Stråket

Den 2015-07-29, kl 12:40:57
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0



I måndas drog jag ut med dessa pinglor och Michelle. Superduper mysigt!!

-

Den 2015-07-27, kl 00:02:14
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0

Ingenting 

Lustgården

Den 2015-07-27, kl 00:00:05
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Igår umgicks jag med familjen, for till lustgården i Marieby och åt Östersunds bästa pizza. Supermysigt!! 
Sedan åkte jag till jobbet och jobba till 03.00.. haha

Jämtland på fötter

Den 2015-07-26, kl 23:57:49
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Igår vaknade jag vid 12:00 efter att ha jobbat natt medans alla andra Östersundare var på stråket. For hem till Sandra en stund innan jag for hem för att hjälpa till som vätskekontroll på jämtland på fötter. 

Baddräkt

Den 2015-07-25, kl 15:11:29
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0




Igår införskaffade jag mig en baddräkt som jag tidigare hade sett på HMs hemsida men som då var slutsåld. Har fastnat för baddräkter av olika slag just nu, så tycker det var jättekul att hitta denna i Östersund. Brukar alltid ha bikini så var lite kul med något nytt! 

Go'middag

Den 2015-07-23, kl 17:28:54
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Ääätligen har jag slutat för dagen på jobbet och jag boktavligt talat sprang hem och fixade mat. Herregud vad gott det var. Nu ligger jag och halvsover i soffan, ser Johan Falk. Ikväll ska jag nog åka hem för att träffa mammi och pappi som jag saknat sååå!!

Godmorgon

Den 2015-07-23, kl 09:23:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Såhär ser varje morgon ut för mig innan jag åker till jobbet. Kliver upp vid 09:00, fixar frukosten och sedan sätter jag på Johan Falk. Sen brukar såklart Olof kliva upp med mig men både igår och idag lät jag han sova lite längre. Så fick jag sällskap innan jag skulle gå. 

Leva i Spanien?

Den 2015-07-23, kl 00:35:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Under veckan som gått har jag suttit i skype-intervjuer/telefonintervjuer för 2 jobb i Barcelona och 1 jobb i Marbella, Spanien. Har varit så otroligt nervös för intervjuerna att när det väl var dags insåg jag, "Vadå, jag kan inte göra annat än att vara helt mig själv?". Så det var jag och det gick faktiskt riktigt bra. Dom jag pratade med var väldigt varma personer och det kändes väldigt tryggt, vilken är ett gott tecken. 
 
Nu sitter jag här, några dagar senare och har fått 3 jobberbjudanden(!!). Blev verkligen hur glad som helst och hoppade upp och ner i sängen. Ringde mamma och pappa och skrek ut att jag fått jobben. Samtidigt blev jag rädd, rädd för att nu blev allt på riktigt. Nu blev allt så stort, nu ska lilla jag? Amanda från Marieby kanske flytta till ett helt annat land? Jag? Det går väl inte? Mamma, pappa, Jonathan, Lovisa, Dino och vännerna är ju här i Östersund? Mitt liv är ju i Östersund? Kan man bara lämna det sådär? Tänk om jag kommer sakna alla förmycket?. Och förutom sånna tankar så kommer tankar om att jag skulle sitta själv i en mörk lägenhet mitt i natten, skrikgrina efter mamma och pappa medans tjurvar och mördare skulle springa runt utanför min lägenheten i barcelona/marbella upp. Ja, helt enkelt tankar som skrämmer skiten ur mig haha. 
 
Samtidigt så gick jag med i olika grupper på facebook, läste artiklar/texter skrivna av folk som berättade hur det var att leva i Spanien. Jag kunde se fantastiska bilder och läsa/hörde överallt "Jag fastnade verkligen här!". Även några bloggare jag följer/följt bor och lever på ställen i Spanien och enligt dom så är det de bästa dom gjort. 
 
Så jag tänkte då att jag skulle söka runt efter lägenheter lite överallt för att se ifall jag skulle vilja ta ett av jobben så skulle jag ha den möjligheten. Och gud vilken bra hjälp jag fått, några få från Barcelona och Marbella har faktiskt skrivit till mig, tipsat om lägenheter, frågat mig vad jag ska göra där osv. Sen när jag frågat dom vad dom tycker om landet/platsen, så har ALLA svarat "Jag är helt förälskad i landet, man kan verkligen säga att jag fastna här".
 
 
Det som motiverar mig som mest just nu är att jag vet att om jag skulle välja att göra det här, så skulle det bli en av mina största äventyr hittils.  
 
Kommer troligen mer uppdatering om Spanien och vad jag väljer att göra framåt. Men tills dess skulle jag hemskt gärna vilja höra från er. Har ni varit i Spanien någon gång? Varit där en längre tid, bott, pluggat eller jobbat där? Vad tycker ni om landet? Berätta allt!!! Vill verkligen veta allt ni har att säga om Barcelona/Marbella om ni själv har pluggat/jobbat/bott där eller varit där en längre tid. Bara att maila mig: [email protected] eller skriva en kommentar. 
 
Vet inte hur bra det här inlägget vart då jag håller på att somna samtidigt som jag skriver, men ni förstår haha. Godnatt!
 

Ni två

Den 2015-07-22, kl 23:54:28
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Farmor och farfar, åh vad jag älskar er ♥
 

Lycksele djurpark

Den 2015-07-22, kl 23:51:01
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
En av dagarna bestämde sig jag och Olof för att gå på Lycksele djurpark aka världens mysigaste och bästa djurparker. Är inte ett fan av det här att ha djur i "bur", men här får djuren verkligen leva i lyx och lever troligen bättre än dom ute i det vilda. Dom tar verkligen hand om djuren hur bra som helst där. När vi var där så hade alla djuren fått sina unga så det var otroligt kul att se små ungar i varje "bo". Jag och Olof tog oss även till lyckolandet och lekte lite i barngrejerna innan vi forsatte vår tripp runt i parken haha. Även här ett tips, värt ett besök!!

Kvällsfika på klipporna

Den 2015-07-22, kl 23:25:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Som jag nämnde bland mina mobilinlägg så for jag och Olof upp på klipporna bredvid Lapplandshotell i Lycksele och åt kvällsfika. Solen var påväg ner och där satte vi med vårt lyxiga kvällsfika och åt. Tips, tips ifall ni någongång ska till Lycksele. Helt klart värt en kvällsfika där. 
 
ps: Har nu gjort om mobilinläggen jag gjorde förut, så nu finns det lite kamera bilder där. Så det är bara att rulla ner om ni vill se lite mer.

Honey, im good

Den 2015-07-22, kl 23:17:04
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
 
Ännu fler bilder, med något kallare drag. 
- Det här är vad jag absolut älskar att fotografera, naturen, växter & blommorna. Allt är liksom perfekt.

05:00

Den 2015-07-22, kl 23:10:00
Filed in 2015s dagar, Fotografier | Kommentarer: 0
Motivationen till att blogga är inte lika stor då bloggdesignen inte är som jag vill ha den. Bytte header för att göra någon förändring men är inte alls så speciellt nöjd. Har inte någon insperation eller tid för den delen, till att skapa någon design. Så jag får väl nöja mig med detta för tillfället.
 
Hejsan kära ni, hur är det med er? Det var länge sedan jag satte mig ner vid datorn och la lite tid på bloggen. Dom senaste inläggen har mest varit snabba blogginlägg från mobilen bara för att ni ska ha nån form av uppdatering. Som ni redan vet har jag jobbat en hel del. Men hade fyra dagars ledigt (lördag-tisdag) så passade då på att åka till farmor och farfar i Lycksele. Bilderna över är från dit resan, klockan 05:00. Visst är det vackert!!

Bilbingo

Den 2015-07-20, kl 18:37:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Bilbingon igår var jättekul, men efter några timmar blev det segt. Då vi inte vann någonting. Olof var en från storvinsten och jag glömde tuta när jag hade bingo, ja ångesten man hade efteråt. Dock så var det bara 50 kr jag skulle vunnit räknade vi ut, då flera tutade på samma rad. Efter bingon var vi så trötta och kön till bil-bion var så lång så vi drog och köpte kvällsfika, sen satte vi oss på dom höga klipporna och åt. Bilder får ni nästa inlägg. Kram! 

Åsele//munkar//Lycksele

Den 2015-07-19, kl 16:29:00
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0
Efter 1 timmas sömn inatt klev jag upp 03:00 för att hämta Olof på jobbet. Sedan började vi vår flera timmars körning mot Lycksele. Och jag måste tillägga det, herregud vad fint det är att köra på nätterna när solen är påväg upp. Stannade flera gånger för att fotografera och stötte på flera rävungar, tranor med deras barn och andra djur. Ni ska få kamerabilder när jag kommer hem. Iallafall så blev jag trött efter 3 timmars körning så vi stannade på en badplats och sov. När vi vaknade insåg vi att vi var 500meter från Åsele och då bestämde vi oss för att gå på åselemarknad när vi enda var där. Superkul. Blev frukost där och sedan lite munkar innan vi fortsatte mot Lycksele. Nu är vi framme och har myst med farmor, farfar och PA lite. Hört på historier om när farmor plugga i Tyskland och London, när farfar friade i Berlin och när pappa klottrade som liten och blev påkommen för att han skrev sitt namn under haha. Älskar det här. Nu har vi checkat in på hotellet och ska snart åka på bilbingo, som jag har längtat efter att få åka på det. Har aldrig gjort det i hela mitt liv. Sen efter bingon ska vi på bil-bio. Ni vet som man sitter i bilen och ser på bio ute. Vi träffade nämligen rätt på både väder och vecka här, är nämligen sol och motorvecka. Så finns en hel del saker att göra. Pussar!! 

Rida häst

Den 2015-07-19, kl 16:17:22
Filed in 2015s dagar | Kommentarer: 0







Igår for jag och Linnea hem till Sandra i Loke. Där fick vi den stora äran att rida och det är som vanligt lika spännande. Var hur kul som helst. Efter ridningen for vi och köpte mat, sedan hem till mig för en monopolkväll. Lyckad dag med andra ord!!

© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide