När allt inte är perfekt: jobb

Värsta stängningen någonsin idag. Jag och Rebecka var helt själva på Max ikväll/inatt och fulla/icke fulla människor kom från alla håll och kanter. Från klockan 20:00 till 00:00 (stängning) hade vi rusch. Vilket betyder att våran kassa var full med människor och notor, driven hade bilkö runt huset och Expressen regnade det beställningar från. OCH VI VAR TVÅ PERSONER. Så vi fick lösa det så att: en person fick springa mellan kassa, express och drive medans den andra stod i köket och gjorde alla hamburgare och så fort man var klar, springa och hjälpa den andra. FATTAR NI VILKET HELVETE DET VAR?. Sen pricken över i:t var ju att mer än hälften var fulla pga gamla teaterns festligheter och skrek sönder våra öron i driven samt var då och då otrevliga (people lite snabbt, såhär är det i driven: direkt när du ställer dig framför grejen som du talar i piper det till i vårt headset och vi hör dig. Även fast vi inte hunnit välkomna er än eller ber er vänta så hör vi allt ni säger. ALLT. Även eran bil hör vi, som ofta låter riktigt högt. Vilket gör att den ofta överröstar dig som sitter i bilen. = den som ska prata ska helst sitta framför ratten. Annars får ni skyltar er själv att vi säger "Vad sa du där?" X antal gånger. Haha drive-skolan är nu slut).

Tycker verkligen alla borde testa på mitt jobb under en sån här kväll och känna på hur det känns. Skulle vara så nyttigt för mänskligheten. Folk skulle då förstå vad som egentligen händer, hur mycket vi gör och hur många beställningar vi egentligen tar på dom 2-5 minuterna du väntar på din mat. Bara att få testa på stressen skulle vara något som skulle få fler personer att bete sig.

IALLAFALL när vi stängt och det såg ut som ett bombnedslag, städade vi fram till 04:00 och tillslut kom vi hem. Nu ligger jag i sängen, ska snart sova. Klockan slår snart 06:00 och familjen kliver upp för jobb å skola haha.

Bitterfittan här säger godmorgon haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide