Dejtar sängen!

Den 2011-09-30, kl 22:11:02
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

Nu ska jag gå och dejta sängen, ska upp klockan 6 imorn. Jobbigt men värt det. Efter flygresan så kom Erik, Karin och Nils å hämta oss. Sen har vi bara mys här. Ska slagga i Fridas rum nu!

Nu så blir det sovdags... Godnatt 


Framme i Stockholm!

Den 2011-09-30, kl 20:23:58
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

Har precis exakt nu landat i Stockholm, hur härligt som helst. Det var ju inte läskigt att flyga... Fuck. Jag som hade tänkt att det skulle vara shit läskigt (även fast jag har flugit 1000 gånger) men iaf ska vi dra till Nils och Frida nu, vi ses!


På flygplatsen!

Den 2011-09-30, kl 19:00:29
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

Hejsan svejsan, sitter just nu på flygplatsen med bl.a. Min och Adams vän hehe F haha! Iaf så sitter jag och Jonathan och muppar oss. Snart ska vi hoppa på flyget. Fyfan vad jag hatar att flyga.. Usch! Men men önskar att jag kunde svimma i två dagar och sedan vakna upp i Spanien så man slipper dom här flygresorna. Men men ska gå och köpa något gott nu, mobilbloggar senare!

Btw har fixat en gästbloggare som ni säkert kommer känna igen. Men mer om det senare!

Hejdå

(jag vet att bilderna är super små, men bättre än inget!)


Kalas firande, grattis Matilda!

Den 2011-09-30, kl 17:28:48
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

Har precis varit och firat min vän Matilda H, var super mysigt. Var där med Nina, Moa, Moa, Elin, Lovisa, Adam, axel, Ann och såklart Matilda H. Haha Adam och axel fick resten av tårtan när vi inte vill ha något mer. Nu håller jag på att packa det sista till Spanien, bloggar later!


Försöker iallafall!

Den 2011-09-29, kl 21:51:22
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0

Eftersom bloggen suger pga min data typ så gör jag mobilbloggning för att ni iaf ska få lite bilder. Ni vet redan vad jag gjort idag, så där har ni bilder från dagen! Bjuppar.
Vad tycker ni om min tjocka unicorn jag ritade på bilden?


INGA BILDER PGA BLOGG.SE

Den 2011-09-29, kl 20:43:26
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 1
Kul, blogg.se dampar fortfarande.. Kan inte lägga upp bilder, youtube klipp, ändra texten tjock och allt sånt. Lite tråkigt. Vill ju vara en bra bloggare nu dom sista dagarna innan jag åker men nej nej! _________________________________________________________________________________________________________________ Idag har jag haft en sån jävla rolig dag men Beidan, skrattade sönder. Du är toppen bruden! Matilda S och Emelie kom till våran kära skola en stund också, följde med dom in till stan. Sen gick jag och Beidan till donken och dampde på. Efter det var vi på stan med Nina i hundra år. Drog efter det till Lina. Hade sjukt kul och lekte att vi var i vildmarken. Vi tände massa ljus och gjorde röda koppen och massa sånt haha. Failen var att Lina råkade "äta" en geting men hon spottade ut den och gick typ och tvättade munnen i hundra år haha medans hon gjorde det låg jag och beidan och skratta på golvet hahaha. Följde med på hennes träning gjorde vi också, kulkul. Sen drog jag och Beidan hem. Nu ska jag packa inför Spanien, ses!

HATAR.

Den 2011-09-28, kl 20:37:05
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 2
BLOGG.SE DAMPAR SÅ INGA BILDER KAN TYÄVRR KOMMA UPP! Hat inlägg. Hatar och städa. Hatar idioter. Hatar mitt jävla ben. Hatar att flyga. Hatar. Hatar. Hatar. Hatar. Dagen har varit bra men just nu ska jag sitta och hata lite. Nina fet raggade på ett par killer idag efter dansen, hon skämtade och sa "HEJ YO!" till några längre bort som cyklade förbi. Sen satte vi oss ner på marken och då stannade dom och typ i hundra år och titta på oss. Jag fick damp och började garva sönder.. Sen började dom vissla och massa sånt shit. Sen efter ett tag började dom cykla igen och Nina böörjade vinka (Hejdå!) sen så sa en "Ska vi inte åka dit". Men som tur kom min kära mamma och vi fick dampa på hennes jobb, härligt!

Första mobil-bloggningen!

Den 2011-09-28, kl 15:21:06
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 1

Hejsan, mobil bloggning här då. Har stora förväntningar på den här blogg appen. Vet inte om bilderna blir små eller inte men men. Har precis varit och tagit ut Ellenors jobbpengar. Nu ska jag, Felicia, Michelle, Lina, Ellenor och massa andra folk å fika på törners, mys!

Bloggar later!


Jobbar på skolan!

Den 2011-09-28, kl 11:49:27
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 1


Söt bild från i Sommras på Ellenor, puss!Hej, tycker det är super kul att ni läser bloggen. Gick in på en sida och såg att jag ligger på sida 2 av 11 på topplistan för fotobloggar, blev riktigt riktigt glad för det.

Just nu sitter jag med Ellenor på skolan och skriver våra gryma noveller, det går riktigt bra. Ellenor har skrivit ter hela ord meningar på sin haha och den ska vara inne nästan vecka. Själv har man skrivit 3 sidor haha men eftersom jag åker nästa vecka så måste jag lämna in den, den här veckan.

Älskar dig Ellenor!♥


NU HAR JAG DEN!

Den 2011-09-27, kl 21:13:32
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 0
Nu har jag fixat det bästa för Nina Thyselius som drogar min kära lilla blogg, hehe. Jag har fixat en "blogg.se" app till min Iphone och nu kan jag blogga vart jag än är, hur känns det?

Så nära men så långt borta

Den 2011-09-27, kl 19:06:06
Filed in 2011s dagar | Kommentarer: 4
Suddade ut era ögon för att ni blundade.. haha! :)

Hängde på skolan idag, som vanligt. Sista lektion var No labb. Jag och min labb-kamrat Adam var bäst, gick sjukt bra. Sen drog Jag, Ellenor och Matilda å jobbade i Cafet. Städade lite där och sånt. Sen kom min kära Emelie. Hon har blivit en stammis nu hihi. Efter det drog jag ner på stan med folket. Hängde på donken. Sen drog alla och jag å Lina gick och möte upp hennes pappa. Sen kom Nina och Felicia. Lina åkte hem och jag följde med dom på donken. Satt med dom där sen sprang jag till doktorn, Läkarhuset!
Varför? Jag har fått några knölar på benet och har varit lite rädd för att den kunde varit massa olika hemska saker men idag fick jag veta att det inte var något farligt, tur det!
Efter det gick jag tillbaka till Felicia och Nina. Påvägen dig möte jag på Beidan, Matilda, Carolina och Ida. Pratade med dom sedan drog jag till F&N. Blev donken, sen kom Carolina och Ida. Åt - Drog hem - HEM!♥

Förlåt, allt blir snart bra

Den 2011-09-27, kl 18:49:43
Filed in | Kommentarer: 7
Hejsan Allihopa, såhär såg jag ut idag om ni ville veta. Orkade inte fixa mig hehe. Men men svart/vita bilder bjuder jag på... Jaja mer om dagen kommer snart! ♥

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide