Som en fredag

Hemma igen. Igår hänge jag på stan tillsammans med lite folk, vi gick på balen och sedan åkte jag och Thyra till Lina och sedan vidare på jobb-middag. Vid 21.00 gick jag och mötte upp Johannes och Samuel och sedan träffade vi resten av folket, japp sen blev det bio. fast and furious 6, om jag inte minns fel. Riktigt bra. Idag har jag sprungit fram och tillbaka till frösön, gick även super jävla duper bra på mattenationella, dog en aning. Nu är jag hemma och äter chips, hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du någon gång blivit sårad riktigt mycket?

Svar: Senaste tiden, faktiskt. Men men livet går vidare och man vet vilka man kan lita på och inte. Vilka som är rena jävla idioter och vilka som är något
Amanda

2013-05-23 @ 16:53:33
Postat av: Anonym

Har du blivit sexuellt utnyttjad någon gång?

Svar: ...
Amanda

2013-05-23 @ 16:53:47
Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej! hörde du mig på P3 i går?
Tänkte bara tips om mitt program där jag berättade min historia om att leva med Aspergers syndrom och psykisk ohälsa utan att jag visste om det som bla innehåller mobbning som gick så långt så jag valde att avsluta mitt liv, ett mycket viktigt ämne!
Så om du missa det så tycker jag att du ska lyssna på det nu i efterhand här http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/197423?programid=3052 :)
Om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt vill bara sprida den viktiga information jag bär på:) kram Joanna

2013-05-23 @ 17:47:53
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder frÂn Wallpapers Wide