Varning - Bus eller godis

Den 2013-10-31, kl 20:28:12
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Bus eller godis, sötnötar. Lovisas sår ser verkligare ut, utan blixt haha. Kram!
 
 
 

Lycka, imorgon är det halloween

Den 2013-10-31, kl 20:15:46
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Godkväll kära ni, varit på stan hela dagen med Ellenor och Lina. Köpte mig lite små saker, inget intressant att dela med mig av. Ikväll har jag haft det fullt upp med sminkning, är ju bus eller godis idag. Min lillasyster och hennes vänner skulle ut. Försökte göra en film undertiden jag sminka men den blev för mörk så jag sket i det. Nu sitter jag och ser på MTVs "serie" awkward, älskar !!
 

Dom senaste filmerna på mobilen

Den 2013-10-31, kl 18:44:00
Filed in Filmer, videor | Kommentarer: 0

 


So let it be my choice

Den 2013-10-30, kl 22:37:13
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0

Fanny Lyckman For Estradeur

Den 2013-10-30, kl 21:23:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Hej mina gullegrisar, ni har väl också sett att Fanny Lyckman har släppt sin collection. Fin fina grejer där, älskar färgerna. Tråkig som jag är så älskar jag ju svart och vitt. Men som ni säkert vet ni som följt bloggen ett tag så köper jag ju skor oftare än jag köper andra plagg (Ungefär). Och nu har jag ju gått och blivit intresserad, inte helt kär än för jag behöver lite hjälp. Är det någon som har köpt dessa vita sneakers från Fanny Lyckmans collection? Jag tycker man inte ser skorna så bra på nelly.com, visst dom är tydliga men det fanns ingen film eller något.. Är det någon som har köpt skorna och lagt upp dom på sin instagram, blogg, twitter eller något ställe? Kan ni isåfall länka den till mig, jag vill hemskt gärna se!! Om ni tycker det är enklare kan ni tagga mig i bilden, i en kommentar på instagram: @amandablomqvis 
 
 

Fashion refinery civilizing punks

Den 2013-10-30, kl 18:49:48
Filed in 2013s dagar, Shopping | Kommentarer: 3
Såhär såg då tröjan ut jag köpte, 100 kr på rean. Gina tricot. 
Kan försöka göra en sminkvideo för "halloween"sminkning, om jag hinner det innan. Annars kan jag filma under min halloween under fredagen så får ni det istället. 
 
 

Möte//Intervju//Stan//Biltur

Den 2013-10-30, kl 18:44:24
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Idag har jag haft det fullt upp. Började med ett möte tillsammans med Fredrik på Koning&Smith reklambyrå och Annika som bland annat driver VY:grafisk design, var svinkul. Fotograferade och intervjuade där till klockan blev närmare kvar över ett. Sedan åkte jag hem, skrev ner en massa anteckningar och lagade mat. Sedan fort jag till stan tillsammans med Ellenor, upptäckte att min lön från akademibokhandeln hade kommit, så blev en tröja med den stan turen. Sedan tog vi en bil tur tillsammans med Simon som precis kommit hem från utlandet, kul kul. Nu är jag hemma och ska städa upp på mitt rum. Kramar.
 
 

Svar på era frågor, kyssar!!

Den 2013-10-29, kl 17:26:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 6
Testade än en gång att improvisera fram någon form av halloweensminkning. Jag tycker det är så himla kul, tråkigt nog att man har så lite grejer, tänk var mycket man skulle kunna göra om man hade en massa. Bilden till vänster är inte en så himla bra bild, men det ser väldigt verkligt ut i verkligheten. Tyckte iallafall familjen. Dino reagerade också lite på det. Iallafall så tänkte jag svara på lite frågor nu. 
 
Dagliga sminkrutin och vilket smink? 
Svar: Jag använder mig att superstay 24h foundation, solpuder, eyeliner från h&m och the rocket volum express mascara. Kan göra en snabb sminkvideo så ni får se hur jag sminkar mig. 

Hur gammal?
Svar: Jag är 17 år gammal
 
Vilken kamera fotar du med och i vilket program redigerar du i?:) jättefina bilder och blogg btw! 7 stycken tips? 
Svar: Jag fotograferar med en Canon eos 500D och redigerar i picmonkey som jag betalar för, så jag kan använda allt. Förstår inte vad du menar med tips, haha du får förklara det. Pussar.

Favotitmärken i smink och kläd-kategori? 
Svar: Har inget favorit märke faktiskt, jag köper det jag tycker är snyggt eller smink jag finner bra. Ibland testar jag något nytt och ibland kör jag på det jag alltid haft. Men de sminkprodukter jag använder nu är jätte bra, enligt mig. 

Hur mkt handlar du ungefär för på en shoppingdag? 
Svar: Förmycket, oftast tar pengarna slut. Så minst inget alls eller 500 kr. 

Beskriv din stil?
Svar: Jag skulle säga att den är väldigt vågad ibland, lite punk i den, lite rockig men samtidigt enkel och sportig haha. Hoppas det är en bra beskrivning. 
 
Åh har du fått snö? :) Mysigt!! 
Svar: Haha vi fick lite snö förra veckan men det försvann. Så det var mysigt men kallt ett tag. Kramar!
 
Åhhh snö! Var bor du? Hoppas det kommer hit nu :)
Svar: Haha jag bor i Östersund och vi fick snö för en vecka sedan men den har nu tyvärr försvunnit. Men kommer troligen komma tillbaka snart haha. Puss och Kram!
 
Vart har du köpt din jacka?!? 
Svar: Den är köpt på bikbok!
 
Vilken app redigerar du dina bilder i? :)
Svar: Jag redigerar mina bilder i Whitagram och VSCOcam, haha nu får ni alla som undrar detta svar. Pussar! :)
 
Känner du Matilda Melin i idol????
Svar: Haha åh det känns nästan fult att svara på denna, men ja.. Haha. Vi går i samma la klass och hon är min underbara melon. 
 
Och ett otroligt stort tack till era söta kommentarer, blir verkligen jätte glad. Tack, ååh vill bara krama om er. Haha men tack så jätte mycket, ni gör mig så glad. Pussar!!
 
 

These kind of love just ain't for us

Den 2013-10-29, kl 12:26:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Köpte denna eye make-up removern, sminkbortagningen igår och invigde den imorse eftersom jag råkade somna med sminket, klumpigt nog. Tänkte iallafall tipsa om den, billig och enkel. Tänkte svara på lite frågor i nästa inlägg, så håll er uppdaterad ni som undrat något. Kram!
 
 
 

I will be here

Den 2013-10-29, kl 12:19:26
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Godmorgon kära ni, sovit gott? Jag fick igår sovsällskap av min hund Dino så vi har haft en lång sovmorgon idag. När jag vakna tog jag fram Elle tidningen som bara legat ett bra tag nu och läste igen det numret. Gud vad fin Madeleine är på dessa bilder, helt otroligt. Idag får vi se vad dagen har att bjuda på, vill komma igång med körkortet så ska prata med mamma om det nu. Ha en fortsatt trevlig dag, puss.
 

TILLSAMMANS KAN VI BESEGRA CANCER

Den 2013-10-28, kl 22:25:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
 
Jag har själv svårt att förstå mig på saker jag själv inte har varit med om. Jag har svårt att leva mig in i den värld dom lever i och den smärta dom har. Jag tycker det är svårt. Ikväll så var cancergalan/cancerfonden på tvn, något som jag satt klistrad framför med mobilen i handen. Med tårar i ögonen och klumpen i halsen så satt jag där och lyssnade på när personer berättade om sin cancer, deras nära och käras cancer och om personer som gått bort i cancer. Det är så svårt att förstå att vi lever i en värld där vi fortfarande inte vunnit över cancern, där personer dör av en sjukdom. Det är så sjukt och fel. Det är orättvist. Vem som helst kan få det och man kan inte göra något åt det, mer än att hoppas. Men tillsammans kan vi besegra cancer, tillsammans. Jag tycker alla som läser detta inlägg ska ringa 099 90 920, då sänker ni pengar till Cancerfonden. Du hjälper till att göra förändring, du hjälper till att rädda ett liv. Du gör skillnad. Även fast du inte tror att ett samtal gör något så gör de det, det kan förändra en människas liv. Ring. Du blir inte fattig på ett samtal, du dör inte av att ringa. Det som händer är att du gör skillnad. Så myckt kärlek till er från mig, kyssar.
 
RING 099 90 920 - PENGARNA GÅR TILL CANCERFONDEN 

Med ett leende på läpparna

Den 2013-10-28, kl 19:16:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 6
Sitter just nu och ser på serien, American horror story. Helt okej, har snart sett hela första säsongen. Någon fler som sett den? Vad tycker ni? Jag tycker den är värd att se. Lite småläskig och spännande samtidigt som den är lite små konstig haha. Sådär såg iallafall jag ut idag med bandana i håret.
 

Varning hemsk bild

Den 2013-10-28, kl 18:50:41
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 2
Har varit på stan idag ett bra tag tillsammans med Ninà och Ellenor, skrattat oss igen hela du dagen. Så inköpet av en massa halloweensmink är färdig och nu har jag börjat improvisera. Såhär blev kvällens test, bara gjorde något snabbt, var riktigt kul att bara leka fram detta. Längtar tills jag ska får göra min halloweensminkning på fredag. Vad har ni tänkt att vara på halloween?
 
 
 

Dagens frukost

Den 2013-10-27, kl 12:25:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 13
Godmorgon, vaknade och gick direkt ner till köket och bakade en kladdkaka, helt spontant sådär. Var så himla sugen på något gott. Ligger just nu och ser på vampire diaries, helt underbart. Kram!

Djävul under halloween

Den 2013-10-26, kl 17:10:27
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Åh vad jag är taggad för fredag och halloween nu. Ska nu kolla runt på youtube och andra ställen efter häftiga sminkningar med blod och annat i. Vad Kommer ni vara på halloween?
 

Halloweensaker

Den 2013-10-26, kl 15:20:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 6
Hej sötnötar. Befinner mig just nu på mammas jobb och hjälper henne lite. Idag har vi varit på stan och gått loss på halloweensaker. Nu har vi så det räcker och blir över. Till halloween som är nu på fredag är planen att jag ska vara en djävul, så ska beställa en klänning till veckan. Åh vad jag älskar halloween!! 

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide