Vilken kropp

Åh vilken underbar kropp, klaga den som klaga vill men jag älskar den. Älskar även svarta badkläder, om jag inte minns fel så är denna från topshop. Tänk om det hade varit jag på bilden, wow vad jag skulle varit stolt. Dock är det inte det och hon har ett hål i magen från en navelpiercing ser jag nu haha. Iaf snygg kropp (!!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

men fyyy vilket kroppsideal du har woman. Hon har ju inga ben alls och man ser ju revbenen påå na. Var nöjd med hur du ser ut amanda! Du har en kropp som du ska vara väldigt stolt över, en normal och fin kropp, en hälsosam kropp! Du är fin precis som du är!

Svar: Bara för jag sa att hon är snygg och skulle gärna se ut som henne så är det tyvärr inte fysiskt möjligt, Med tanke på att hon och jag har olika kroppsbyggnader. Men vi har olika smaker om hur vi tycker en kropp är när den är snygg, jag tycker många kroppar är fina. Jag har inte agt att jag skulle göra om mig, träna mer osv för att få den kroppen. Jag kommer fortsätta sitta framför tv med massa gottigott och inte ändra på mig, för det är jag för lat för. Så alla ni som tror att jag håller op att ska svälta mig själv haha, DET SKA JAG VERKLIGEN VERKLIGEN INTE!!!!!!!!! Jag uppskattar allt positivt du skrev, tack vad sött av dig. Kraaaaaaaamar från Amanda
Amanda

2012-12-18 @ 22:33:00
Postat av: Anonym

låren ser rätt redigerade ut!

Svar: Negativenergiiiiiiiiii ;)
Amanda

2012-12-19 @ 20:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide