Valentine's day

 
Alla hjärtans dag (14 Feb), Påsk (Mars-April), Valborgsmässoafton (30 April), Mors dag (Sista söndagen i maj), Fettisdagen (Tisdagen efter fastlagssöndagen), Sveriges nationaldag (6 Juni), Midsommar (Juni), Halloween/allhelgonadagen (Månadsskiftet Okt-Nov), Farsdag (Andera söndagen i Nov), Advent (Slutet av nov-dec), Lucia (13 Dec), Jul (24 Dec) och Nyårsafton (31 dec). (Dom högtider/festliga dagar jag firar)
 
Snart är den mysigaste dagen på hela året här och det ser jag fram emot så otroligt. Förstår mig inte på folk som blir negativa när det kommer till alla hjärtans dag, det är ju den dagen man ska visa kärlek till alla personer man älskar, inte bara till nån pojkvän/flickvän. Alltså till familjen och vännerna med, pojk/flickvän är bara en bonus. Jag som älskar högtider älskar ju såklart alla hjärtans dag till tusen och vill tillomed bli förlovad och gifta mig på denna dag, töntigt nog. 
 
Ska jag vara ärlig så är jag inte så bra på det här med romantik då jag får tunghäfta när jag ska säga något gulligt och blir så generad att jag dör när någon gör/säger något gulligt mot/till mig. Självklart älskar jag det, men jag får det där fåniga leendet, blir röd i ansiktet och kollar ner som en tönt. Men det hindrar inte mig från att älska alla hjärtands dag, det gör bara hela alla hjärtans dag mer spännande. Minns när jag var liten och gick i 1:an så fick jag kärleksbrev på alla hjärtans dag på min hylla. Då ska ni veta hur överlycklig jag blev, men röd som en tomat och skämdes så otroligt för det var ju kärlek. Och kärlek var ju något pinsamt och ocoolt (Enligt mig när jag var liten). 
 
I år kommer alla hjärtans dag vara på en lördag, vilket är toppen. Och jag har redan nu börjat planera osv. Blev faktiskt utbjuden på fifty shades of grey av både Nina och Malin (Blev överlycklig när dom fråga, hoppade upp och ner bokstavligen), så ska gå på bio tillsammans med dom under kvällen. Sedan så planerar vi en romantisk middag innan. Vilket kommer bli hur bra som helst. Sedan får vi se vad jag mer kommer göra. En sak som jag måste göra är något för familjen. Också måste jag hjälpa pappa med årets alla hjärtans dag present till mamma. Också måste jag skicka blommor till lite people. Oj oj, mycket som ska göras. Men man måste ju anstränga sig, annars kan man glömma att sin alla hjärtans dag blir något från det vanliga. (Något alla ni som neggar på alla hjärtans dag kan läsa om och om igen. För vill ni så gärna att den där killen ni har en cruch i ska bjuda ut er eller få den där nallen av pojkvännen då får ni också lägga lite energi i det hela. Annars kommer det ALDRIG hänga).
 
Ps: Förstår er dock liite (Ni som neggar). Inte så kul att se den man älskar vara med nån annan eller bli bortglömd, skulle gråta floder då. MEN det är då man ska fira denna dag med sin bästa vän. För ni kommer då ha den bästa alla hjärtans dag ever, det kan jag lova.
 
Btw: Iiiih längtar!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide