PUBLIC ICON UF

Public Icon UF, det är namnet på vårt nystartade UF-företag som jag (Amanda Blomqvist), Max Gundt, Olle Nordin och Ellenor Andersson har nu startat. Det är än så länge väldigt nystartat så varken vår twitter och instagram är för tillfället ej igång än, samt bilderna är tillfälliga. 
 
Vad gör vi:
Vi är en reklambyrå som lägger stort fokus på uf-företagare men även andra företagare runt om i Jämtlands län (Finns det folk utanför, så ställer vi självklart upp). Vi hjälper till att skapa reklamfilmer, logotyper, broschyrer, porträttfotograferingar och massa annat som ert företag behöver hjälp med inom media. Eftersom vi lägger stort fokus på ungdomar och deras uf-företag så har vi också låga priser. 
 
Såklart finns vi även där för er icke företagare också. Vi håller nämligen i fotograferingar av olika typer: Barnfotograferingar, porträttfotograferingar, familjefotograferingar osv. Tex nu till jul. Varför inte bli fotograferad och skapa årets julkort?. Eller varför inte födelsedagskort, eller likande. Vi finns till er tjänst. Vad ni vill ha, fixar vi.  
 
Facebooksida:
Vi har ju som det flesta andra såklart en facebooksida, så ni lätt och enkelt kan höra av er till oss samt få information snabbt. Så gå gärna in och gilla den, KLICKA HÄR.
Samt så skulle det vara jättekul om ni kunde fylla i en marknadsundersökning som vi har lagt ut, KLICKA HÄR
Skulle vara jättesnällt om ni tog er tiden att gå in och gilla samt svara på frågorna, skulle gå på bara några få minuter. Bamsekramar från Amanda.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide