Livet på en pinne

Den 2013-03-30, kl 22:10:02
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
En mongobild på mig och skotern, ingen super skoter precis men den funkar och den går lagomt fort. Inte så som Olles så man knappt kan se för det går så fort haha. Har ätit påskmiddag och sett på film. Vännerna är sociala vilket är bra och just nu är jag sugen på att åka till Stockholm. Vi hörs, kramar!

Glad "Sommar"?

Den 2013-03-30, kl 17:25:33
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Det borde stå Glad påsk, men jag vill så himla gärna att det ska vara sommar och hela känslan i den otroligt avancerade och konstnärliga bilden är sommar så.. Iaf somnade jag riktigt tidigt igår och vaknade där runt halv 12 idag, det bästa med att ha lov måste ju vara sovmorgonen. Idag har jag grillat, åkt skoter tillsammans med Jonathan och försökt att bli lite brun, dock inget jag lyckats med. Snart ska jag ut igen och åka skoter innan den stora påsk middagen ska bli av. Kramar!

Påskfest

Den 2013-03-29, kl 20:15:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
 
Påskfesten började lovet med tillsammans med att föreningsettor, spenderade natten tillsammans med Ellenor. Sen åkte hon utomlands och jag till min farmor och farfar haha!

She's not me

Den 2013-03-27, kl 20:03:00
Filed in 2013s dagar, Q/A | Kommentarer: 1
Bjuder på Zaras nya låt haha, nördjag. Jag är kär på nytt!

Dunjackan

Den 2013-03-27, kl 18:45:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Två extremt dåliga bilder, haha men det får ni leva med. Här är jackan!

We're happy free confused and lonely at the same time

Den 2013-03-27, kl 17:46:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 2
Kollade igenom lite yranbilder på förraårets grupp, åh saknar sommaren.. Saknar att vara brun. Och som vanligt när man kollar tillbaka på hur man såg ut, fyfan vad ful man är!!! haha emo.
Hej har haft en kort dag, var på konsert vid 10 tiden, tog en dejt med Max och Olle på donken, hade media prov och fick därefter sluta. Väldigt enkel dag alltså. Gick runt på stan med lite folk och sedan blev det bara jag och Olle kvar. Efter att ha gått igenom stan minst 3 gånger och gått in i varje butik så satte vi oss på Subway och skrattade på som vanligt. Köpte även en dunjacka (Vårjacka) idag och tjänade 1.500kr som jag lägger undan för peace så jag är nöjd med dagen. Nu vill jag träna men måste vänta, halsen måste bli bättre. Sååå imorgon får vi hoppas på hehe!

Åldern sitter i huvet

Den 2013-03-25, kl 19:56:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 5
14.00 tog jag bussen in till stan. Åkte hem till en vän och smittade ner honom. Spederade någon timme där innan han var tvungen att åka hem till Norge igen. Sprang upp på skolan innan den stängde och efter det gick jag och mötte Olle och Ellenor. Sedan tog jag bussen hem och fortsatte vara sjuk. Nu sitter jag framför tv, dricker juice och väntar på att den nya serien 112 Aina ska börja haha. 

3 sätt att bli frisk snabbare på?

Den 2013-03-25, kl 12:08:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 3
Eftersom jag infirade våren lite förtidigt så ligger jag nu här i sängen med otroligt ont i halsen. Känns detta kul? Nej det suger. Men eftersom jag är så positiv av mig så tänker jag göra det bästa av situationen. Igår gjorde jag något fult och försökte googla fram mina svar, i detta fall "Hur blir man frisk snabbare?". Google var inte till så stor hjälp men fick fram några saker som jag testade haha. Orkade inte prova allt, så jag gjorde några. Dock märker jag såhär i efterhand att jag gjorde om alla tipsen till mina egna ideér..
Okej, google gav mig tips att (1.) dricka té med honung i, (2.) Äta varmsoppa och att (3.) apelsin skulle vara bra för halsen. 
1. Så jag provade det här med té. Eftersom jag inte rikigt tycker om denna meningslösa dryck så var det inte så lätt att dricka den. Men jag gjorde det, dock hade jag ingen honung så fick skippa den delen. Efter detta blev faktiskt halsen en aning snällare men det var inte så att halsen blev helt bra.
2. Jag gick över till tips två som var varmsoppa. Jo nu tänker ni, Amanda det där är nudlar och ja jag vet. Min förklaring till denna är: Jag råkade ta förlite vatten och förmycket nudlar. Men eftersom jag är så fail så råkade jag koka dom lite förlänge vilket ledde till en soppa kan man ju säga.. Dock åt jag aldrig upp detta. Så ja..
3. Efter jag läste att apelsin skulle vara bra för halsen (Vilket kan vara en stor myt?) så öppnades en helt ny värld för mig. Jag älskar nämligen apelsiner och apelsinjuice, så jag tänkte då att jag kunde väl även dricka jucie för att bli bättre? Dock så märkte jag att det var väldigt starkt för halsen.. Det gör ju fan ont att dricka apelsinjucie. Så tog fram tropisk juice som var helt perfekt. Efteråt så blev det inte alls så mycket bättre, så måste tyvärr dissa denna idé.
 
Nå nu såhär i efterhand kan jag ju säga att min hals är lite bättre än när jag började. Men jag tipsar nog om att köra på det gamla och hedliga tétipset. 

Say goodbye

Den 2013-03-24, kl 20:49:13
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
För er som inte var på musikdirekt här i Östersund för ca två veckor sedan så kan jag ju säga att ni missade något riktigt bra. Kanske är lite sen att lägga upp något om det nu men sak samma. När jag var där var det inte final men iaf så spelade då Martina & Madeleine. Jag dog en aning när dom spelade, just nu spelas deras låt på repeat om och om igen. Så tänkte tipsa er nu om denna när jag hittade den på youtube, weho. Dom vann dock inte men vann en inspelning, vilket var ju grymt kul för dom.   

Jag säger lycka till, vi ses snart igen

Den 2013-03-24, kl 16:17:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Igårkväll var det earth hour, jag var just då ute och körde för att hämta Matilda. Så det kom som en chock när det plötsligt blev helt mörkt. Hämtade upp Matilda och sedan körde vi till Ica för att handla, mums. Sedan åkte vi hem till Ellenor där massa folk var och såg på skräckfilm. Jag låg och sov under hela kan man ju säga, betyder att jag är sjuk. Vid tolv väntade jag besök så då fick jag skjuts hem av Anna. Resten av kvällen laddade jag och Samuel ner scary movie 1 haha, dock hann vi inte se klart den pga att båda höll på att somna. Idag har jag varit i badhusparken hela dagen och solar. Somnade till nån gång. Kom nyligen hem och funderar på att sova en stund, kram!

Beneath your beautiful

Den 2013-03-23, kl 18:30:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 5
Myskläder på. Blev ändrade planer, ska nu äta finmiddag som mamma och pappa har fixat (Dom har helt plötsligt blivit gourmetkockar, heter det så? Iaf nu när köket är nybyggt..). Efter det ska jag sätta mig bakom ratten och köra in till stan för att hämta Matilda samt handla, därefter blir det till Ellenor. Kramar!

And I can't change, Even if I tried

Den 2013-03-23, kl 17:22:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 1
Låten är ju helt underbar
Har smörjt in mina ben och ligger just nu och lyssnar på musik. Åh ibland är allt bara perfekt, trotts en massa tankar och små problem som snurrar i huvudet så känns allt riktigt bra just nu. Musik gör mycket med livet. Längtar så himla mycket till peace and love så det bara smäller om det, åh vad underbart. Ikväll åker vi ett gäng till Ellenor och myser. Får se vad mer som händer. Jag vill iaf övningsköra till Ica nu och köpa massa gott för kvällen, så vi får se om mina päron vill hänga på. Vi hörs!

3 dagar

Den 2013-03-23, kl 13:38:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Har inte haft någon tid till bloggen dom här tre dagarna, för även fast ni inte tror det så har jag ett liv. Kanske inte syns men det finns där någonstans. Iaf så ska jag berätta lite kort vad jag har haft för mig dom här 3 senaste dagarna. På torsdagen gick jag som varje torsdag i skola, vilket var väldigt mysigt sådär. Gick på Subway med Sofie och Matilda, japp där kommer jag bli stammis. Efter det tog jag bussen till Lovisa, blev lite CAettor häng. Vi diskuterade och planerade vårfesten. Vid 8 tiden drog jag därifrån, tog bussen och sedan fick jag skjuts hem. Woopwoop. Samuel följde med hem och vi såg på film tills klockan närmade sig 2. 
 
Igår var jag ledig från skolan så vi körde på en lugn morgon, gjorde frukost och sedan drog vi in till stan. Jag gick och mötte Olle och Matilda och vi tog en lunch tillsammans innan vi drog och gymma. Blev bodypump i 55 minuter och sedan 1 timmes springning osv, japp super stolt. Efter det drog vi runt lite här och var. Slutade med att jag och Nina satt på subway i nån timme och bara pratade. När klockan närmade sig 11 vara vi lite "yolo" och drog på lite festligheter. Var en liten mysig och skön fest faktiskt, hade trevligt. Jag och Nina följde där vid 3 tiden Samuel hem och sov där sen.
 
Idag vaknade vi som varje morgon, Nina drog tidigt. Vi åt frukost och sedan fick jag skjuts hem, ännu mer woopwoop haha. Nu är jag hemma och får se vad dagen har att bjuda på. Ska iaf gå upp och duscha nu, som jag har längtat!
 
För er som inte orkar läsa texten: Tre dagar med mina vänner, har det varit!

Den enda saken jag begär, Är att få slippa va ditt begär

Den 2013-03-20, kl 21:04:15
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 2
 
Just nu är livet ointressant. Vill åka bort från tråkiga Östersund till nya äventyr. En vecka kvar nu sen är det lov, inte planerat något allt. Eller några planer har jag men dom är såklart inte bestämmda än. Men man hoppas ju på det bästa. Tror det blir en tidig kväll ikväll. Kramar!

Jag tar det lugnt, man ska unna sig när man är ung

Den 2013-03-19, kl 17:11:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 2
Uppdatering från gårdagen: Olle körde superfort och jag tror han har gått och blivit galen påriktigt. Ramlade bara av en gång och har inga brutna ben. Var hemma hos min vän Ellenor tillsammans med Felicia och Olle. Där jag var nära somnade medans dom andra var aktiva framför skype. Vi åkte hem till Olle sedan och blev bjudna på chokladtårta med hallon och grädde. Medans vi smaskade i oss den så satte vi igång en skräckfilm och hissen med filip och fredrik, även där råkade jag somna till minst 10 gånger innan jag lyckades hålla mig vaken. Vid tolv tiden började vi röra oss hemåt och jag bad Olle köra hem mig, vilket han gjorde på en moppe haha. Just vid sånna här stunder är då man ska ha körkort. Istället fick vi frysa ansiktet av oss dom kilometrarna vi var tvungen att köra. Hemma somnade jag i skrivande stund, med mobilen mot ansiktet och tidningen i handen. 
 
Idag hände inget speciellt och ligger nu hemma och är hungrig, mat♥. Har glömt kameran hos Lina, så vi får se om jag hämtar den imorgon ellerså.

Så jävla mycket kärlek

Den 2013-03-18, kl 17:51:00
Filed in 2013s dagar | Kommentarer: 0
Såhär ser jag ut nu medans jag väntar på att Olle ska hämta mig, han är så otroligt seg. Och jag blir ännu mer såhär..
..När jag inser att jag kanske inte kommer överleva denna skotertur, medtanke på att Olle kör så fort.
Om jag inte överlever vill jag bara säga till er alla, Löve all of you people out theeerrre
 
(Pappas megahörlurar)
 

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide