Sometimes you need to let things go

Den 2012-06-30, kl 21:47:54
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Dom senaste dagarna har varit riktigt underbara, jag var på tråkiga expo norr med William, Ida och Malin. Det var tråkiga saker dom hade där men roligt folk och det gjorde det hela.
Igår kväll var vi först hos Lina, sedan drog vi till Måns och därefter till Emelie. Nångång på natten drog jag med William till deras båt och spenderade natten där. 
Idag var jag med William och sedan cyklade vi till torvalla där mysiga personer väntade. Åt enormt mycket glass, lyssnade på enormt skön musik, var ute i solen och sedan cyklade vi långt långt i solen. Det var en enormt mysig dag, sedan drog vi till William och hängde där sedan kom Ellenors kära kusin Julia och hämtade upp oss och körde folket till Marieby. Nu är har William precis lagat något jätte gott haha som inte jag äter för jag hatar osten men den gick hem hos mor och far, nu ska vi ut och spela kubb och senare packa!

Uppdatering

Den 2012-06-29, kl 01:22:49
Filed in | Kommentarer: 1
Atm tåflörtar jag med William medans vi båda sitter med varsina datorer och beställer hem bilder, haha. Kyssar!
Åh lyssna på denna låt och älska den, herregud vad jag tycker om denna. Älskar denna när han sjunger den, underbar!
 

Skolavslutning Prolympia 2012

Den 2012-06-28, kl 18:01:20
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 2
 
Bjuder även på filmen som ni alla har kommenterat om, skolavslutningen Prolympia 2012. Varsågod!

Igår kväll spenderade jag och Jonte tiden framför datan och nördade barnspel, dock var det inte lika kul som det var för några år sedan. Gick och la mig 3 och vaknade vi 1 tiden idag. Åkte på mio med mamma och Lovisa, sedan drog vi och handlade sallad och annat gott, nu har vi ätit och kom precis hem. Ska nu Städa rummet så det blir lite fräscht, packa till stugan och sedan mysa ner mig till min serie!

Midsommar Bilder

Den 2012-06-27, kl 20:21:29
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 2
Några av tusen midsommar bilder!

Pannkakor

Den 2012-06-27, kl 18:50:16
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Humöret har varit upponer idag, började med att jag vaknade vid 7 tiden och åkte till William. Där låg jag och halvsov i soffan medans han fixade SHM biljetter. Senare så gjorde vi pannkakor med jordgubbar och grädde, Spelade tv-spel och skrattade på. Under tiden som vi skulle laga pannkakorna så blev vi båda som 2 år och tjurade ihop eftersom båda ville göra pannkakor i stekpannan, efter vi skrattat bort det åt vi och hade det bra. Åkte hem vid halv 6 och nu är jag hemma!

FESTIVALGALEN MÄNNISKA SÖKER FESTIVALGALNA MÄNNISKOR

Den 2012-06-27, kl 02:06:13
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 6
 
Åh livet suger ibland, när jag får chanser att göra saker med mitt liv som är otroligt roliga och som jag kallar äventyr är det sällan att folk hänger med på det, olika förklaringar är tex - Jag får inte åka, jag orkar inte åka, jag vill inte, jag har inte råd, är för kort tid kvar osv osv.. Och eftersom jag känner att mina närmaste vänner sällan vill åka på något sådant har jag bestämt mig för att göra sakerna själv, så svårt kan det inte vara. Det ända jag behöver göra då är att lära känna nya härliga personer som mer än gärna vill åka runt på festivaler och annat med mig. Så idag bestämde jag mig för att följa Malins råd om att kolla upp andra personer i Sverige som ska på samma ställe, i detta fall swedish house mafia i Stockholm och prata med olika människor och sedan bestämma sig för att träffas där och såklart ska man inte träffa på 50 + osv men ni förstår vad jag menar. Har dock inte hunnit kolla upp detta än men ska göra det nu innan jag går och lägger mig. 
 
Annars om det finns några flickor och pojkar som är festival intresserade, reseintresserade osv är det bara att lämna en kommenter, för jag är mer än gärna villig att följa med dig på äventyr eftersom det är min sista utväg (Desperat nog haha!). Spelar ingen roll om du är pojke eller flicka, kort eller lång, tjock eller smal jag är på!

Malin

Den 2012-06-26, kl 22:59:38
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Vaknade upp vid 1 tiden hemma hos Nina idag och vi gick direkt ner och åt frukost. Stannade där till 2 och då kom mamma och hämtade mig. Slänge mig i duschen, tog på mig nya kläder och fikade jordgubbar sedan satte jag mig i bilen med min familj och åkte till stan och åt. Efter vi ätit skjutsade mamma mig till Malin, spenderaade hela dagen där med henne och hade otroligt kul. Vi pratade om en massa, bakade kladdkaka och gick ner till sjön och fikade där. Sedan tog vi massa fula kort och lekte runt. Blev även bjuden på middag där och efter middagen satte vi oss och pratade om allt möjligt, lite senare kom Ella och det var mycket trevligt. Åkte hem ganska nyligen och nu håller jag på att beställa hem en massa bilder, toppen!!

Go'kart & fiske

Den 2012-06-26, kl 01:04:38
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Har inte haft tid att blogga under midsommar och
igår kväll när jag kom hem följde William med så han inte blogga då heller.
Drog med mig han och Jonathan ner till bryggan och fiskade någon gång vid halv 1 och sedan la vi oss någon gång vid 3 tiden efter ett avsnitt av GW.
Vaknade upp av att William tog allplats i sängen, somnade om och sedan knackade det på dörren..
Haha blev sedan frukost och sen drog jag till Nina.
Hela dagen har jag spenderat tillsammans med henne och vi har åkt Go'kart med Gabriel och
Daniel som var sjukt kul, köpt massa godis, gått en stund på stan och sett några filmer. Är fortfarande hos
Nina och kommer stanna här lver natten. Imorgon ska jag försöka åka in till stan och klippa mig sedan ska
jag kanske åka till rödön till min kära vän Malin, såjag hoppas in till döden att mamma kan skjutsa mig dit.
Har fortfarande inga bra bilder, men det kommer inom kort!

Magkänslan stämmer alltid?

Den 2012-06-23, kl 16:09:10
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Kom nyss hem till mormor, skönt att lägga sig ner en stund och ta det lugnt efter en underbar midsommar som det var igår. Eftersom jag inte är hemma än så får ni inga bilder eller texter om midsommar än. Just nu väntar jag på att övriga människor ska komma in, sen ska vi fixa massa frukt och annat gott. Jag är inne för jag har en konstig magkänsla som inte vill gå bort, mår allmänt dåligt över den så vi får hoppas att den blir bättre snart..

Midsommar

Den 2012-06-22, kl 12:10:28
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Osäker om det blir mer bloggande i helgen eftersom det är midsommar och jag kommer ha så underbart kul. Älskar midsommar, är verkligen med dom bästa då. Nej nu ska jag snart åka, vi hörs!

i'd cross the world for someone like you.

Den 2012-06-22, kl 01:12:29
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 1
Spenderade kvällen ute och gjorde Marieby osäkert, haha. Godnatt!
 

En springrunda i Marieby

Den 2012-06-21, kl 15:26:48
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Blev en hel jobbig springtur, eftersom jag redan hade ont i magen när jag började springa gjorde hållen det mycket värre. Efter att ha sprungit hela den underbart vackra rundan var jag helt slut i både ben och mage. Så sammanfattning av det hela var håll hela tiden och kom aldrig in i andra andningen. Ingen bra idé att springa när man inte är helt frisk men gjort är gjort och jag är nöjd. Vet inte riktigt hur långt jag sprang med 2,5 - 3 km blev det iallafall. 

Sometimes we expect more from others, because we would be willing to do that much for them.

Den 2012-06-21, kl 13:06:36
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Gårdagens Kiosk jobb gick riktigt bra, nöjda kunder och mycket sålt. Jag och William stod där i våra super snygga skor och log. efter några timmars jobb där gick vi ut på friidrottsbanorna och lekte lite över en och annan häck och brottades där det egentligen skulle vara höjdhopp. Efter jobbet slutade åkte vi och handlade lite choklad och dricka sedan bar det av hem till mig. Vaknade upp för inte så länge sedan av ett alarm vi ställde för vi skulle ut och springa men till min förvåning så var det William som inte orkade kliva upp haha. Bjöd på frukostn på sängen till grabben då. Ska snart ut och springa själv ska bara städa undan frukosten som jag fixade. Kyssar!

I'M HERE TO STAY AND MAKE THE DIFFERENCE THAT I CAN MAKE

Den 2012-06-20, kl 12:51:47
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Slänge ihop en snabb bloggesign nu på morgonen för att göra bloggen lite roligare, vad tycker ni?
Mannen som skulle komma hit tidigt på morgonen har nu varit här och allt gick toppen, efter han hade sagt adjö bestämde jag mig för att göra lite frukost. Skärde lite gurka & mango, gjorde en varm macka och fixade ett glas jucie & ett vatten glas till det, mycket gott. Tänkte sätta mig i sängen och äta det till ännu ett avsnitt av ghost whisperer. Vid 2 tiden ska jag röra mig mot stan för att åka och träffa William, sedan vid halv 5 - 5 någongång ska vi jobba på hofvallen!

They will only care when you are gone.

Den 2012-06-20, kl 10:09:50
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0
Godmorgon kära pojkar & flickor!
Igårkväll spenderades kvällen med Ellenor, Nina, Carolina, Michelle & Felicia hemma hos Ellenor. Vi hade det riktigt mysigt, fixade frukost och värmde på choklad. Såg två filmer innan klockan närmade sig 12 och då rörde jag mig hemåt. Väl hemma körde jag och min bror igång serie maraton och åt glass i fulla lass. Vaknade upp nyligen av att pappa ringde och bad mig prata med någon lastbilsgubbe som skulle komma med några möbler, nervös. Usch usch nu kommer han, måste springa ut. Vi hörs!

Gå och Löpkliniken i Östersund

Den 2012-06-19, kl 16:38:51
Filed in 2012s dagar | Kommentarer: 0

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide