Jullov

Efter fika och en kort skoldag så blev det jullov, känns så otroligt skönt. Ska sova ut varje dag nu, helt underbart. Efter skolan gick vi in ett gäng till stan och kollade runt på julklappar och massa annat. Jag mötte upp min William och hjälpte honom att köpa en julklapp innan vi gick olika håll. Tog bussen hem vid 14.25 och nu ligger jag i soffan och ska snart se på film. Först en dusch weehoo.

Kommentarer
Postat av: Lise

Du är ju väldigt ofta med Olle på skolan. Hur är han som person? Han verkar väldigt glad av sig

Svar: Olle är en hel skön person. En person som man kan vara med utan att tröttna helt. Han är en sån som får en att skratta även fast man egentligen är ledsen. Han är en såndan person som lägger dom där perfekta och passande kommentarerna precis när man behöver en. En såndär kommentar som gör så man mår snäppet bättre. Man kan även vara helt sig själv med honom. Dock är han snäppet efterbliven och trög haha, men sånna människor är också bra att ha i sitt liv. Dock har jag kännt Olle hela mitt liv på ett ungefär. Började på dagis med honom vid 6 års ålder, gick 1 till 5 med honom och spenderade många sommrar med honom och försökte tjäna ihop pengar haha. Sedan 6 till 9 tappade vi kontakten. Men nu i gymnasiet började vi hänga fett igen. Jag dampar, retar och cpar loss på honom som har var min egen bror så det är super bra haha. Så det är såhär jag tycker Olle är som person. Hoppas du fick ett bra svar där hur Olle är som person osv!

Amanda

2012-12-20 @ 20:03:56
Postat av: Anonym

Hur är Ellenor då
tycker det är roligt att veta hur dina vänner är.
Tycker hon har en cool klädstil

Svar: Haha jadu, vart ska jag börja? Ellenor är en super skön person som jag är så himla glad att jag lärde känna. Hon är rolig, glad och helt störd av sig. Hon är den här vännen som jag känner så bra så när vi är med varandra lägger hon sig med en tidning på golvet och jag sätter mig vid datan, så enkelt är det bara. Hon är helt perfaaa. Hon är som min mamma, direkt när jag mår dåligt eller känner mig nere så skriver jag direkt till henne. Utan Ellenor skulle jag inte veta vad jag skulle göra haha. Dock ska man vara en stark och självsäker människa när man är vän med denna kvinna, ingen mes som börjar grina direkt. För denna kvinna har haha kraftiga skämt och om man skulle få en tia varje gång hon svor så skulle jag vara rik. hahaha! Men hon har ett stort hjärta kära ni, ett STORT!!! haha pussar
Amanda

2012-12-20 @ 23:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide