BANGKOK

Vet knappt hur jag ska börja, så vi får se hur det här blir. Nu ska ni få en tillbakablick och läsa och se när jag och mina två fina vänner for till Thailand tillsammans. Den 1/1, dagen efter nyår, klockan 19:30 börja jag, Olle och Malin våran resa mot Thailand. Det blev en lång tur men tack vare planens alla filmer gick det hur bra som helst. Först flög vi från Östersund till Stockholm, sov en natt där sedan bar det av till Berlin. I Berlin stannade vi i x antal timmar och hann då med en öl på en bar, se berlinmuren och gå på deras julmarknad. Sedan bar det av till Dubai och därefter vidare till Bangkok, Thailand. 
Blev bilder på tuktuk och mitt snacks från första hotellet haha. 
Första natten i Bangkok hamnade vi på ett helt okej hotell men som vi (Eller ja, Olle och Malin haha) inte kände sig nöjd med. Så vi checkade ut tidigare och tog in på Berkeley vilket var ett av Thailands sjuka hotell. Det var verkligen hur fint som helst. Kostade oss 3000 bath för 3 nätter och vi var otroligt nöjda.
Så här kommer mitt första tips för er som ska resa till Thailand. Bangkok är verkligen storstad till 110% och det kan göra en helt matt. Ni förstår om ni är där. Så jag tycker helt klart man ska satsa på ett lite dyrare boende där och bo på topp. Vi bodde för 717 kr för 3 nätter på ett hotell som skulle kosta 5.000 kr per natt i sverige. Man får verkligen valuta för pengarna. 
 
Iallafall så spenderade vi 3 dagar i Bangkok och då så for vi bland annat på MBK shoppingcenter och shoppade billigt billigt. Besökte Lebua Sky Bar som hade en magisk utsikt. För er som är ett hangover fan, så spelades den filmen även in där. Det roliga med den baren var att det var flera krav för att komma in där. Du som kille var tvungen att ha långbyxor och fick inte visa tårna. Och vi tjejer skulle vara riktigt finklädda. Så vi drog och shoppade klackar och klänningar/skjorta och byxor för Olle. Sedan drog vi dit, tyvärr så hade olle skor som visade tårna så vi fick inte komma upp först. Men tur i oturen så fanns det nämligen ett ställe utanför som hyrde ut kläder/skor/smycken osv så du skulle kunna komma upp till baren. Efter många om och men så kom vi äntligen upp. Det var inte så mäktigt som vi hade föreställt oss men det var otroligt fint. Drinkarna var också något dyrare än alla andra ställen (Från 400 bath och uppåt). Så vi tog en drink där och drog sedan vidre. 
Ja, blev även en hel del sol och bad i poolen innan vi sedan tog flyget till Phuket. 
 
Tråkigt att bilderna ska få så otroligt dålig kvalite på bloggen, men men. Nästa inlägg kommer ni få se lite phuket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide