Olympus pen

Den 2015-10-30, kl 00:13:58
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Älskar min systemkamrea hur mycket som helst men att alltid bära runt på den stora saken är i längden segt. Så därför ska jag införksaffa mig en liten en som jag kan fotografera med hela tiden och ta med mig överallt. Så smidigt och bra. Älskar det. Har kollat runt på en hel del kameror men jag dras hela tiden tillbaka till denna. Den är inte den dyraste och värsta kameran men det är något speciellt med den som jag dras till. Helt underbar. 

Tunnbröd

Den 2015-10-29, kl 23:07:52
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Idag har familjen och mormor bakat tunnbröd det var mysigt. Efter baket så tog jag och Lovisa bilen till stan för att göra lite ärenden. Sen åkte jag och träffade Malin, Olle, Anton och Martin. Slutade dock med att jag och Malin halvsåg på film medans grabbarna var i garaget och fixade Martins bil haha. Nu är jag hemma, imorgon ska jag plugga fram till 16:00 och sen parta med vännerna. Kramar

Halloweenmakeup 2.0 & Torgbrinken

Den 2015-10-28, kl 22:44:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
En dag med Lovisa, en lunch med mamma på stan och en halloweensminkning.
Det är det som har hänt denna dag. Sen kom även mormor på sleep over för några kvällar.
Alltid lika mysigt!!!

Svart/gul

Den 2015-10-25, kl 21:12:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Denna lördag var inte som alla andra lördagar. Inte nog med att jag fick träffa Linnea som jag inte gjort på ett tag så tog hon även med mig, Olle och Martin på fotboll. Det var kallt, mysigt och långtråkigt. Olle höll på att dö men jag som är lättroad skulle faktiskt kunna sitta hela matchen ut. Men det gjorde vi inte. Istället köpte vi med oss gott, väntade på Malin och for hem till Olle och myste till det på hans altan. Pratade in på småtimmarna och när alla andra lät natten vinna och for hem, så satte jag och Olle igång en skräckis. Dock byttes skräckisen ut mot "Bäst i Sverige" och snack. Men sen blev jag dötrött och for hem och somnade gott. Kramar
 

Espressohouse

Den 2015-10-25, kl 19:53:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Efter en utekväll med dom närmsta som var otroligt kul och fylld med överraskningar så blev det frukost på Espressohouse tillsammans med Malin, Olle och Michelle dagen efter. Så otroligt skönt att vakna upp tillsammans dagen efter, prata om gårdagen och skratta åt alla händelser. Städa upp efter förfesten och sedan röra sig vidare mot nya dagsäventyr. Efter vår frukost solade vi på stortorget och städade Sandras lägenhet innan vi sa hejdå till Malin som skulle jobba och fortsatte hem till mig och såg film hela dagen/kvällen lång. oj blev mycket text där, tjing.

Vilken dag

Den 2015-10-24, kl 02:41:48
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0


Efter ett kämpigt och köttigt pass på jobbet så var jag helt slut när jag slutade. Fan vad kul det är när det bara kommer miljoner människor samtidigt och man bara köttar allt vad man kan och det tar aldrig slut, haha det kanske låter hemsk men jag älskar det. Värsta träningspasset. Efter jobbet mötta jag upp Olle och Linnea på pause, så blev ännu en middag där. Efter det lekte vi med bilarna, hämta Malin och hamnade slutligen hemma hos Olle på altanen. När klockan slog försent så rörde sig alla hemåt, då körde jag och Olle igång "bäst i Sverige" och pratade på tills klockan blev nästan halv 3. Då skyndade jag mig hem enbart för att Olle tycker vi ska ses 09:00 imorgon.. Han är knäpp, är ju helg?!?. Åh herregud, klocka på. Godnatt!! 

Livet

Den 2015-10-22, kl 00:14:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Just nu känns det som att jag stå stilla på en och samma ruta. Rör mig varken framåt eller bakåt i livet utan står helt stilla. Även fast jag vet att det inte stämmer, så känns det så bara för varje dag är den andra lik. Det händer liksom ingenting. Vill ju att allt ska vara som en film, då allt händer så fort att man inte hinner med.
 
Men livet är ju inte en film och om jag tänker efter så tar jag dag för dag små steg framåt i livet. Och idag tog jag ett stort kliv.
 
I början av sommaren började jag jobba på mitt kära jobb och nu har jag kämpat där i 4 månader och den 9 december skulle mitt kontrakt ha gått ut. MEN idag skakade jag hand med min chef och nu ska jag "uppgradera" mig på jobbet, vilket kommer bli ett nytt äventyr i livet, ett nytt steg. Så nu framöver blir det plugg och tester, innan ett stort prov väntar och efter det skola i tre dagar i Stockholm. Vilket ska bli en spännande resa som jag förtillfället är riktigt nervös över men taggad och redo för.
 
Annars då? Jo min kropp kämpar på som vanligt. I 5 år har jag haft ständiga magkramper, ibland så jobbiga att jag däckar pga smärta. Efter ett telefonsamtal och en tablett om dagen så är nu dom nästan som bortblåsta(?). Men såklart ska ju lilla jag inte gå smärtfri ur striden. Nu är det något annat tjorv som gör att jag nu är inne på min femte natt med lite sömn. Och ja, det är därför jag är vaken nu.. Längtar tills det här är över!!
 
// en otroligt trött tjej som vill sova. Men kände för att berätta den superduperroliga nyheten och gnälla lite över magen först

Halloween-skelett

Den 2015-10-20, kl 20:17:11
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
 
Efter att ha testat en vitkräm jag köpte idag så slutade det med ett halvt skelett i ansiktet. Var faktiskt riktigt kul att sitta och leka fram något som skulle likna ett skelett men fan vad svårt det var. Som ni ser så är det ju absolut första gången jag gjort denna så haha, kan ju bara bli bättre. Här är iallafall något jag funderar på att vara i år (En av dagarna). Känns dom som man måste göra något mer av det, så får fortsätta leka fram något. Men vem vet, kanske slutar med något helt annat. 

Tillfällig bil

Den 2015-10-20, kl 19:47:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Min bil har gått sönder så nu har jag fått mig en hyrbil och jag tycker den är as skön. Vill typ köra till Stockholm fram och tillbaka, bara för att den är så skön. Iallafall så har jag gjort lite ärenden idag. Bland annat köpt helt nytt halloweenmakeup, enbart för jag tappat bort ALLT mitt. Svider lite med tanke på pengarna jag lagt ner på sminket men men. Nu har jag införskaffat mig lite nytt iallafall. Även hämtat ut andra halloweenkvällens outfits till gänget. Vi kommer se så otroligt roliga ut, haha. Perfekta bakis-dräkter. 
 

for the moment

Den 2015-10-20, kl 12:31:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Ännu en helg är nu över och vardagen är tillbaka. Dock så har jag mina två lediga dagar denna måndag och tisdag, så känns nästan som min helg kom nu. Så i söndas var vi ett gäng som körde på utgång, åh så värt. Då min bil gick sönder påvägen hem till Johannes så fick Daniel komma och rädda oss i stan. Sen när vi väl var framme i Ås börjde drinklekar, prat och skratt. Efter korgen slutade kvällen med en sleepover hemma hos mig. Mys. Både i måndas och igårkväll så hade jag, Olle och Malin myskvällar. Nu ska jag ta tag i livet. Duscha, åka till stan och hämta min hyrbil, hämta några halloweendräkter och sen göra ett stort beslut ang framtiden. Som jag imorgon ska diskutera med Chefen, taggaaaa haha. Kram

Min bästa vän

Den 2015-10-17, kl 22:42:54
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0




Igår slutade jag 21:00 och for direkt hem till Matilda. Hon hade avskedsmiddag/förfest för på söndag flyttar hon till Stockholm och det suger verkligen. Gör lite ont i hjärtat att inte kunna träffa henne exakt när man vill. Åh vad jag inte tycker om sånt här(!!). Iallafall så hade vi en riktigt roligt förfest.  Var därefter på base och Oscars innan jag for hem tidigt för jag skulle upp och jobba dagen efter. Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat.

Havregrynsgröt & äppelmos

Den 2015-10-16, kl 11:23:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Godmorgon, idag ställde jag klockan på 10:00 så jag ska klara av att kliva upp 09:00 imorgon. Jag vet, jag borde inte gnälla. Mina arbetstider är helt underbara, börjar aldrig tidigare än 11:00 men men. Idag saknar jag mormor. Hon gör alltid havregrynsgröt på mornarna hemma hos henne, så idag gjorde även jag det. Mamma och Lovisa hade även gjort äppelmos av äpplen från vårt äppelträd igår kväll, så använde det som pålägg. Tips tips, extremt gott. Kram 

Höstmys

Den 2015-10-16, kl 01:00:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0


Sista lediga dagen den här veckan och den spenderades med Matilda och Beidan. Efter att jag och Matilda fotograferat för hennes nya header så köpte vi med lunch och for hem till Beidan. Där bjöd Beidan på havreblåbärspaj med bananglass, vilket var gott enligt mig men Beidan tyckte det smakade för nyttigt haha. Efter timmar i köket förflyttade vi oss till tvsoffan. När klockan började närma sig åtta så drog vi på reveljen och åt banan och curry pizza med fanta, vilket var en dröm. Nu är jag hemma i soffan, ser på tv och borde verkligen lägga mig nu så jag kommer upp i bra tid imorgon för att hitta på något innan jobb. Godnatt!

Studentflaket

Den 2015-10-16, kl 00:10:12
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Med en Gopro i handen lyckades jag faktiskt filma en av mina bästa dagar på jorden. Herregud vad kul jag hade det. För er som snart tar studenten så kan jag verkligen säga att balkvällen och studentflaket var bland det roligaste med hela studenten. Kommer vara bland de lyckligaste ögonblicken i era liv. Och jag som nu är färdig känner mest: Esest12, ska vi köra på idéen om ett flak nästa år igen?. 

En dag med familjen

Den 2015-10-14, kl 21:05:44
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0


Middag med bästa familjen. 
Inatt hade jag och mamma sleepover, slutade med att vi somnade vid 04:00. Vaknade upp närmare 13:00 och skypeade nån timme. Åh vad jag saknar Ellenor här hemma, min trygga punkt, min bästa vän. Sen tillbringade jag tid med min syster tills resten av familjen kom hem och då skapade vi finmiddag. Älskade familj 

Käraste Nina

Den 2015-10-13, kl 22:51:06
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Har ganska nyligen kommit hem från födelsedags-inflyttningsfests-fika-mys hos Nina. Alltså life is good när man är med dessa människor. Dom laddar verkligen mina batterier. Vi åt tårta, kladdkaka (tredje dagen i rad nu, #fitness) och drack saft medans konversationerna hoppade från en sjuk grej till en annan. Sen slog klockan 22:00 och vi slängde oss i soffan för lite Paradise hotel, so much fun haha. Något som inte är lika kul är att snart lämnar min andra bästa vän stan, alltså gör ont i hjärtat. Först Ellenor, nu Matilda.. Gör sååå ont i hjärtat. Måste nog flytta efter haha. Godnatt!

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide