!
(Tråkig design osv på den men den vill tyvärr inte arbeta med mig haha)

Kära lillebror

Den 2012-07-30, kl 14:26:26
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Igår på dagen spenderade jag den sista tiden jag hade med min bror, han åkte nämligen nu på morgonen när jag sov flera mil bort och kommer vara där i en vecka. Iaf så åkte vi karuseller, han bjöd mig på en rem och sedan gick vi på stan. Sen till min stora förvåning hade han köpt ett Iphone skal till mig, åh vad glad jag blev. Efter en stund på stan gick vi ner till hamnen och satt där i solen och pratade. Nu saknar jag muppen och vill att han ska komma hem. 

Korv med bröd

Den 2012-07-30, kl 14:18:26
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Igår kväll hade jag den mysigaste kvällen på riktigt länge, klockan hade precis slagit halv 1, jag och William tog på oss badkläder och tog med oss en handduk ut. Gick i mörket några meter till vi kom till badtunnan. Kvällen spenderades i flera timmar i där, ljus var tända och vi hade med oss dricka ut. Där satt vi och prata om allt möjligt och det var så otroligt mysigt. Efter det gick vi in och gjorde oss lite te och för min del varm saft, sedan kröp vi ner i sängen och sov. 
 
Nu på morgonen körde alarmet på mobilerna igång klockan 08:00, jag hjälpte William att komma upp till jobbet, fixade frukost och hela köret. Sedan vid halv 10 åkte han iväg. Då la jag mig igen och vaknade nyligen, otroligt skönt. 
 
Idag har jag bestämt mig för att inte göra något alls, titta på barnfilmer, sitta vid tumblr och kolla på kläder i mitt nystädade rum.
 
Lånade Williams föörstora strumpor, hehe.

YRAN 2012

Den 2012-07-29, kl 19:49:41
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Efter 2 helt underbara yrandagar är nu yran 2012 helt slut. Efter att ha kämpat sig längst fram på precis alla konserter, träffat en massa artister, dansat, sjungit och skrattat mig igenom hela yran så är jag nu faktiskt helt nöjd. Maskinen var nog helt klart det bästa jag sett, slog allt och alla. Under raketerna till presidentalet spenderade jag min tid med min bästa vän Matilda i famnen, lyckliga med tårar i ögonen satt vi där och kollade. Sistatiden på lördagen la jag på min William, vi åt, åkte karusell och sedan väntade på rebecca&fiona. Yran kunde inte sluta bättre.
Nu efter dessa dagar har jag ont i hela kroppen men är lyckligare än någonsin, tack till alla som jag träffat, sett och varit med ni har varit helt underbara. Tack till den super sköna vakten "pappa", många pussar och kramar till dig. Nu ska jag fortsätta leva livet vidare, nu blir det snart en god middag i solen.

Klubbland osv

Den 2012-07-26, kl 14:48:02
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Dagen spenderades med Malin, Matilda, Lovisa och hennes vän. Köpte yranband, åt på eastern och gick runt på stan. Kvällen spenderades med härliga vänner på klubbland som sög allt. Madde kom och då drog vi ett gäng hem till Julia och hade det enormt mysigt. Drog mot stan vid 2 tiden och följde Malin hem. Sedan tog jag, madde och William taxi hem till mig och hade det bra!

Gangnamn style

Den 2012-07-25, kl 01:07:56
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
(Kolla i kvalite 1080)

Underbar dag

Den 2012-07-25, kl 00:19:25
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Världens underbaraste & varmaste dag har det varit idag, jag har lycklig och glad gått hand i hand med personen jag älskar på stan. Efter en stund kom Matilda också och gjorde bara dagen ännu bättre. Hem idag fick jag med mig en ögonbrynspenna och 2 yran affischer till mitt kära lilla projekt. Efter klockan 4 drog Matilda hem och jag och William rörde oss bort mot hans syster som tyvärr inte var hemma, så vi möte upp Nils och Jonathan vid surfpunkten/surpunkten (Vad nu namnet var). Där solade vi, testade på lite olika saker och skrattade innan vi alla drog hem och dog i den iskalla poolen. Nu håller jag på att tömma mobilen på alla 3000 bilder som befinner sig där, vill att allt ska bort till Yran börjar så jag kan fylla den med nya härliga bilder (Dock går det otroligt segt!!).

Såg det, gillade det, köpte det & gjorde det!

Den 2012-07-23, kl 19:08:56
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
180 kr la jag på sån där silver sak och lösnaglar idag, perfekt och lite roligt sådär.
(Bild kommer troligen inom kort på mina naglar)
 

New York City Girl

Den 2012-07-23, kl 18:38:09
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 2
Kom nyligen hem efter en hel dag på stan med Malin, blir alltid lika glad och lycklig när jag är med. Vi gick runt träffade på Nina, Ellenor & Madde och var med dom en stund också. Gick och köpte oss lite att äta och sedan rörde vi oss neråt mot hamnen en stund, pratade osv. Sedan följdes vi upp till min buss. Hon är för bra hon.
Ikväll blir det mest hemma mys, nån film eller så eftersom alla skulle göra något annat idag.. Några skulle på middag, andra skulle bort osv. Men men nu blir det fika, kram!
 

Sleepover party

Den 2012-07-23, kl 13:00:15
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Iphone bilder
Igår efter att jag hade och städat lite åkte jag in till stan igen, träffade på Emelie och Sara så jag gick en stund på stan med dom innan jag tog bussen till Matilda. Spenderade några timmar där innan vi tog cykeln till bussen och åkte hem till William. Var där en stund och sedan kom grabbarna grus. Det var en riktigt lyckad kväll, vi såg på film, gick ner på stan och åt, gick en promenad, busade och sedan blev det sleepover party. Runt 9 på morgonen somnade vi alla. Vaknade där runt 12, gick ner till stan och tog en frukost och sedan där runt 1 så drog alla hem. Jag drog med mig William hem till mig och väl hemma hos mig fixade vi mitt rum osv osv. Nu ska jag och WIlliam försöka kliva upp och äta frukost sen ska jag in till stan och möta Malin!
 

LOVE

Den 2012-07-21, kl 12:38:39
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
 
Vaknade klockan 09.00 av att mobilens alarm skrek ut. Puttade och pussade på William lite innan jag klev upp och klädde på mig. Väckte William nån gång till innan jag rörde mig mot staden. Iskalla vinadar blåste rätt igenom  tröjan, man kan nästan inte förstå att det är juli. Väl inne i stan gick det runt en massa människor med blå och lila påsar, hela staden ser ut att vara alkolister nu när korgstråket öppnat. Gick in på affären för att handla mig lite frukost innan jag satte mig på bussen hem. Nu befinner jag mig hemma och funderar att slå upp ett bad. Kram!

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide