Stråket

Den 2015-07-29, kl 12:40:57
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0I måndas drog jag ut med dessa pinglor och Michelle. Superduper mysigt!!

-

Den 2015-07-27, kl 00:02:14
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Ingenting 

Lustgården

Den 2015-07-27, kl 00:00:05
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Igår umgicks jag med familjen, for till lustgården i Marieby och åt Östersunds bästa pizza. Supermysigt!! 
Sedan åkte jag till jobbet och jobba till 03.00.. haha

Jämtland på fötter

Den 2015-07-26, kl 23:57:49
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Igår vaknade jag vid 12:00 efter att ha jobbat natt medans alla andra Östersundare var på stråket. For hem till Sandra en stund innan jag for hem för att hjälpa till som vätskekontroll på jämtland på fötter. 

Baddräkt

Den 2015-07-25, kl 15:11:29
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Igår införskaffade jag mig en baddräkt som jag tidigare hade sett på HMs hemsida men som då var slutsåld. Har fastnat för baddräkter av olika slag just nu, så tycker det var jättekul att hitta denna i Östersund. Brukar alltid ha bikini så var lite kul med något nytt! 

Go'middag

Den 2015-07-23, kl 17:28:54
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Ääätligen har jag slutat för dagen på jobbet och jag boktavligt talat sprang hem och fixade mat. Herregud vad gott det var. Nu ligger jag och halvsover i soffan, ser Johan Falk. Ikväll ska jag nog åka hem för att träffa mammi och pappi som jag saknat sååå!!

Godmorgon

Den 2015-07-23, kl 09:23:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Såhär ser varje morgon ut för mig innan jag åker till jobbet. Kliver upp vid 09:00, fixar frukosten och sedan sätter jag på Johan Falk. Sen brukar såklart Olof kliva upp med mig men både igår och idag lät jag han sova lite längre. Så fick jag sällskap innan jag skulle gå. 

Leva i Spanien?

Den 2015-07-23, kl 00:35:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Under veckan som gått har jag suttit i skype-intervjuer/telefonintervjuer för 2 jobb i Barcelona och 1 jobb i Marbella, Spanien. Har varit så otroligt nervös för intervjuerna att när det väl var dags insåg jag, "Vadå, jag kan inte göra annat än att vara helt mig själv?". Så det var jag och det gick faktiskt riktigt bra. Dom jag pratade med var väldigt varma personer och det kändes väldigt tryggt, vilken är ett gott tecken. 
 
Nu sitter jag här, några dagar senare och har fått 3 jobberbjudanden(!!). Blev verkligen hur glad som helst och hoppade upp och ner i sängen. Ringde mamma och pappa och skrek ut att jag fått jobben. Samtidigt blev jag rädd, rädd för att nu blev allt på riktigt. Nu blev allt så stort, nu ska lilla jag? Amanda från Marieby kanske flytta till ett helt annat land? Jag? Det går väl inte? Mamma, pappa, Jonathan, Lovisa, Dino och vännerna är ju här i Östersund? Mitt liv är ju i Östersund? Kan man bara lämna det sådär? Tänk om jag kommer sakna alla förmycket?. Och förutom sånna tankar så kommer tankar om att jag skulle sitta själv i en mörk lägenhet mitt i natten, skrikgrina efter mamma och pappa medans tjurvar och mördare skulle springa runt utanför min lägenheten i barcelona/marbella upp. Ja, helt enkelt tankar som skrämmer skiten ur mig haha. 
 
Samtidigt så gick jag med i olika grupper på facebook, läste artiklar/texter skrivna av folk som berättade hur det var att leva i Spanien. Jag kunde se fantastiska bilder och läsa/hörde överallt "Jag fastnade verkligen här!". Även några bloggare jag följer/följt bor och lever på ställen i Spanien och enligt dom så är det de bästa dom gjort. 
 
Så jag tänkte då att jag skulle söka runt efter lägenheter lite överallt för att se ifall jag skulle vilja ta ett av jobben så skulle jag ha den möjligheten. Och gud vilken bra hjälp jag fått, några få från Barcelona och Marbella har faktiskt skrivit till mig, tipsat om lägenheter, frågat mig vad jag ska göra där osv. Sen när jag frågat dom vad dom tycker om landet/platsen, så har ALLA svarat "Jag är helt förälskad i landet, man kan verkligen säga att jag fastna här".
 
 
Det som motiverar mig som mest just nu är att jag vet att om jag skulle välja att göra det här, så skulle det bli en av mina största äventyr hittils.  
 
Kommer troligen mer uppdatering om Spanien och vad jag väljer att göra framåt. Men tills dess skulle jag hemskt gärna vilja höra från er. Har ni varit i Spanien någon gång? Varit där en längre tid, bott, pluggat eller jobbat där? Vad tycker ni om landet? Berätta allt!!! Vill verkligen veta allt ni har att säga om Barcelona/Marbella om ni själv har pluggat/jobbat/bott där eller varit där en längre tid. Bara att maila mig: amandablq@hotmail.com eller skriva en kommentar. 
 
Vet inte hur bra det här inlägget vart då jag håller på att somna samtidigt som jag skriver, men ni förstår haha. Godnatt!
 

Ni två

Den 2015-07-22, kl 23:54:28
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Farmor och farfar, åh vad jag älskar er ♥
 

Lycksele djurpark

Den 2015-07-22, kl 23:51:01
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
En av dagarna bestämde sig jag och Olof för att gå på Lycksele djurpark aka världens mysigaste och bästa djurparker. Är inte ett fan av det här att ha djur i "bur", men här får djuren verkligen leva i lyx och lever troligen bättre än dom ute i det vilda. Dom tar verkligen hand om djuren hur bra som helst där. När vi var där så hade alla djuren fått sina unga så det var otroligt kul att se små ungar i varje "bo". Jag och Olof tog oss även till lyckolandet och lekte lite i barngrejerna innan vi forsatte vår tripp runt i parken haha. Även här ett tips, värt ett besök!!

Kvällsfika på klipporna

Den 2015-07-22, kl 23:25:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Som jag nämnde bland mina mobilinlägg så for jag och Olof upp på klipporna bredvid Lapplandshotell i Lycksele och åt kvällsfika. Solen var påväg ner och där satte vi med vårt lyxiga kvällsfika och åt. Tips, tips ifall ni någongång ska till Lycksele. Helt klart värt en kvällsfika där. 
 
ps: Har nu gjort om mobilinläggen jag gjorde förut, så nu finns det lite kamera bilder där. Så det är bara att rulla ner om ni vill se lite mer.

Honey, im good

Den 2015-07-22, kl 23:17:04
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
 
Ännu fler bilder, med något kallare drag. 
- Det här är vad jag absolut älskar att fotografera, naturen, växter & blommorna. Allt är liksom perfekt.

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide